banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 13:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 34 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Sep 2012, 00:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Maj 2007, 10:35
danas sam primetio ovu reklamu na HRT-u

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XMcl8wqbC0A[/youtube]

tražim na youtube-u i piše ispod:

Srbin ima specifičan govor -- još uvijek govori srpski, a ponekad mu uleti i pokoja hrvatska riječ. Ne dovodi u sumnju vlastito uvjerenje da je neodoljiv ženama. Zbog svog garda alfa-mužjaka idealna je meta za gay komentare, osobito Hansu koji se voli sprdati s njegovim seksualnim sklonostima.

navodno neka nova HRT-ova serija :o

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 00:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://www.youtube.com/watch?v=uVnz_S5y ... r_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=HyY6a8I_ ... ure=relmfu

O neeeeeee...jos hrvatskog "humora"

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 00:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
http://hr.wikipedia.org/wiki/Nedjeljom_ ... ve%C4%8Der

1. epizoda: ZA KOG JE ŽIRAFA
Nedjelja. 7.42 ujutro
Hans i Srbin spavaju na podu skladišta lokalnog kvartovskog birca. Zagrljeni. Sonja se budi u krevetu hotelske sobe u Ljubljani. Pokraj osobe ženskog spola. Filip se budi na ležaju zatvorske ćelije. Slovenskog zatvora. Što je krenulo po zlu u subotu navečer saznajte u prvoj epizodi nove HRT-ove humoristične serije koja prati gotovo nemoguće dogodovštine četvero najboljih kvartovskih prijatelja – junaka s previše vremena i viškom kreativnosti.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 01:06 
Pripravnik
Pripravnik

a to je ime serije, ja mislio termin :lol:

izguglo sam i fb stranicu, kreću za 7 dana

http://www.facebook.com/NedjeljomUjutroSubotomNavecer

16. rujna na prvom programu HRT-a započinju politički nekorektne kvartovske priče - s junacima koji imaju najgluplje ideje ikad!

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 01:16 
Pripravnik
Pripravnik

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WCp9BRdpudo[/youtube]

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 02:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Јебо им пас матер, ако им се прави ''хумористичка'' серија нека заобиђу нас. Шта, као сви имају нормална имена, само један има генерално име ,,Србин'' и он је наравно педер! :angry4:

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 08:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Ma nisi skontao tu će zajebavati sve redom. "Nedjeljom ujutru subotom navečer" je igrana serija. U pitanju je to da klinci odu na neku zabavu u subotu i naprave toliko sranja da neznaju za sebe i nesjećaju se ničega. E onda retrospekcijom kroz svaku epizodu se vraćamo ponaosob da vidimo kako je ko šta radio. Nema tu šta da nije fer, nikakva razlika između još nekorektnijih "Kursadžija" koji neke prikazuju kao glupe i pedere a neki su kao super jaki i moćni. Zato se takav program i zove politički nekorektan. Treba imati na umu da je to igrani program a ne centralni dnevnik ili izvještavanje. Koliko god se to nekome ne sviđalo ipak je to umjetnost isto kao i Kursadžije ili šta ja znam ona serija Mladići koja je snimljena u Srbiji.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 08:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Sta se cudite iskompleksiranim susjedima, za kaj ste se nasli uvrijedjenim?
Nasi susjedi vise mrze Srbe i sve sto je vezano za nas, nego sto vole sebe. Ovo je jos jedan primjer maloumnosti i mrznje prema nama, a nas je problem sto mi zaboravljamo proslost i pravimo se da je sve bilo pa proslo. Vuk dlaku mijenja, ali cud nikada.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 08:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
CopyLeft je napisao:
Koliko god se to nekome ne sviđalo ipak je to umjetnost isto kao i Kursadžije ili šta ja znam ona serija Mladići koja je snimljena u Srbiji.

Kenja mi se od toliko umjetnosti kojom nas zasipaju. :roll:

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 09:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
gola voda

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 11:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Neću više komentarisati. Ja ću makar pogledati koju epizodu serije "Nedjeljom ujutru subotom navečer" kad počne pa ću tek onda da prosudim. Sjeća li se iko onog animiranog "Laku noć Hrvatska" u kojoj su se sprdali sa cijelom hrvatskom političkom i estradnom scenom. Možda bude nešto slično i u ovoj seriji. A npr "Zlikavci" su se redovno sprdali sa katoličkom crkvom i istina sa slovencima uglavnom. Uvijek imate mogućnosti prebaciti kanal. Ko neće nemora gledati.

P.S. Logičnije je da ime teme bude po seriji "Nedjeljom ujutru subotom navečer" a ne da se izvlači iz konteksta a niko nije pogledao ni cijelu epizodu.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 12:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
Jao koji komentari, "jebi ustaše", "jebo im pas mater", "mrze nas" .. teorije zavjere itd, i to sve na temelju čega? na temelju jedne reklame od 10sec u kojoj ispod lika piše "SRBIN"? :lol: Nazvati nekog "Srbinom" je nešto uvredljivo ili se likovi koji glume Srbe uopte ne bi smjeli pojavljivati u hrvatskim serijama u idućih barem 500 godina kako ne bi dobili neku "krivu ulogu" i slučajno nekoga povrijedili njome? LOL :o

Ni prva ni zadnja serija/emisija na ovim prostorima koja koketira između ostalog i sa nacionalnim elementima...

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 12:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gledajte šta piše u opisu tog videa na Youtubu što je escon drugi put postavio:
"Srbin je Sonjin daleki rođak, pravim imenom Tomislav Horvat, koji se prije devet godina doselio iz Vojvodine u Hrvatsku. Kod Srbina je sve na prvu ili čak nultu loptu -- i njegovo ime i prezime i nadimak i način na koji doživljava sebe i svijet oko sebe. Takav, sav na prvu loptu i naivan, idealna je meta Hansovih šala."

Ili opis prvog videa:
"Srbin ima specifičan govor -- još uvijek govori srpski, a ponekad mu uleti i pokoja hrvatska riječ. Ne dovodi u sumnju vlastito uvjerenje da je neodoljiv ženama. Zbog svog garda alfa-mužjaka idealna je meta za gay komentare, osobito Hansu koji se voli sprdati s njegovim seksualnim sklonostima."

Znači to je čovjeku nadimak Srbin, čak ga znači "njegovi" zajebavaju jer je doselio iz Srbije u Hrvatsku (da li silom prilika ili svojevoljno neznamo još). Znači malo iskulirajte dok ne pođe serija nemamo pojma šta će biti.
A "Srbin" iz serije je u stvari vojvođanski Hrvat. :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 12:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2011, 23:57
Ja sam gotivio "Odmori se zasluzio si " skroz simpaticna serija :)

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 12:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
escon je napisao:
Slika

Humor i jezik ove serije samo je ono što ćete čuti i u vlastitom kvartu, bez mnogo okolišanja i lažne političke korektnosti. Tako će, recimo, Srbin u jedno nedjeljno jutro otvoriti oči nesvjestan da mu je prijatelj na glavi nacrtao četiri C ili će jedan drugoga u žaru neke rasprave bez ustezanja nazivati "pederom".

(ulomak iz večernjeg)

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 12:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
moonchild je napisao:
Ja sam gotivio "Odmori se zasluzio si " skroz simpaticna serija :)

Odicna serija. Uz Bitange i princeze, jedina koju sam mogao gledati. Ove ostale kvazi-humore ne podnosim.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 12:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Bitange-zakon serija

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 13:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nedjeljom ujutro, subotom navečer
Napokon urbana TV-serija za mlade koji vole rock i stripove
Kao što samo ime govori, svaka polusatna epizoda počinje mučnim buđenjem u nedjelju ujutro, nakon čega likovi pokušavaju rekonstruirati sve katastrofe koje su pijani izazvali večer prije
Slika

Piše: Milena Zajović

Nakon godina terora prizemnim humorom i sapunicama koje nam prodaju melodramatičnu, bajkovitu sliku života, na program Hrvatske televizije napokon dolazi urbana, razigrana domaća komedija čiji su likovi odrasli na stripovima i rock-glazbi, a ne na narodnjacima iz obližnje diskoteke.

Oni su mlada ekipa iz novozagrebačkog kvarta, ne pretjerano uspješna u poslovnom smislu, ali nevjerojatno uspješna u izazivanju bizarnih nevolja tijekom subotnjih izlazaka. Zovu se Sonja, Hans, Filip i Srbin, a protagonisti su serije "Nedjeljom ujutro, subotom navečer" koja će se od idućeg vikenda prikazivati nedjeljom oko 22 sata na Prvom programu.

Nekorektan humor

Nije to idealan termin za privlačenje velikog broja gledatelja, za što ova serija svakako ima potencijala, ali razumljiv je s obzirom na određenu količinu nekorektnog humora i prostačenja kojem nije mjesto nakon subotnjeg dnevnika.

Ipak, ne radi se ni o nekakvom "šokantnom" ili "skandaloznom" djelu, kako su ga na neviđeno počeli opisivati neki mediji. Humor i jezik ove serije samo je ono što ćete čuti i u vlastitom kvartu, bez mnogo okolišanja i lažne političke korektnosti. Tako će, recimo, Srbin u jedno nedjeljno jutro otvoriti oči nesvjestan da mu je prijatelj na glavi nacrtao četiri C ili će jedan drugoga u žaru neke rasprave bez ustezanja nazivati "pederom".

Usprkos tim povremenim ispadima "normalne nekorektnosti", u kojima najviše prednjači Hans, zanimljivo je da je ova serija vjerojatno prva u modernoj domaćoj TV povijesti u kojoj je jedan od glavnih likova (rockerica Sonja) otvoreno gay a da pritom nije svedena na najcrnji stereotip ili da njena seksualnost nije korištena tek kao komični element, što je prisutno u drugim domaćim serijama.

Debitantska ekipa

Koncept "Nedjeljom ujutro, subotom navečer" jednostavan je i sažet već u samom naslovu: polusatne epizode počinju užasom buđenja u nedjeljno jutro, dramaturški skačući u prošlost u pokušaju da rekonstruiraju događaje iz prethodne večeri koje su, recimo, rezultirale Filipovim uhićenjem na aerodromu ili Hansovom glavom zaglavljenom u otvor uličnog kontejnera.

Večernji list dobio je priliku unaprijed pogledati prvu epizodu serije, a naš je dojam vrlo dobar. Iako serija nije bez mana, očit je velik iskorak u odnosu na dosadašnju TV produkciju, kako estetski, tako i temom te razradom likova. To je posebno zanimljivo s obzirom na relativno neiskusnu ekipu – redatelj i koscenarist Predrag Ličina i njegova B produkcija dosad su se bavili reklamama, dok je jednom dijelu mladih glumaca (ističe se Dado Ćosić) ovo prva ozbiljnija uloga. Ipak, okruženi su jakim timom u kojem je naša ponajbolja producentica Ankica Jurić Tilić iz Kinorame te savjetnici poput Zvonimira Jurića, koji su sigurno pomogli zapakirati ideju u suvisli televizijski paket.

Jeste li znali

Srbin je etnički Hrvat odrastao u Rumi. Imao je mnogo djevojaka koje nitko nikad nije vidio, a čini se da razvija romantični interes za svoju rođakinju Sonju

Sonja je kao problematično dijete izbačena iz škole u centru grada pa se doselila u Novi Zagreb. Odrasla je uz Bad Brains i Talking Headse, a sviđa joj se jedna Slovenka

Filip je uvijek bio uzoran učenik s perspektivom, ali je sad prisiljen raditi kako bi prehranio sebe i majku alkoholičarku. Odmalena je facsiniran superjunacima

Hans je gastarbajtersko dijete odraslo uz babu iz Like. Loš vid koristi kao izgovor da ne radi ništa osim igranja PlayStationa. Ima impresivnu zbirku dresova

Izvor: Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Gledaće se prva epizoda, valjda će izaći na internetu, pa ćemo onda presuditi.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2012, 16:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ma sta ce ti internet Danny...

Odgledati par epizoda (mislim da jedna nije dovoljna da se da sud) pa cemo vidjeti sta je, al' ne nadam se puno.

Bitange su jedino sto je valjalo od humora. I stara Vecernja skola.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 34 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]