banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 22:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10175 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Sep 2012, 21:38 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ne znam da li u Boski na prvom još uvijek ima ona Gatarićeva radnja sa kožnom galanterijom. Oni su imali odlične novčanike. Ja sam prije pet godina uzeo od njih Picard novčanik,a on je i dalje u odličnom stanju.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2012, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Ne mora bas lokacija za kupovinu (mada je pozeljna), ali me interesuje naziv, ili ako neko moze naci sliku na netu, za Converse patike (bar mislim da su Converse, jer bas lice na starke), slicne klasicnim starkama, razlika je sto je ona guma napred malo hrapavija i posebi ima nekih 5 linija, kao bore... Stvarno ne znam kako drugacije da objasnim, vidio sam u jednoj seriji, i gotivne su mi... Pregledao sam preko 500 razlicitih slika, ali ne uspjeh naci...

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2012, 06:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2012, 13:20
blackrose je napisao:
muski? muski ne vidjeh u Carpisi :oops:

Ima muških novčanika u Carpisi, jedino što nije neki izbor.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2012, 07:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
U onom (kako se zove?!), kod slova J u prvom natpisu Jevrejska?
Pored je radnja sportske opreme i patika.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2012, 08:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Archangel je napisao:
Ne mora bas lokacija za kupovinu (mada je pozeljna), ali me interesuje naziv, ili ako neko moze naci sliku na netu, za Converse patike (bar mislim da su Converse, jer bas lice na starke), slicne klasicnim starkama, razlika je sto je ona guma napred malo hrapavija i posebi ima nekih 5 linija, kao bore... Stvarno ne znam kako drugacije da objasnim, vidio sam u jednoj seriji, i gotivne su mi... Pregledao sam preko 500 razlicitih slika, ali ne uspjeh naci...

Konvers starke su karakteristične po glatkoj gumi na vrhu, i nisu tu gumu mijenjali. Znam na šta misliš, to su ili neke imitacije starki, ili pogledaj malo Chuck Taylor neke stare modele.

Jedino što sam našla je ovo, ali to je nešto opet drugo, usječene linije su na frontalnom dijelu prednjeg đona:
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2012, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E kao na ovim prvim je, samo sto je taj usjeceni dio bas na ovoj gornjoj gumi... Uglavnom, vjerujem da svi znaju o cemu je rijec :) Samo treba naci... Trenutno pregledam Chuckerice :)

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2012, 17:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
blackrose je napisao:
Carapko Slika

Muški su na lijevoj strani, prije putnih kofera.
U Čarapku mi ima skroz finih muških novčanika. Ima i klasičnih i modernijih... Sve skupa ih nema puno pošto se izgleda ne kupuju previše pa svako nabavi 10-15 razl. modela.

I wish to see the lost in me

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2012, 17:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Ama otiđi u Modianu, uglavnom imaju stvarno dobre, a jednostavne modele. U carpisi je to sve nekako sezonsko, a ti sigurno tražiš nešto dugovječnije.

Nego, je li iko kupio neki od onih Dormeo kofera u Mercatoru putem onog programa lojalnosti? Kakvi su, izađe li to na kraju stvarno povoljno za taj kvalitet, ili je navlakuša? Mislim da bi meni odgovarao onaj srednji.
Ja se tek sad sjetio da to ne bi bilo loše uzeti, a još malo kraj, a ja nisam uzimao naljepnice.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2012, 19:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

points je napisao:
Ja se tek sad sjetio da to ne bi bilo loše uzeti, a još malo kraj, a ja nisam uzimao naljepnice.

Reci na kasi da hoćeš da kupiš, vjerujem da će ti dati. Tako su i ranije pred kraj akcije za posteljinu...

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2012, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo ih, ovako nesto bi trebalo da jesu, mada ja mislim da imaju malo i drugacije, tj da je ostatak patika od platna, a samo ovo napred da je guma...

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2012, 19:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
ovo i starke niđe veze.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2012, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
adidas shell

Slika

Slika

ove platnene nisam vidjala, vidjala sam kozne kao sto si ti postavio i sl...jesi li gledao po radnjama?

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2012, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
points je napisao:
Ama otiđi u Modianu, uglavnom imaju stvarno dobre, a jednostavne modele. U carpisi je to sve nekako sezonsko, a ti sigurno tražiš nešto dugovječnije.

Nego, je li iko kupio neki od onih Dormeo kofera u Mercatoru putem onog programa lojalnosti? Kakvi su, izađe li to na kraju stvarno povoljno za taj kvalitet, ili je navlakuša? Mislim da bi meni odgovarao onaj srednji.

ja imam dva i odlicni su,najmanji i srednji,a mozda imam i koju naljepnicu iako poslije kofera nisam ni uzimala vise ,mada vjerovatno ako zamolis da ce ti i dati na kasi,

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2012, 13:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Hvala, i ja mislim da neće biti problem ako već budem zainteresovan. Imam 6 naljepnica, a mislim da treba 10 (imam Piku) :) Nego reci, je li to dobra cijena za takav kofer (mislim na srednji?). Nemam pojma inače kako se kreću cijene kvalitetnih kofera...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2012, 15:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
jeste,ne znam koliko si gledao cijene kofera,ja imam set american tourister kofera godinama i vec su se ostetili i ovo je cini mi se isplativa investicija :)

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2012, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Sigurno je bolji od kineza koji nisu puno jeftiniji, a ne smijes ga natrpati koliko moze stati u njega jer ti ostane rucka u ruci ili pukne tockic ili ona teleskopska drska. Ovo izgleda dosta kvalitetnije.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2012, 19:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

blaf77 je napisao:
Sigurno je bolji od kineza koji nisu puno jeftiniji, a ne smijes ga natrpati koliko moze stati u njega jer ti ostane rucka u ruci ili pukne tockic ili ona teleskopska drska. Ovo izgleda dosta kvalitetnije.

Baš je tako, dobro si opisao :lol: :lol:
Mada kad vidim kako ih bacaju na aerodromu... žao mi je svega osim onih kineza što ne liče ni na šta.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2012, 19:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Zlato je napisao:
blackrose je napisao:

Ima muških novčanika u Carpisi, jedino što nije neki izbor.

Samsonite zakon. Imali su njihove proizvode u Stilosu, vjerujem da sad imaju i bolji izbor. Ja imam njihov novčanik pa 4-5 godina i prezadovoljna sam-ne guli se, ziper nije mrdnuo, čak se nije puno ni izgrebao (šta je sve preživio sa mnom qq :oops:), mada jesu skuplji od svih ostalih.

Nego, gdje kupiti punjač za Blekberi? U m:telu nema. :-( I ako ne to, rekoše mi da mogu punjači od samsunga. Sad vi stručnjaci za elektroniku recite meni, hoću li ja spaliti nešto ako budem koristila taj samsungov punjač? Pošto su me već utripali da ako čestu punim preko usb kabla, to nije dobro ni za računar ni za blekberi. Je l' to istina?

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2012, 20:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Ja svoj mob skoro svaki dan kacim na laptop i tako ga punim. Prvi put cujem da je lose? :oops:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2012, 22:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nema zasto biti lose.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10175 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]