shakal je napisao:
Sramota sta se sve govori i pise o Bjelogrlicu, ne samo ovde neko i po novinama... Nije nas ocito dovoljno zaduzio pa je red da ga se popljuje za sve sto je uradio.
A i novinari su govna, daj nam vijest, okreni, obrni, jebes bitne stvari. Nigdje nije pisalo da je srpski film u sred Sarajeva dobio ovacije na kraju, iako je pustana himna Bože pravde, isto tako je bilo u Mostaru. Da su predstavnici sve tri vjerske zajednice prisustvovali premijerama i podržale film.
Prvi film koji nakon toliko vremena govori o nekim vrlinama Srba je docekan na kolac. I treba, kad smo takvi i ne zaslužujemo nista bolje.
Pijani narkoman obukako majicu, bojkotujmo film! Elita na Palama, krem srpskog kulturnog drustva.
Pada mi na pamet izjava djevojčice iz filma "Pad u raj" : Ne treba nama niko, možemo mi sami sve da uništimo"
Najjaci su mi ovi sto sad kao nece pogledati film. Gdje ste do sad bili? Koliko vas je uopste do prije 10 dana znalo za Divjaka?
Tragicno je sto ti ne razumes da se ovde ne radi o kvalitetu i radnji filma,vec o nacinu njegove ,,promocije''.
Verujem da bi i ti pozdravio jovu divjaka i izrazio zaljenje sto nije prisustvovao na premijeri filma kao Bjelogrlic,a kao znak neupucenosti obukao majicu sa likom doticnog zlocinca, kao Trifunovic.
Ko pljuje po grobovima 42 golograda mladica ,ne zasluzuje nista drugo ....sem prezira.
Samo tako, složi priču unaprijed i samo ospi...
Sere mi se od takvih kao ti i umjetnih izliva srpstva. Sta je bilo ko od nas uradio,pokusao uraditi prethodnih godina da bi krivci za smrt 42 momka odgovarali? Nista, jedno veliko nista.
I onda se desi ovako neka glupost koja ne zaslužuje ni 5% medijske pažnje koja joj se daje pa se svima probude osjecaje pravde i postenja.