banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 21:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Cd-rom glupi!
PostPoslato: 08 Mar 2004, 21:16 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Mar 2004, 21:14
Kad ubacim igricu uopste ne ocita,malo je glupo ali ne znam sto???
POmagajte :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2004, 11:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
mozda je izgreban CD ?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2004, 12:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
heheh ljudi pmirite se s cinjenicom da svakih goinu- godinu i po dana morate kupovati novi cd rom, uglavnom
Noralna je pojava da nov cd-rom nece da cita cd koji nije uopste izgreban... kao moj teac kog sam platio ko Sveti Petar kajganu a cita ko baba

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2004, 12:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Mozda je to sto je BSE rekao .. a mozda ti se jednostavno zaprljalo lasersko lece ... probaj ga odnijeti na ciscenje u firmu gdje si kupio racunar .. ili pak ako mislis da znas ... uradi to sam :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2004, 12:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

cuj godinu i po
meni je Teac izdrzao preko 4 godine
sad vec godinu i po dana imam LG combo i jos ne daje znakove zaprljanja laserske glave a kamoli da otegne papke
k`o sto rece Vanja ili odnesi na ciscenje ili kupi onaj CDclean pa nek` sam ocisti

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2004, 13:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Imam teac 4.5 godine i NIKAD nisam cistio lasersku glavu jedino sto sam updateovao firmware, prije toga nije bas dobro radio al sad guta sve sto se u njega stavi bez problema

Ako mislis na autorun igrice onda ti je autorun cd-a vjerovatno iskljucen sto nije nista strasno, nabavi tweak-me ili tweakXP i ponovo ukljuci autorun cd-a

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2004, 13:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ima i nekih igara koje nemaju autorun
ipak mislim da je lik rekao da mu uopste ne ocitava igru

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2004, 18:53 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Mar 2004, 21:14
NE samo igrice bilo koji cd !!
A lampica uopste ne sija!!
Nema veze kupio sam novi!!
:P :P 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2004, 00:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Teac citaci = zakon :P

Ja sam imao teac32x skoro 5 godina ... radio je k'o satic, citao je SVE .. medjutim napravio sam glupost i dao ga sa starim racunarom ... sad se drljam na Asus Writer-u .. nije los .. al teac je teac :P

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2004, 00:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
po nekim testovim koje sam citao Teac jeste bio najbolji ali do brzine 32, ali sada i nije. Sad je trziste dosta ujednaceno. Doduse ruku na srce i ne treba brzi od 32.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2004, 12:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

za citanje discova na nasem trzistu zakon je Teac a kod pisanja Plextor

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Mar 2004, 14:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Lord of IllusionS je napisao:
NE samo igrice bilo koji cd !!
A lampica uopste ne sija!!
Nema veze kupio sam novi!!
:P :P 8)

Pa jel mozes pristupiti sadrzaju diska iz windows explorera? Ako ne mozes onda moguce da je rikno, mada se moze desiti da je do drajvera tj. da je winows pomijeso loncice pa ne zna da procita podatke sa diska

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Mar 2004, 19:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
de de... slsuao sam i ja hvalospjeve o teacu, onda sam dao 70 maraka, kupi "pravu stvar" i je*e me ko nikog... masu cd-ova nece da cita, neke cita, naidje na zagrebano mjesto i nema dalje... narocito en voli ganjc nove cd-ove .najgluplja invensticija mog novca do sada... nikad vise teac...
Model je cd-552E

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2004, 09:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2002, 01:00
Ja imam teac cd w552e i prezadovoljan sam. Od kada sam ga flesao brze cita rw medie. Sve u svemu super je

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Mar 2004, 12:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Athlon je napisao:
Ja imam teac cd w552e i prezadovoljan sam. Od kada sam ga flesao brze cita rw medie. Sve u svemu super je

Juce ne stigoh napisati. Takodje imam taj writer i super sam zadovoljan. Svega mi se jednom desilo da se zablokira proces a ne znam da li je to do diska ili do uredjaja.

Reci mi koju si verziju firmware si stavio jer meni sve radi kako treba a zna se da kad radi kako treba - 'ne popravljaj' ! :)
JEDNOM!!! sam tako 'popravljao' tj stavio noviju verziju firmware na CDR i poslije je postao izbirljiv tj pisao samo odredjene vrste diskova. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2004, 09:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2002, 01:00
Sa TEAC-ovog sajta sam skinuo zadnju verziju (1,13). Mozes da flesas sa njom samo ako ti je trenutni firmware 1,9 ili 1,5. Flesanje se radi iz windovsa. Nakon sto sam flesao nestalo je stuje poslije 1 min. Imao sam srece.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Mar 2004, 00:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2003, 19:33
TEAC i PLEXTOR su stvarno najbolji!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]