banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 16:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 445  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: TRANSFERI
PostPoslato: 05 Jun 2012, 21:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Juventus večeras postigao dogovor sa Udinezeom oko tandema Isla - Asamoa. Dva ogromna pojačanja samo uvod u ono što sledi, klub spreman da dovede još jedno veliko pojačanje u napadu, kako bi bilo što konkurentniji u Ligi šampiona. Čekaju odluku Robina Van Persija
Kako piše "Tutosport" dogovor je postignut, Asamoa će pojačati iako granitni vezni red, a Čileanac Isla će se priključiti svom prijatelju Vidalu i pokrivaće desnu stranu.

Transfer na kome se radilo poslednjih nedelja konačno se privodi kraju. Nakon dogovora između dva kluba, Japancu preostao lekarski pregled i završavanje radne dozvole. Danas iz nemačkog kluba stiže zvanična potvrda da je došlo do transfera Japanca u Mančester Junajted i da su preostale da se obave formalnosti oko potpisivanja ugovora i završetka radne dozvole.
sportske.net

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 22:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ono što je najavljivano prethodnih dana sada je i završeno - Pol Pogba potpisao je ugovor s Juventusom na četiri godine, dakle do 2016.

Mladi, 19-godišnji francuski napadač i dalje se smatra jednim od najtalentovanijih vezista Evrope, iako se u Mančester junajtedu nije pokazao u punom sjaju. On je sa 17 godina došao na Old Traford iz Avra, ali je za dve sezone odigrao tri utakmice za seniorski tim Crvenih đavola. Uglavnom je nastupao za mladi i rezervni tim engleskog velikana.

S obzirom na to da nije bilo naznaka da će se njegov status promeniti, Pogba je prihvatio poziv Juventusa i sa Starom damom dogovorio četvorogodišnju saradnju.

Inače, Pogba je postao poznat širom sveta jer se oko njegovog prelaska iz Avra u Junajted digla velika prašina, pošto su čelnici francuskog kluba tvrdili da su im Đavoli praktično oteli mladog igrača.

Yeeeeeah

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 22:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Јебаће Вас Барса у лиги шампиона 16-0 у двомечу четвртфинала...

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 22:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma 23-0

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 23:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
shakal je napisao:
Ma 23-0

Све испод 16 је сензација.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 23:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ne vidim vezu izmedju Pogbe i duela Juve-Barsa.

A Pogba je kurton, ne znam cemu se toliko radujes. Talenat je on, to stoji, ali je kita.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2012, 23:57 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
shakal je napisao:
Ono što je najavljivano prethodnih dana sada je i završeno - Pol Pogba potpisao je ugovor s Juventusom na četiri godine, dakle do 2016.

Mladi, 19-godišnji francuski napadač i dalje se smatra jednim od najtalentovanijih vezista Evrope, iako se u Mančester junajtedu nije pokazao u punom sjaju. On je sa 17 godina došao na Old Traford iz Avra, ali je za dve sezone odigrao tri utakmice za seniorski tim Crvenih đavola. Uglavnom je nastupao za mladi i rezervni tim engleskog velikana.

S obzirom na to da nije bilo naznaka da će se njegov status promeniti, Pogba je prihvatio poziv Juventusa i sa Starom damom dogovorio četvorogodišnju saradnju.

Inače, Pogba je postao poznat širom sveta jer se oko njegovog prelaska iz Avra u Junajted digla velika prašina, pošto su čelnici francuskog kluba tvrdili da su im Đavoli praktično oteli mladog igrača.

Yeeeeeah

:lol:
Baš bih volio vidjeti kako će se pokazati ova čamuga. Diže se oko njega frka ko da je Mesi.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 00:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Vala bas, a i rano je poceo zahtjevati neke plate ovo ono...Trebalo je govno protjerati iz kluba davnih dana.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 00:03 
Bič božji
Bič božji

Kontam da je bio dobar ne bi Ferguson vraćao Skolsa iz penzije. Ima 19 godina i već nešto kenja. Druže, treba ispeći zanat.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 00:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Ma dobar je on, stvarno decko ima pojma sto se kaze... Vidi se ogroman talenat i potencijal, al brate treniras u jednom od najboljih klubova, trenira te najbolji trener na svijetu, igras pored velicina kakve su Skols i Gigs, i onda na to sve ti sa 19 godina zahtijevas koliku ces platu. Pa stari je i malo cupavije guzice otjerao, da nece balavca jednog...

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 11:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Citiraj:
David McDonnell in The Daily Mirror writes...

Mod for it
Manchester United are ready to test Tottenham’s resolve to keep Luka Modric – with a £22million bid. The Croatia midfielder has been on Sir Alex Ferguson's wish-list for some time. But although Tottenham value him at around £30m, United are unwilling to pay that much for the 26-year-old playmaker. United believe Spurs' failure to secure Champions League football next season has eased their task of landing Modric. The player tried to force through a move to Chelsea last summer but Spurs chairman Daniel Levy refused to let him leave. It seems Modric is now ready to submit another transfer request, with Tottenham unlikely to stand in his way for a second summer. However, Spurs will hold out for as much money as they can, and United are certain to have to increase their initial offer. Ferguson has already signed Japan midfielder Shinji Kagawa from Borussia Dortmund and is keen to add Modric and Everton and England defender Leighton Baines. Ferguson wants Baines to replace left-back Patrice Evra, who has been first choice in the position for the past five seasons but looked ­vulnerable last season. Everton, who are adamant that Baines is not for sale, value the 27-year-old at around £20m - a figure United are not prepared to pay. Although there is always a higher premium on English players, United value Baines at no more than £15m, as his age means he's unlikely to have re-sale value. Baines, who arrived with the England squad in Krakow on Wednesday ahead of Monday’s Euro 2012 opener against France, said he was “flattered” to have been linked with United. A deal for him is unlikely to be done until England’s participation in the tournament concludes.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 12:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma mislim da ce ga Crotenhem prodati, svakako je imao mnogo kritika ove sezone, jer u kljucnim momentima nije pokazao zasto je doveden, a ako dodje u Man Utd, ima sansu da prodje kao Tosoc u istom

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 17:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Kranjačar prešao u Dinamo Kiev, možda sad Ninković bar na pozajmicu sleti na Marakanu...

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 17:12 
Bič božji
Bič božji

Za njega bi bilo najbolje da ode negdje. Karijera mu je trenutno u velikom padu. Moglo je biti nešto od njega.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2012, 17:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rodrigo Palacio u Interu do 2016. godine.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2012, 15:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2003, 14:00
profesor u Botafogu! :D
@zerocool :P

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2012, 12:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Napoli President Aurelio De Laurentiis confirms on Radio Marte in Naples that Ezequiel Lavezzi will join Paris-St-Germain next week.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2012, 13:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
To i jeste plafon za njega...

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2012, 13:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
https://twitter.com/#!/Agent007ITK

ovaj lik je poprilično pouzdan ko ima twitter :)

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2012, 14:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
PSG postaje opasan...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 445  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]