banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 03:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 152 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Frisky_Blogingo
PostPoslato: 30 Jan 2012, 00:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Izzard je napisao:
Kao što je već objašnjeno karakteriše ga ljubav prema filozofiji i opsjednutost životinjama

Što se kameleonski ocrtava i stilizovanim slikanjem ovaca po forumu i svuda gdje ovom uvaženom filozofu date priliku da zaposli ruke kojima stvara. Jednom prilikom je viđen kako šora po snijegu na obodima Starčevice i kako urinom po snijegu ucrtava obrise dvogrbe kamile. Samo zato što je imao nešto u ruci.
Spoiler:
Eno ga Miodrag ispao ko nacrtan, ljubi ga majka! :lol:

Citiraj:
Tako da izzardizam iako na momente sebe predstavlja kao islamski fundamentalizam...

Spoiler:
"Dabogda ti Neša Galija kupio kartu do Prištine!" :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 02:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Talija je napisao:
Jesam li ja neki postpravac, nešto kao postmoderna? :)
:D

Taliisti
Pravac zasnovan na poricanju svega logičnog i konfrontiranju istom pretjeranim dozama humanosti. Vole da se smatraju kako modernim, tako i progresivnim pa su za ime pravca (taliizam) posudili fonetički šablon od savremene vizuelno-zvučne hipnotistkinje koja sebe naziva Jellenom.
Srž učenja im se oslanja na tvrdnju koju nije potrebno dokazivati tj. na zdrav razum, ali koja je u prošlosti sukobljavala filozofe kako istih tako i različitih pravaca, te oko koje se i dan danas vodi žestoka polemika. Sumnja se da je osnivač pravca, Talija, inkognito probudila ovaj usnuli vulkan, te da konsatno dolijeva ulje na vatru i oživljava pomenutu raspravu koristeći se umnim i tjelesnim vještinama svog najboljeg učenika - Popokatapetla. Pravac je duboko ukorijenjen u nolajfizmu što se očituje kroz nekontrolisanu upotrebu portala ka irealnom poznatijim kao knjige, što navodi na zaključak da svi pripadnici ovog pravca posjeduju potencijalnu sklonost ka LSD-u i ostalim halucinogenima. Takođe, pravac odlikuju ljubav prema prirodi i hedonizam, što se jasno vidi na primjeru izbora mjesta za glavno uporiše taliista koje se nalazi među planinama, oko rijeke i u neposrednoj blizini mora, kao i u činjenici da se pripadnici pravca u pauzama izmeđju utiliziranja knjiga i držanja govora bave proizvodnjom vina. Taliisti se suzdržavaju od nepotrebnih sukoba sa bošnjistima i zokaistima/džontristima. Generalno, nastup pripadnika pravca odiše novim, do sada nečuvenim motom "odbrana je najbolji napad".

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 03:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Izzard je napisao:
kao što mu alias govori ljubitelj ženske gardarobe i ruža za usne što uostalom i nije teško zaključiti.

ko nije obukao nocnu haljinu od stare ,neka baci prvi kamen!
meni nije jasno kako vjecito helga zapovjeda hogaru da joj pazari(otme) parfema kad bude kuluk po parizu cinio,kad svi znamo da je industrija mirisnih nota u najsvijetlijem gradu na svijetu,zazivila u 19 vijeku...mislim omg wtf!

a preko ovog samara,da sam bivsi Gadafijevac necu lako preci,jednom borac za istinu,forever worior for trut :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 09:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
osamstotinazena je napisao:
Što se kameleonski ocrtava i stilizovanim slikanjem ovaca po forumu i svuda gdje ovom uvaženom filozofu date priliku da zaposli ruke kojima stvara. Jednom prilikom je viđen kako šora po snijegu na obodima Starčevice i kako urinom po snijegu ucrtava obrise dvogrbe kamile. Samo zato što je imao nešto u ruci.
Spoiler:
Eno ga Miodrag ispao ko nacrtan, ljubi ga majka! :lol:
:D
Ja urinom ucrtavam ovce i u blatu i opušteno gdje god stignem, čak volim blata i druge tamne podloge jer mi dozvoljavaju da neke ovce ostavim crne, a kod nekih dodatno uposlim ruke stvaralačke te ih obojim u bijelo. Ne mislim na prave, nego nacrtane ovce. That's right madafaka! Jer ja sam avant-garde, the vanguard of art.
Citiraj:
"Dabogda ti Neša Galija kupio kartu do Prištine!"

U najavi mi je Neša Galija comeback, na tvoj račun al moram ga još doraditi u toku sedmice, čini mi se da tu ima nešto epsko...

alkibijad je napisao:
ko nije obukao nocnu haljinu od stare ,neka baci prvi kamen!

:lol: :lol: :lol:
Čak je i veliki cobra u rijetkim prilikama kad se nije seksao, činio tako... :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 10:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
:lol: Nasmiješiti, neka si i mene metnuo u neke pravce, pa makar. :lol: Ismijah se pošteno.

A ovo za noćnu haljinu - :lol: :lol: :lol: niste normalni! :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Frisky ne mogu da vjerujem da si izostavio jedinog licenciranog filozofa, onog s vrbasa, oca i majku filozofije ne samo na forumu nego i u Banjaluci, a i šire....

A ovo što 800 napisa za Miodraga sam tek sad skontao :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 19:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Addendum

Filozof sa Vrbasa ili prapočetak univerzuma
(Alfa I omega filozofskog života na forumu)

SlikaSlika

Ako je, kako neki tvrde, Filozof sa Vrbasa početak i završetak stvari, onda je nedoumica izzardista: gdje je filozof? pokazana u njegovom prisustvu, mnogo više od običnog retoričkog pitanja. Pravo pitanje je, naravno, šta je Filozof sa Vrbasa? Posmatrači forumskog živote ili oni koji se sa njim ne baš ozbiljno bave bi od te riječi iskovao anagram od tri riječi, pa bi nedovršenu rečenicu B.. n.. ku..c okrenuli situaciju u korist banalnih teorija, ali Filozof nije enigmatičar. A nije ni obični posmatrač.

Oni koji su prethodili (ako ih ima), kao i oni koji su dolazili nakon njega, tražili su ga, poput izzardista, u razumu, avatarixista u silogizmu, a 800ženisti su ga tržili u čulima. Između razuma i čula lutali su alkibijadisti, zipoisti, danijelisti sa jedne, i talisti i nasmiješeniluzisti sa druge strane. Zokisti i nolajfistii su se držali po strani kao i uvijek kad se otvaraju velika pitanja. Išli su da kupe auto. 800ženisti su banalizovali uzbuđenje potage i sve doveli do vulgarizacije, u čemu su im pomogli bošnjakisti malodušnostima tipa “a što tražite Filozofa kad se desio genocide u Srebrenici?” Neolamisti su ga nazvali zajedničkim imeniteljem naših varki, i da se može otkriti samo razumom. Drugi su smatrali da se krije iza osjećanja. Razum, na nesreću ili ne, nije mogao dokazati njegovo postojanje. Mada nije u krugu pomenutih jedini znao da je mač prvi do vladara, Hristov i njegovi ziloti svakako su jedini mogli posumnjati da je taj mač uvijek i samo mač pravde. Cobra je zbog Filozofa izgorio na lomači, Drinin Vuk oklevetan, a ženski dio foruma uzaludno isčekivao njegov dolazak. Svako je vjerovao u svoju istina da poznaje Filozofa, ali ničija nije bila jedina.

Slika

A sve to vrijeme, Filozof je stajao negdje sa strane i tiho se smješkao: “Neka oni samo rolaju Sizifov kamen, istinu nikada neće saznati.”

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012, 01:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
friski posto si me navukao sad na pjesme Sinana Sakica sa tezom o njegovoj ulozi u avangardi i postmoderni folka, molim te da tu temu detljanije obradiš u svom blogu.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012, 21:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ekskluzivni intervju: Sinan Sakić

Objava broja sedam

Slika

Jedan od najcjenjeniji filozofsko-muzičkih pravaca ovog podneblja je krađa umjetničkog blaga ili kulturno umjetnički rektalno akutni terorizam. Heroj ovoga pravca je poznati filozof i u posljednje vrijeme i muzičar Sinan Sakić, a njegova najznačajnija djela svakako su أحبك خداع القليل i أنا أحب اولي Od ostalih pravaca tu je i mentalni sadizam, militantni transseksualizam, pedofilični novoromantizam (kemal malovčič), hiv pozitivni kanceroginizam (miloš bojanić) ima ih još mnogo, ali njihov idejni otac je svakako Goran Bregović.

Frisky: Gospodine Sakiću, dobro veče
Sinan Sakić: Dobar dan i tebi.
Frisky:Zašto ste promjenili imidž i pustili kosu?
Sinan Sakić: Forma i sadržina su kao dijete i pastorče jedne iste majke, ideje. Upozoren Jabučilovom sudbinom ja se samo bavim formom.
Frisky: Šta mislite o žutoj štampi?
Sinan Sakić: Njihova malograđanština nije forma koja može da zauzda moj duh. Nisu čak ni vjetrenjača na koju jurcam. Ma to su bre sve same pederčine.
Frisky: A šta mislite o kritičarima?
Sinan Sakić: Ja ne pjevam radi sela, nego radi sebe, ne primoravam nikog da me sluša, ni da me gleda. I ko hoće i ko neće, njegovo je. Moje je samo da odolim iskušenjima primitivnog populizma
Frisky: Šta to znači?
Sinan Sakić: Jedni moju muziku ne razumiju , pa me se boje, a drugi pogrešno slušaju, pa me mrze,a trećima treba dvorska luda, pa je pronalaze u Sinanu.
Frisky: A vama prija popularnost?
Sinan Sakić: Nisam utopista platonove države i ne radim to zbog toga, meni je rolanje sizifovog kamena unutrašnji glas.
Frisky: Ja vas ništa ne razumijem?
Sinan Sakić: Odlično. Živjećeš duže.

Frisky dingo : Koje knjige treba da pročitam da bih bio intelektualac kao vi?
Sinan Sakić : Ne mjeri se vaše ostrvo znanja količinom, već kvalitetom knjiga koje ste pročitali, tragovima koje treba pratiti. Robinzon duha se ne postaje podučavanjem Petka, već sebe. Zato nije duga tvoja obala očajanja.
Frisky: ???
Sinan Sakić: Ja sam u fiskulturu duha ušao sa Majlerovim Golim i Mrtvima i Selindžerovim Lovcem u Raži, kasnije su mi se ukazali Dostojevski, Hamvaš, i mnogi drugi. Ali, to je tek mali broj napisanih stranica.
Frisky: Ko je Salindžer?
Sinan Sakić: Imena su mrska

Slika
Poklonio sam Sinanu viski na račun foruma.

Frisky: Na čemu trenutno radite?
Sinan Sakić: Na broju 7
Frisky: Jel to novi album?
Sinan Sakić: Ti nisi čuo za veliku masonsku zavjeru brojeva? Tkz. zavjera brojeva, koja je pokušala da nam ogadi naš omiljeni broj 7.
Frisky: Ne.
Sinan Sakić: Jel ti misliš da je slučajno što su 7 svjetskih čuda zbog simetrije sa našim svetim brojem zbrisana sa lica zemlje,
Nasjeli smo na izmišljotinu da je Bog stvorio zemlju za 7 dana, ustvari za 6, a da se 7 dana odmarao, pa je zbog toga svijet nesavršen jer se rodio u tkz. satanskom znaku. A naš sinonim za daljinu- iza sedam gora i sedam mora nije ništa drugo nego lociranje centra zavjere koje je tamo negdje, čime se objašnjava nepremostiva razlika između podnožja i vrha hijerarhijske piramide.
Da ne govorim o sinonimu za siromaštvo koji su nam nametnuli cionisti gdje srpski seljak obavezno ima 7 sinova i 7 kćeri, redovno (sem u Niš) koristi 7 padeža, slavi 7 sekretara SKOJA, gleda 7-icu Veličanstvenih, sluša 7-icu Mladih i nada se da će izvući 7-icu na lotou. Jel ti misliš da je to slučajno? Misliš da je slučajno bilo 7 neprijateljskih ofanziva? Misliš da se SFRJ ne bi raspala da se nije graničila sa 7 republika? . Lenjin je naručenu revoluciju počeo 7. Novembra 1917 godine. Uostalom, izvor svog zla Amerika, je otkrivena u godini čije cifre čine zbir koji je opet broj 7. Masonski simbol je sedmoglava ala. Zar misliš da je slučajno da broj 7 u Zvezdi nosi Dimitrijević, koji je više unazadio Zvezdinu igru od Lukića i BataĐore zajedno. Cionisti miniraju Prosinečkog koji je proslavio sedmicu. Bekam, Kantona, Ševčenko su znali karmičko značenja broja sedam, pa su ga svi nosili. Najbolji od njih Figo ga je ponosno nosio sve dok se nije pojavio cionistički agent Ronaldo. Ali to je već druga priča.
Protiv špijunskih aktivnosti se teško moćemo boriti, što zbog tajnosti djelovanja, što zbog neočekivanosti udara.

Frisky: Kakve ovo veze ima sa mojim pitanjem?
Sinan Sakić: Sjetimo se samo vremena čelične pesnice Staljina, za koga su vezane sve moje simpatije?
Sinan Sakić: Piči dalje.
Frisky: Niste u dobrim odnosima sa vašom braćom iz Šapca Šabanom Šaulićem i Ljubom Aličićem?
Sinan Sakić: Treba preispitati ulogu Šabana Šaulića jer ja sa Sneg je opet Snežana, najavio novo ledeno doba koje je upravo počelo. Tu je on, neoprezno, iz svere tajnog prešao u sveru javnog. Ili njegove Sa namerom dođoh u veliki grad. Naravno da nije došao sa namerom da loče i ganja cice, već da špijunira i vrbuje za masonsku ložu kojoj pripada, kao i njegov potrčko Ljuba Aličić sa Ciganin sam, al najlepši, koji fizičko i rasno stavlja kao primarno, u najboljoj hitlerovoj tradiciji.
Ali ovi masoni i rasisti nisu najgore što se dešava.
Frisky: Kad smo kod toga, šta mislite o turcizmima u našoj muzici?
Sinan Sakić: Bolje nam je bilo da smo od njih preuzeli poligamiju kao model dok su se još bavili genetskim inženjeringom na ovim prostorima nego što smo naslijedili jedino bezgraničnu ljubav prema kafi I plavušama.
Frisky: Vaša žena je plavuša?
Sinan Sakić: Ne pričam o privatnom životu.
Sinan Sakić: Da li na vašem forumu obitava 800žena
Frisky: Da
Sinan Sakić: O daa
Frisky: Šta
Sinan Sakić: Aha
Frisky: Molim
Sinan Sakić: Ništa
Frisky: Vi ste?
Sinan Sakić: Gentlemen never tells.
Frisky: ?
Sinan Sakić: Bila su to lijepa vremena. If you cach my drift.
Frisky: Dobro, ajmo malo o postmoderni?
Sinan Sakić: Nabijem je na kurac.
Frisky: Vaš kolega kemal malovčić je post..?
Sinan Sakić: Nabijem ga na kurac!
Frisky: A gangsta-folk Mileta Kitića?
Sinan Sakić: Nabijem ga na Kurac!
Frisky: Kolko vam je Dodik platio za Drž se Mile, jos si živ?
Sinan Sakić: Nego, kolko će ova zajebancija još da traje?
Frisky: Evo još jedno pitanje.
Frisky: Na kraju, pitanje koje se suzdržavam da vam potavim cijeli intervju. Gospodine Sakiću, da li ste vi gay?
Sinan Sakić: Navikavam se na pitanje postavljena uzalud.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u8-zf0k7igA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2012, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Friški u Hall of fame foruma :D

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 15:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

u hall of fame idu samo preminuli.

nego, ko će da plati sinanov viski?

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2012, 16:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

sinan je prestao piti ono je fotomontaža.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2012, 15:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ekskluzivni intervju:
BOGOTAC PANTELA
Slika

Razgovor vodimo u sunčanom dvorištu Panteline velelepne vine u Atini, tačnije u bazenu sa slapovima. Sa nama su nepoznate razgolićene djevojke koje nas hrane voćem.

Frisky: Hvala na gostoprimstvu Pantela.
Pantela: Hfala i tebi čkode.
Frisky: Nema problema. Dobar ti je jakuzi?
Pantela: Kaže se džakuzi kao Džindžič, ispoštuj ga. Prebacio mi ga Čedara iz Šilerove. Jelto proizvodiš balončiće metodom iz debelog crevca?
Frisky: Nisam, majke mi?
Pantela: Ma slobodno, Pantela je enormnog gabarita emocija vrste empatičnih. Ne kuni se u kevu.
Pantela: Nemoj jajca da mi stišćeš.
Frisky: Nisam?
Pantela: Nisam tebi reko.
Pantela: Jesam ti pričo das am protiv Kerkire matiro gošu četri puta u maniru golgetera iz kategorije prekaljenog.
Frisky: Jesi.
Frisky: Kakav se ovo miris osjeti?
Pantela: A volim ja isdufne gasofe, kad vidim fabriku brate – preporodim se. Kacu me zvali u Metalurg iz Donjecka pito sam ih kolko imate u vazduhu teških metala , oni kažu 6%, ja reko malo braćo, ja sam za Sartid potpiso samo da uzdišem azbest - oni nevera, Stankela kolaps a Žigara nekapira.
Frisky: ?
Pantela: Ma kažem ti u Grčkoj, čist vazduh u pičkumaterinu, kriza ekonomske grupe predmeta, sve jevreji zatvorili. Ja kacam sleto, prevalio se, morali su glavu pod auspuh kola vrste varburg kategorije limuzina da mi stavljaju. Doktor mi prepiso da vreme tipa slobodno provodim metodom džoging oko železara. Ja kadar euforia.
Frisky: Kako ide rehabilitacija?
Pantela: Misiš mene ili Draže?
Frisky: Tebe?
Pantela: Kacam izišo iz ustanove bolnica gde su ribe sbrčići kategorije grob, noga mi je dugo bila u gipsu, sad je prešla na plastiku tipa langete, vrste neam pojma. Od tada sam ušo u savez zonfić koalicije sa tečnošću iz porodice alkohola.
Frisky: Zašto nosiš crvenu traku oko glave?
Pantela: Čnota si primetio. Zato što sam levičar brate, tipa komunista, klasa Čegevara-ubiše ga zlikovci, ko Kastra u Libiji.
Pantela: Čekaj, zvoni mi blu rej. Alooo? Žigara!!! Ispoštuj me brate, dajem interjvu kategorije sporcski, vrste opušteno sa brčkanjem i ribama. Ma ti si nemač pojma, ne pecamo ribu, bičarke bre, ajde, gud bay.
Frisky: Šta radi Žigić?
Pantela: Sedi na klupi kategorije rezervne brate, ša bi radio? Ja i Stankela na pripremama kuliramo , ostali igraju u zonfiću stolnog tenisa ...prolazimo pored njih a Žigara se dere:"vidi igram ovog tenisa k'o Džon McEnroe" – ja patos, Vidara koma, a Stankela EKG.
Frisky: Da li je tačno da te tražio Liverpul?
Pantela: Čnota bratac, ali ja sam pristalica da je bolje biti glavni u selu nego u gradu…glavni.
Frisky: Kakv je igrač Rivaldo?
Pantela: Rivaldo je, Rivaldo je brate...koji bre Rivaldo?
Frisky: Onaj mulat što nosi desetku.
Pantela: Uuu dobro...poslo mi je pogačice tipa žućkaste iz Azerjebdžana. Gotivan je ...misim pogačice, ricinus iz kategorije ulja mi više ne treba.
Pantala: Divi šo imam gotivan zofić na gaćicama , vrsta seksy, podvrsta tangare.
Pantela: Ej, Izmasiraj mi zonfić kod butine?
Frisky: Nisam peder.
Pantela: Ma nije ni Fejsara pa mi stalno masira jajašca komada dva , metodom prstići gore-dole...
Pantela: A jednom su se prolili spermatozoidčići pod pritiskom komada bogtepitakolko, Fejsara kulara, ja koma, spremačica patos, a Stankela reinkarnacija.
Pantela: Kad sam ispričo kumari vodili ga odma na operaciju slepog creva.
Pantela: A, ne bojise, ne cepa se Pantela u otvor tipa analan. Nisam gei.
Frisky: Gdje ovde WC?
Pantela: Piški u lokaciju zenba slobodno.
Frisky: Molim?
Pantela: Kumara kad dođe on stalno u zenba ispušta fekalije, vrste govna, metodom potiska debelog crevca.
Frisky: I vi se u tome kupate?
Pantela: Šodane? Kacam prirodnjak brate, šo mi je prirodno nije mi strano...a i žućkasti koloriz mi odmara okice. Znaš da sam Ingrid u ovom učio da pliva metodom kraul, sortom delfin tipa mahanje dučicama. Kumarine gofance ni ne primećujemo, metodom ignorisanja, sa štipaljke ne nosno udubljenje.
Frisky: Da li je tačno da si bio u vezi sa Anđelinom Džoli?
Pantela: Jesu moji spermatozoidi, metodom degustacije, lokacija duplja, vrsta usta, kacam odbio daje plodim puta drugi, rekla da nisam racan. Maika srbia štiti Srpscku živio Dodara.
Frisky: Kako komentarišeš inicijativu da ti se podigne spomenik?
Pantela: Gotivno. Kad može Šaban šo ne bi i Bogotac?
Frisky: Šaban je preminuo.
Pantela: Kadar nevera. Ko je rokno Šabana? Kad? Da nije udar tipa srčani vrste infrakt? Jel živ Sinan?
Frisky: Jeste, radio sam intervju sa njim.
Pantela: Izneverovo sam kad me izradio za duet. A imali smo racnu pesmu tipa hit kategorije mega. I još mi u cufa reko, jebo ga Sai Baba.
Frisky: Da li je tačno da ste rođaci?
Pantela: Nicam ja ljober bre, a oni šo kažu da cam poreklom iz Indije najebaću se roditelja i to onog ženckog, biće im dan tipa žalosti u femiliji… ko protiv Kerkire šo sam matiro goše četri komada.
Pantela: Nego, jesam ti pričo kacam protiv Kerkire matiro gošu četri puta, nogicom vrste krivom, u maniru golgetera iz kategorije prekaljenog.
Frisky: Jesi.
Frisky: A jel ovo sve tvoje?
Pantela: Bogaoca brate. Znaš da imam još dva zenbića?
Frisky: Što tri?
Pantela: Kacam rasan.
Frisky: I za kraj, još samo jedno pitanje?
Pantela: Dobre su ti upitne sintagme čkode, jesi to kod Tirketa učio?
Frisky: Nisam, ja sam mlađa generacija.
Pantela: Interviu prenesi tačno onako kako je odrađen metodom iz mojih žica tipa glasnih, nemoj da izneveruem kat vidim novinski stubac.
Pantela: Da prozdravim sve na televiziji koja se emituje putem te-ve priemnicima.
Frisky: Ovo je intervju za internet.
Pantela: izneverovo. Ispoštuj me brate da završim rečenicu tipa prostoproširenu? Nači, pozdravim sve na mreži zvanom internet, sorte fejsbuk.
Frisky: Ovo je za forum.
Pantela: Reko lokacije forum, sorte s kuckanje, metodom reči racnih.
Frisky : Za kraj još jedno pitanje, zapravo, mala molba?
Pantela: Šodane. Cire čkode?
Frisky: Pošto su mi ovi sa foruma platili avionsku kartu samo u jednom pravcu, možeš li da izparticipiraš neku sumu u mojoj povratnoj karti?
Pantela: Nači, nevera.

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2012, 15:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
tri mjeseca ti je trebalo, i ovakvo sranje napišeš, nisam ni do petog reda došao prije no što sam odustao...ranije sam znao doći i do desetog reda...izgubio si nit...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2012, 15:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Јееее мадафака!

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2012, 15:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
tri mjeseca ti je trebalo, i ovakvo sranje napišeš, nisam ni do petog reda došao prije no što sam odustao...ranije sam znao doći i do desetog reda...izgubio si nit...

štaću kacam nerasan :D

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2012, 15:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Oću da te motivišem...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2012, 15:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Kako originalna ideja. Jesi se sam sjetio?

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2012, 15:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
dobros i tolko procito!!! pantela humor faill! XP XD ; )))

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2012, 13:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

avatarko opet nisi u toku, počela je druga faza fascinacije najvećom srpskom satirom od vukove reforme do danas. a ja privjuiso prije silnih intervjua.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 152 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]