banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Jul 2025, 06:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Jun 2012, 22:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
a nekad smo davali po 12 na utakmici vremena se mijennjaju :)
Nema predaje treba se boriti do kraja... Nije ovo jos nista gotovo igra se muski...
Veceras losi oba popovica, tomas
najbolji bek nam je bio MIle :D
A sto mozemo zasrati napade to je cudo i to sa dva pleja u igri...
AL opet
Mora biti borba neprestana

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 07:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Kao što rekoh ranije, Zvezdi očajnički treba igrač na spoljnim pozicijama, koji će u meč ući sa sigurnih 15-20 poena. Onaj koji će realizovati otvorene šuteve i pogađati spolja. Samo jedan takav bio bi dovoljan da serija ode na stranu Zvezde. Takvog nažalost nema. To bi trebao biti ili Milutinović ili Nedović, ali obojici fali ponešto. Nedović nema šut, previše je drčan, siluje i igra nerezonski kad ne treba. Cijenim da je to dosta do neiskustva. Milutinoviću opet fali sve ono čega Nedović ima i previše. Drčnosti, hrabrosti i sigurnosti u sebe. Ima previše respekta prema svakome, pa svaku utakmicu protiv Partizana igra kao da je dijete. Prilično me podsjeća na Kešelja, koga je Veseli silovao svaku utakmicu, iako je po košarkaškim elementima, Kešelj bio prilično iznad Čeha... Samopouzdanje je čudo - pogledati Lučića...

Zvezda nema fond igrača i iskustvo da dobija ovakve utakmice. Vidjelo se kako kecman rutinski uzima ključni šut i pogađa, dok Zvezdini igrači fulaju dva bacanja u trenucima kad su stizali. Zvezda igra ludačku odbranu i ima hrpu šljakera, spremnih da ginu na terenu. To je ono što je Pešić naučio ovu ekipu. Odbrana, odbrana, odbrana. Ali u napadu fali pravi napadač... Šteta, jer Partizan je nikad lošiji u posljednih deset godina, ali kako su stvari izgledale na početku sezone i ova neizvjesna finalna serija je puna kapa za Zvezdu...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 12:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nitro, potpuno si u pravu, samo treba napomenuti da partizan zadugo nece biti ovako los kao ove sezone i da ce sledecih sezona biti dosta teze. Mislim da je Covic pojeo govno sto nije napravio dobru ekipu za ovu sezonu jer je ovo mogla biti prekretnica za nasu Zvezdu. Sve u svemu, nada umire poslednja, od ovih momaka mi je dovoljno da se nastave boriti kao do sada i da daju sve od sebe da pokusaju pobijediti sledecu utakmicu.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 17:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ja mislim da ce biti losiji.. Jednostavno nemaju para i nece ni imati. Nemaju koga ni prodati...
Mi smo ih uhvatili ove sezone na spavanju jer da smo mi u prelaznom roku doveli nekog i oni bi... OVako Covic je odlucio da nema trosenja para kojih nemamo, napravljen je budzet u skladu sa mogucnostima i jgb..

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 17:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Brigate ti si sigurno upuceniji jer si novinar pa me demantuj ako grijesim. Partizan ce imati i pored nestasice veci budzet od Zvezde za pojacanja, imaju ljude koji ce i preko pravila angazovati najvece talente iz zemlje. Ne vidim u cemu smo mi to u prednosti?

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 19:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
U prednosti smo jer smo Zvezda, oni nemaju tu srecu :)

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 19:33 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Jun 2012, 17:09
Hertzog je napisao:
U prednosti smo jer smo Zvezda, oni nemaju tu srecu :)

Ali imamo sve ostalo. 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 19:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E majstore bezveze mi da pisem na temi KK Partizan jer ce se odmah zapodjenuti neka rasprava pa da te pitam ovdje. Jel vi jos patite od kompleksa Zvezde kad vam se sve pjesme svode na vrijedjanje suparnika a izmedju ostalog i legende Srpske kosarke Svetislava Pesica?
Bas mi je to nerazumljivo, nema potrebe sa tim...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 19:53 
Početnik
Početnik

skeva je napisao:
E majstore bezveze mi da pisem na temi KK Partizan jer ce se odmah zapodjenuti neka rasprava pa da te pitam ovdje. Jel vi jos patite od kompleksa Zvezde kad vam se sve pjesme svode na vrijedjanje suparnika a izmedju ostalog i legende Srpske kosarke Svetislava Pesica?

A vaše navijanje se u 99% slučajeva vodi na pljuvanje po Mačvanu, Partizanu i navijačima Partizana. I ti sad pričaš o kompleksima. Pogledaj malo u vaše dvorište pa onda nama nešto govori.
Slobodno piši na temi o KK Partizan, niko ti ne brani. A pre toga jedna numera: Svetislave, Svetislave, dođi nam do klupe, da ti Vlada, da ti Vlada stavi ga u dupe. I treba da ga vrijeđaju, čovjek navija za Partizan a preuzeo kriminalni FMP koji je preko noći promjenio u ime u KK CZV Diva. I zašto da poštujemo takvog čovjeka??? Svaka čast njemu za ona 2 zlata sa Jugoslavijom, ali ovo mu je tako jadno da on kao Grobar vodi ciganski klub. Najbolji primjer ti je Gurović. Preko noći čovjek promjeni ploču i naravno da će ga mrziti svi Grobari i dobar dio Delija. Džaba njemu da nosi one silne zvezdine majice i kačkete. Ko izda PIZDA!!!

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 20:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
durantula je napisao:
skeva je napisao:

A vaše navijanje se u 99% slučajeva vodi na pljuvanje po Mačvanu, Partizanu i navijačima Partizana. I ti sad pričaš o kompleksima. Pogledaj malo u vaše dvorište pa onda nama nešto govori.
Slobodno piši na temi o KK Partizan, niko ti ne brani. A pre toga jedna numera: Svetislave, Svetislave, dođi nam do klupe, da ti Vlada, da ti Vlada stavi ga u dupe. I treba da ga vrijeđaju, čovjek navija za Partizan a preuzeo kriminalni FMP koji je preko noći promjenio u ime u KK CZV Diva. I zašto da poštujemo takvog čovjeka??? Svaka čast njemu za ona 2 zlata sa Jugoslavijom, ali ovo mu je tako jadno da on kao Grobar vodi ciganski klub. Najbolji primjer ti je Gurović. Preko noći čovjek promjeni ploču i naravno da će ga mrziti svi Grobari i dobar dio Delija. Džaba njemu da nosi one silne zvezdine majice i kačkete. Ko izda PIZDA!!!

Novica "ubica cigana" inače jedan od istaknutijih članova grupe "Delije" Zemun
Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 20:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Soba zvani 39, inace jedan od istaknutijih kompleksasa
forumbanjaluka

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 20:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

durantula je napisao:
skeva je napisao:

:) Nema sta, objasnio si mi :) Majko moja, ovo je zivi cirkus :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 20:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Hertzog je napisao:
forumbanjaluka
U čemu je problem, zar Novica Veličković nije bio "cigan" ?

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 20:52 
Početnik
Početnik

soba 39 je napisao:
Hertzog je napisao:
forumbanjaluka
U čemu je problem, zar Novica Veličković nije bio "cigan" ?

Bio je cigan do 14.godine i sjećam se njegovog javljanja kod Tegeltijeu emisiju. Ali, on je bio klinac tada, anonimus. Proslavio se kad vam je zabio koš za PLUS 41. A Pešić i Gurović su ipak bili imena u trenutku kada su prešli u CZV. Gurović direktno iz Partizana, a Pešić kao stari lisac koji je još prije 40-ak godina izjavio da je partizanovac i to kasnije ponovio milion puta. Svaka njemu čast što ima živaca da onih balvana nešto napravi, ali zapamti: navijači imaju svoje kriterijume, naročito kada su u pitanju odnosi na relaciji Partizan - CZV.
Eto, Veličković jeste imao "mrlju" u detinjstvu, ali Bože moj, bio je klinac, kasnije je došao pameti i odabrao pravi klub za koji će da navija i igra.
P.S. jest vas ubijao u pojam dok je igrao u Partizanu. 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 22:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
skeva je napisao:

КК Партизан има комплекс од КК Ц.Звезде??!! :lol: :lol: Која и не постоји више??!! :roll:
Имаш и ти бисера,свака част...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 22:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 22:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hehe, nista ti ne brini za nase postojanje :) . Pa to ti ja kazem, nevjerovatno. Al mora da se duboko zavuklo pod kozu, traume i te zajebancije, ne znam, nema drugog objasnjenja, al hajd. Necemo vise o tome, nema smisla.
Nego da pitam ove malo upucenije, ko ce se od juniora na ljeto prikljuciti prvom timu?

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 22:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
skeva je napisao:
Pa to ti ja kazem, nevjerovatno. Al mora da se duboko zavuklo pod kozu, traume i te zajebancije,

:iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 22:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Kakva rasprava :D
Dajte sta vam je kakav kompleks...Cuj grobari imaju od nas kompleks :lol: mozda ali prije jedno 30 godina...

Neko pita zasto ce kosarkasi kod nas a ne u Partizan... Oni nece imati koga da prodaju, plate ima kasne vec pola godine i ne mogu pokripiti rupe koje su napravili...VJ je ove sezone napravio biser slanjem Miljenovica na pozajmicu. A iduce ce morati traziti najmanje pet kvalitetnih igraca . Za to nece imati pare...IMaju oni svoju prednost igranje u EL je san svakog igraca mada su oni najcesce alavi na pare...

U Zvezdi se nakon dugoooo godina posluje kako treba. Igraci su placeni na vrijeme igrace se evropa a vecina igraca zeli da trenira sa Pesicem. Za razliku od crno bijelih imamo svoje sale, gdje redovno treniramo i kvalitetne klince posebno generaciju 94 iz koje bi vec dobili nekoliko igraca plus iz FMPa . Uprkos tome covic trazi kvalitetne igrace

Vrijedjanje Pesica je degutantno ali u tim momentima se ne razmislja previse. Ja sam bio dobar sa Savom Milosevicem ali sam mu se na.... sve na utakmicama . Jednostavno tad ne biras rijeci da izbacis rivala. Ako mislite da je ovo sa Macvanom vrhunac varate se . Nikola BUlatovic je vrijedjan jos gore i to od strane citave dvorane ja sam mislio da ce se srusiti kakvo je to skandiranje bilo

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2012, 22:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Булатовић је имао разлог да буде вријеђан,али Мачван сигурно не.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]