banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 23:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 66  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jul 2012, 18:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
rotor je napisao:
makarska rivijera je najskuplja na jadranskoj obali caki i od otoka su skuplji, a nista ne nude

Otiđi malo do Istre i Kvarnera, Opatiju ili Umag pa da vidiš šta je skupo.....neviđena penzija a cijene duplo veće nego u Dalmaciji :-?

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 18:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
U puli sam od 1.7.kome sta treba..nek se javu..kreveti su od 10-15 eura..zavisi koliko ljudi ide u apartman...kafa 8 kn..plaze se ne naplacuju kao ni parking..itd...jedino..u istru ne idete bez auta..pozz

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 18:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
rotor je napisao:
u cavtatu sam bio nekidan i mogu samo reci da je preljep...makarska rivijera je najskuplja na jadranskoj obali caki i od otoka su skuplji, a nista ne nude...vodice onako kao budva light...

ocigledno ti nisi ni bio u Dalmaciji :lol:
kao sto nepokoreni rece, prosetaj sjevernije, pa ces da vidis sta je skupo

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 18:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
ocigledno ti nisi bio...Istra je mala maca sta je makarska rivijera...

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 18:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Istra nije bila skupa kad sam ja zadnji put bio, a to je čini mi se 2009. :)

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 18:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
120kuna dve leyaljke i suncobran...toliko u istri neces nigdje platiti...

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 19:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

U Umagu sam parking platio 20 KM!!! Kafa je u lokalnom bircuzu 15 Kuna, a štruca hljeba 8 Kuna!! Ma nije skupo jok, gdje bi....a to je bila 2007.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 19:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gde si majke ti parking placao 20 km u umagu..svake godine sam isao tamo(do skora kad je turnir propao)... nikad.nisam ni feninga platio za parking...teniski tereni je free za parking..a u centar kad ides..parkiras za free 200-300 metara pa prosetas malo..kafa 15 kn...veze..centar zbivanja u umagu su tereni..na beach barovima(gold.fish cini mi se..kafa.je bila 6-7kn...sto je prosecna cena za tu godinu,kao sto je danas 8)..ima hiljadu resoteana u samom centru umaga...gde ni klopa nije skupa...mi smo nasli jedan uz samo more,stari grad...drze ljudi iz dervente pa smo imali i 15 % popusta na ceh(redovna cijena pizze je 35-55kn)...srazmjerno i ostala jela...uglavnom..sa tih 15% smo imali banjalucke cijene...

Danas sma bas prijateljima trazio apartman...2+2(jedna soba +dnevi boravk sa trosjedom na razvlacenje)..moze se naci za 40-60 eura..stim da je pocetak avgusta je ovde mrtva glava..feragosto pocinje..a onda se talijani presele jer im je istra najbliza

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 19:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
nepokoreni je napisao:
U Umagu sam parking platio 20 KM!!! Kafa je u lokalnom bircuzu 15 Kuna, a štruca hljeba 8 Kuna!! Ma nije skupo jok, gdje bi....a to je bila 2007.

To je zato sto si trazio kafu i ljeb umesto kaVe i krua, tamo je ovo sto ti kupujes mnogo skupo :lol:

Inace Rt Kamenjak i one stene Premantura uh kako je tamo dobro, za to bih uvek otisao u Pulu :D

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 20:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja pulu najvise i volim zbog stijena...ne ulazis u more vec uskaces... i extremno cistog mora..istina malo hladnije jer je blize otvorenom moru..ali u ovim vrelim danima ...to se trazi :)

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 21:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Tad je i bio onaj šugavi turnir u Umagu...kožu su drali sa leđa! A Opatija i Lovran pored e to je već posebna priča :roll:

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 21:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Avg 2010, 21:51
U lipoj nasoj :D sam isao 10 god. zaredom. Sada idem ili Grcka ili CG ... Hrvati su preskupi postali .. A i lijepse se osjecam (opusteniji sam ) kod "nasih" ...

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 21:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ko su naši? Lovćejeni? Jašta :roll: e za braću Grke ponesi para HR je jeftinija od Grčke u svemu osim po smještaju.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 21:20 
Danas saznao da ima sanse mozda da odem na nekih 7 dana u HR tokom iduce sedmice, fino, fino...

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 21:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Apr 2012, 09:36
+1 za gamer ! I kod mene je isto ,okrecem brod ka istoku ! Sto se tice cijena nize su nego u Hrvatskoj ! Jedino skupo izadje put ako ides autom , ali se isplati, bezbroj plaza sa plavim zastavicama ,i sto je najljepse ne moram da razmisljam kako i o cemu pricam !

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Katarina Velika je napisao:
Ima li ko preporuku za smjestaj u Vodicama?

ja sam isao preko agencije...ne znam kako se zove u rosuljama....najljepsih 7 dana na moru ikada.
nepokoreni je napisao:
Tad je i bio onaj šugavi turnir u Umagu...kožu su drali sa leđa! A Opatija i Lovran pored e to je već posebna priča :roll:

lovran i nije toliko skup....ali to i nije neko mjesto sem ako ne dobijes smjestaj za dz ko ja :)

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 22:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Avg 2010, 21:51
nepokoreni je napisao:
Ko su naši? Lovćejeni? Jašta :roll: e za braću Grke ponesi para HR je jeftinija od Grčke u svemu osim po smještaju.

Neznam kakvo si ti to iskustvo imao :D ocigledno pozitivno ... Ali kao sto rece isao sam zadnjih 10 god u CRO. Sve skuplje i skuplje i sve manje turista imaju ... Imam nekog bliskog ko je usko povezan sa tim "turistickim" vodama :D

Ja govorim iz licnog iskustva :D U cijeloj CRO najprijatnije se osjecam u Istri, oni nisu neki nacijonalisti ... Pa ako vec idete u lipu nasu ... Istra ili Krk po meni ...

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2012, 23:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A sto se provoda i zurki tice..za to zaboravite hr..kome je do odmora,suncanja,lijepih plaza,cistog mora,prekrasnih pejsaza..svakako nek ode u istru(obavezno automobilom)...nece se pokajati..

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 07:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
rotor je napisao:
ocigledno ti nisi bio...Istra je mala maca sta je makarska rivijera...

ne, ocigledno nisam bio, a ni hiljade drugih koji su ljetovali, a i dalje ljetuju dole
mora da su Brela, Baska Voda, Promajna, Tucepi, uz Brac, Hvar i Korculu negdje u Istri pa je zato jeftinije nego na makarskoj rivijeri ;)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2012, 07:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Neki dan dosao iz Poreča.Točeno karlovačiko 0,5l 25kn,isto kao i coca-cola i to ona u pvc flasici 0,5l,kao da si je uzeo na benz.pumpi.Znam da je na makaraskoj rivijeri to isto pivo od 12-15 kn...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 66  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]