Athlon je napisao:
Sta bi ovo moglo da bude:
Desava mi se da ako cackam nesto po kucistu komp. nece da se upali. Upali se lampica od napona na kucistu
i lampica na ploci ali nista ne radi. Onda moram da iskopcavam i ukopcavam kablove i onda proradi. Danas mi se po prvi put desilo (dva puta)
da se komp. ugasi. Lampica svijetli a on neradi. Ja stisnem dugme za paljenje a on se upali. Do cega bi to moglo biti? Ploca je pod garancijom. Da li je ona ili napajanje ili nesto trece?
Pomagajte.
AMD 1700+
gigabyte ga7n400-l nforce2
wd 80gb
512 ddr
napajanje 350w.
Dva-tri puta nogom sa strane "osines", i jedno bar pet puta rukom "odozgo" "drmnes" !!!
Zezam se naravno, kao sto ti vec neko napisa, ako ti PC pod garancijom nosi tamo gdje si kupio pa da oni pogledaju !
Taj problem se pojavljivao i kod mog brata, naravno nismo imali vise garancije pa smo problem rjesili sami, kako "nebitiznaokazati" !
Ja mislim ako u jednu uticnicu ukljucis (naravno preko produznog) jedno 4-5 stvari ( PC / Stampac / HiFi / Zvucinike ) da dodje do opterecenja !
Mozda se varam, ako neko misli da nije tako nek me slobodno ispravi !
A ja kao sto napisa, PC u "sake" i tamo gdje si kupio !
p.s Nemoj te se zaletati kod Pentium 4 za 800-900 KM > ima tu komponenti iz Rumunije !!!