hercegovac27 je napisao:
Na kraju utakmice će vam Josip dosipati so na ranu ali se nadam da će naši uspjeti barem remizirati.
Vidiš da nisam.
Inače, nisu vam rukometaši zaslužili da tako o njima pričate. Istina, zaslužili su da ih onako trener na time outu izgalami. Ali kako sam već govorio, Srbija treba potvrditi da medalja sa velikog natjecanja koje je na njenom terenu organizirano, nije slučajna. Već sam navodio primjere zemalja koje dođu do završnice kod kuće a prije i poslije ih nigdje.
Nisu igrači krivi, jednostavno imaju toliko talenta da budu najviše7-8 po mojoj procjeni. Neigrate preko krila ali nisu tu krivi vanjski igrači. jednostavno se i oni neusuđuju bacati na krilo ako krila nemaju taj kapacitet. Vidi se da je Nikčević za klasu bolji od Prodanovića. Ali Nikčević je samo dobro krilo, ništa više od toga.
Od top klasa posjedujete Stanića i Ilića. Ilić je baš klasa ipo. Igra u oba smjera, zna asistirati. Protiv nas nije odigrao dobro ali njega kriviti baš i ne treba. Jer svatko može imati loš dan, a pored toga na njega protivnici obraćaju najviše pažnje. A ako u tome slučaju drugi to neiskoriste tu nije Ilić kriv.
Vujin je napadački dobar ali da bi bio top klasa nedostaje mu igra u defanzivi i asistencije.
Pozitivna iznenađenja su mi Rnić (koji i nije iznenađenje, više me je iznenadilo što prije nije igrao više) i Stanković.
Podbacio je Ćutura. Ali nemože mu se zamjeriti s obzirom što je sve proživio.
Manojlović, Vučković, ... pa oni daju koliko mogu. Od njih se jednostavno u napadačkom dijelu nemože očekivati puno. A ma da kako dobro igrate odbranu opet treba imati barem 5-6 igrača koji će davati golove konstantno iz utakmice u utakmicu. A očito je da je Srbija limitirana. Vanjska linija i golman su dobri. Ostalo je napadački limitirano.
Nisu igrači krivi. Vidi se da je postojala želja u obje utakmice. Ali jednostavno to je njihov domet.