banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 22:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 66  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jul 2012, 14:26 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Jul 2012, 09:57
Bio sam na Pagu prosleg ljeta, tacnije Zrce. Provod je fenomenalan, ali da budemo iskreni, previse muskaraca. Cijene su ok.

Nas je bilo cetri i platili smo apartman 25€ po osobi za 4 noci.(2 dupla kreveta i jedna secija u kuhicnji.
Cijena hrane je malo poskupa ali da budem iskren nisam nesto ni jeo puno, dorucak i vecera. Po neki sendvic na plazi.

za 4 dana otislo je odprilike 250-300€ to je uz koncerte, pice, hranu, spavanje, trajekt, gorivo

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 14:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
rotor je napisao:
kralj si sta reci dalje...vidim ja da su tebe kresali na Hvaru!

pa nisam im ja rodjak da me kresu, ali za tebe je upitno.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 14:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
Ma kralj si, kazes da si isao na Hvar i raspitivao se gdje se peku hljeb i kifle, gdje ima vode i da li se mjestani kresu izmedju sebe...druze stani pred ogledalo i malo popricaj sa sobom drugi put kad krenes na odmor ili na sta vec ides...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 15:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
RS je iznio dosta tacnih podataka o Hvaru,vidi se da je upoznat sa materijom,ali moram ipak reci da ovo za vodu nije tacno...Sucuraj vec 20 godina ima vodu sa kopna,polagali su cijevi ispod mora...i ne samo to,vec ima cak i kanalizaciju!
mada mi se ne svidja gdje je ispustaju,tamo ispod one stare fabrike srdela,kad trajekt prodje svetionik i krene prema sucurajskom pristanistu....nekad mi je to bilo bas lijepo kupaliste,mogli su te odvode odvuci bilo gdje na otvoreno more...

i ne moras ici 5 kilometara do auto kampa Mlaska,da bi nasao tu plazu sa sitnim pijeskom,poput soli,takva je i glavna plaza u sucuraju,cesminica,a ako malo prosetas (ili jos bolje odes camcem) do uvale perna,to je tek raj na zemlji,pogotovo ako si u finom drustvu 8)

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 15:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Rotore koliki je tebi IQ, je l' bar kao duzina tvog alatcica?
Pa cekajuci trajekt nazad palo nam je na pamet da odemo u Sucuraju do neke pekare da kupimo nesto, kad ono samo imaju konzum, sa hljebom od jutros... JBT, mozes li ti ista skontati, a da ti se prethodno ne nacrta? A da - ne mozes, isao si na privatni.

Nego, Schlager, ja sam iznio stvari kako su meni rekli za Vodovod ljudi koji zive nasuprot Hvara, to bi onda bilo nesto novijeg datuma. Tako da moze biti da sam pogrijesio, kao sto izdajnik Balasevic kaze - "ako su lagali mene, i ja sam lagao vas". Kad sam nisam znao da npr. kod nas naselje Cesma nema dovoljno infrastrukture za vodovod donedavno, tako sam mogao biti snadbjeven zastarjelim podacima za tamo neki Sucuraj. Doduse, mislim da su konkretno govorili za Bogomolju i ostala mala mjesta, a ne za Sucuraj koji je ipak "nadomak" Drvenika. Ostala mjesta ipak nisu. Do Jelse je 50ak km koliko se sjecam. A svi koji su isli znaju kuda put ide i koliko bi bio problem sagraditi takvu infrastrukturu, pa cak i da ima odakle da se sprovede voda.

Znam za pjescanu plazu u Sucuraju, ali kao sto rekoh, nismo isli samo u Mlasku, nego i u Bogomolju, pa na jednu polu-divlju plazu, pa tek onda nazad u Mlasku - a i u Mlaskoj sam bio sa starcima 85-e, pa reko da se podsjetim :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 15:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rotor je napisao:
Ma kralj si, kazes da si isao na Hvar i raspitivao se gdje se peku hljeb i kifle, gdje ima vode i da li se mjestani kresu izmedju sebe...druze stani pred ogledalo i malo popricaj sa sobom drugi put kad krenes na odmor ili na sta vec ides...

to sto ti nemas slif da komuniciras ni sa gazdom smjestaja, a dajes mu svoje pare, pa ti on ne da neke dodatne podatke je tvoj problem, a da ne spominjem ostalo stanovnistvo i mit o neosvojivim dalmatinkama.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 16:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ma moze se sa dalmatinkama :wink:

iako ne volim ta generalizovanja,tacno je da one nisu za jednu noc,ali to sto se moras malo potruditi,samo daje dodatnu draz...

za sve ostalo,tu su cehinje :D

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 20:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

hahah...Kralj...lik se rasprica sa gazdom smjestaja...pa ja kad ljetujem u privatnom smjestaju dadnem iznajmljivacu 50 eura da ga nit vidim, niti cujem tih dana sto budem tu...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 21:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
rotor je napisao:
hahah...Kralj...lik se rasprica sa gazdom smjestaja...pa ja kad ljetujem u privatnom smjestaju dadnem iznajmljivacu 50 eura da ga nit vidim, niti cujem tih dana sto budem tu...

Ti si baš gazda :wink:

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 22:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma kakav gazda on je boss, on 100% uzme dvije kartice za putarinu kad ulazi na autoput, a vamo digao kredit da plati privatni fakultet... e jada...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 22:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
rotor je napisao:

Daj meni 50 eura i sigurno me neces vidjeti dok si na odmoru.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 22:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

gdje ti s babom sjednes pa raspredas ne bi li ti spustila koji eura za krevet...hahaha...jesi fuksa prava :P...i skontao sam da za Makarsku ides autoputem jer stalno spominjes neke kartice..jel to u Glamocu cestarinu papcima naplacuju...hahahaha

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2012, 22:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rotor je napisao:
gdje ti s babom sjednes pa raspredas ne bi li ti spustila koji eura za krevet...hahaha...jesi fuksa prava :P...i skontao sam da za Makarsku ides autoputem jer stalno spominjes neke kartice..jel to u Glamocu cestarinu papcima naplacuju...hahahaha

s obzirom da ti sjecanje ne seze pretjerano u istoriju, aludirao sam na tvoje busanje u grudi kako ces placati cestarinu "BL-Laktasi-Gradiska" ma koliko ona kostala... ali eto ni ne ocekujem od nekog ko je platio da zavrsi fakultet da pamti pretjerano puno.

inace, "DADNEM" sta li to znaci?

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2012, 07:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

jel ti ideš preko Gradiške do Makarske?...hahaha...Kralj!

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2012, 08:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
A da vas dvojica odete zajedno na more pa se opusteno ispricate i isprozivate?

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2012, 11:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rotor je napisao:

e rotore ajd ti nama lijepo priznaj da si ti jedini covjek u stovaristu koji, uslovno receno, rukuje kompjuterom i da u pauzama izmedju premjera stovarisnog materijala... znas ono, kad sidjes sa viljuskara, pa sjednes za komp... sjedis tu iza monitora i kuckas, a nadnicari te gledaju sa strahopostovanjem i stalno se pitaju kako ti tako znas baratati s kompjuterima, a ti se kuckajuci na forumu trudis izgledati ozbiljno kao da obavljas neki jako zahtjevan posao... sve dok gazda ne posalje novi tovar.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2012, 12:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Jul 2012, 09:57
rotor je napisao:

Sto mozda covjek zivi u podgradcu :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2012, 14:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Momci man'te se prepucavanja ako nećete da idete na ljetovanje u Banoviće o trošak moderacije foruma :angry4:

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2012, 15:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
Momci man'te se prepucavanja ako nećete da idete na ljetovanje u Banoviće o trošak moderacije foruma :angry4:

Mislis BoOonovice? :)

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2012, 09:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Koliko kosta privatni smjestaj u Splitu?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 66  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]