banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 20:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 97 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Nirvana
PostPoslato: 22 Feb 2012, 00:35 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 17 Feb 2012, 16:41
Citiraj:
pa da, mtv preko Simića, rolling stone preko Hupera :headbang: :lol: ! Zašto kriviti Nirvanu za nastanak smaračkih emo bendova? To što je emo pokret pomislio " Ej, ako Kurt može javno da se prenemaže, a što mi ne bi mogli da se prenemažemo do granica izdržljivosti i da uz to davimo sa pjesmama bez ideja", to je druga priča.
Rezime: Ljudi, Nirvana ima baš dobre pjesme, bez obzira dal' se vama sviđaju njihove frizure i podočnjaci. Muzika je prosto - dobra.

A ova muzika je prosto-bolja (ps nemoj da te zbunjuje kako to da je ovo lajv a opet zvuci dobro cak i bolje,znam da slusajuci nirvanu nisi navikao na takve standarde)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eipuJPgHFZk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 02:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Ako sam nešto od cijelog grunge-a ozbiljno slušao, to su bili Pearl Jam i Soundgarden. Inače najviše mi leži domaćica tipa Plejboj, Dlm, Bjesovi, mada sam prekopao punk/hc, funky i reggae /ska uzduž i poprijeko, ljubitelj sam latino svirke te starog izvornog rocka kao i kafanski ljepljivog džeza itd... E sad, što se standarda tiče, tačno, od Kurta ne očekujem mnogo(ritam sekcija je zapravo vrlo dobra), pogotovo ne uživo. S druge strane, ja sam čovjek koji sluša i snimke sa proba, nekako produkciju čujem i kad je nema :lol: . Hoću reći, nikad se nisam oduševljavao tim.
Nirvanu sam preslušao, zaključio da je super i to je to. To i jest bitno kod Nirvane, za razliku od svih ostalih. Poslušas jednom i ne moraš više, ureže ti se u pamćenje, kao npr. Ramonsi. Zasto? Zato što su pjesme vrlo jednostavne a s druge strane svaka pogodi metu. Svirajući godinama, našao sam da je to, ustvari, najteže izvesti i zato mislim da su njihove pjesme genijalne. Alice in Chains su ok, mada ih nisam previše slušao jer dosta tog njihovog vuče prizvuke hard rocka, što ne volim.

pih...na kraju krajeva...
Citiraj:
Nirvanu sam preslušao, zaključio da je super i to je to. To i jest bitno kod Nirvane, za razliku od svih ostalih. Poslušas jednom i ne moraš više, ureže ti se u pamćenje, kao npr. Ramonsi. Zašto? Zato što su pjesme vrlo jednostavne a s druge strane svaka pogodi metu.

Eto već sam rekao, i šta je tu sad nešto kao objašnjavam. Ko čuje Nirvanu, čuje. Ko ne ne čuje, jebiga šta da se radi.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 08:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Citiraj:
Pa da, mtv preko Simića, rolling stone preko Hupera

Ne fali ti sarkazma,ali to govori više o tebi nego o meni.Ti mene u stvari i ne poznaješ nego imaš krive predrasude.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 12:38 
Veteran
Veteran

spijo je napisao:
Citiraj:
Pa da, mtv preko Simića, rolling stone preko Hupera

Ne fali ti sarkazma,ali to govori više o tebi nego o meni.Ti mene u stvari i ne poznaješ nego imaš krive predrasude.

Ne vidim kako je ovo bili upućeno tebi. Ali, da, sarkazam smatram za zdrav način manifestovanja neslaganja. Evo mene, taj sam :evil4: , ne mislim da sam ćvjećka.
Ja sam sa vama fino pričao dok niste počeli sa "pozerima", "mtv"-om, "emićima", "standardima" i svim predrasudističkim :) stvarima. Pokušao sam da vam objasnim zašto je taj bend dobar, a vi ste udarili sa frizurama, curicama, drogom, depresijom...

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 12:48 
Veteran
Veteran

:lol: :lol: :lol: Moderatori su danas nagli :lol: :lol: :lol:
Freak od bola nije mogao dozvoliti ni da se Elvisov post koji slavi Whitesnake na temi o Nirvani pošteno 'oladi :lol: :lol: :lol: .

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 12:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Istina boli :)

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 12:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
nasmjeshiti luzer je napisao:
:lol: :lol: :lol: Moderatori su danas nagli :lol: :lol: :lol:
Freak od bola nije mogao dozvoliti ni da se Elvisov post koji slavi Whitesnake na temi o Nirvani pošteno 'oladi :lol: :lol: :lol: .

Nije Freak nego je MonaLisa.

Na temu o Nirvani, slažem se sa luzerom u većini toga što je rekao. A ti spijo, za svoje godine, stvarno ne znaš kontrolisati iznerviranost u postovima.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 13:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kakvu crnu nerviranost,o čemu pričaš?Da nisam koga uvrijedio?Samo sam iznosio svoje stavove i držao se teme a što reče Elvis da li to koga boli ,nije moj problem. :D

Ili što reče nekrunisani kralj RNR-a
Spoiler:
Ja sam sta jesam; Jerry Lee Fucked Up Lewis, a ako vam se to ne svidja mozete da me poljubite u dupe. (Jerry Lee, BBC 'Arena', 1990)

Ne budi primjenjeno. :D :D

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 13:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Sep 2011, 13:59
nasmjeshiti luzer je napisao:
Pa da, mtv preko Simića, rolling stone preko Hupera :headbang: :lol: !
Those were the days! :lol:

Volim Nirvanu, prija mi njihova uvrnuta energija.
I da, svidja mi se Kurtova frizura. 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 14:30 
Veteran
Veteran

spijo je napisao:
Kakvu crnu nerviranost,o čemu pričaš?Da nisam koga uvrijedio?Samo sam iznosio svoje stavove i držao se teme a što reče Elvis da li to koga boli ,nije moj problem. :D

Ili što reče nekrunisani kralj RNR-a
Spoiler:
Ja sam sta jesam; Jerry Lee Fucked Up Lewis, a ako vam se to ne svidja mozete da me poljubite u dupe. (Jerry Lee, BBC 'Arena', 1990)

Ne budi primjenjeno. :D :D

:lol: :lol: :lol: Kontroliši se :wave: . Što bi rek'o Džek Nikolson - juz jor engr menadžment. :lol: :lol: :lol:
luzer: Mama, mama, čika Spijo i bata Elvis su rekli da je čika Kurt papak :lol: :lol: :lol: !
lisa, indigobluz+armija žena s plavookim posterom u sobama djevojačkih soba: Štaaa???!!! Ne boj se sinko, sa'će njih mama metlom!
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 15:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Džizs.
1. Boli me uvo za Kurtom Kobejnom. 2. Ne vidim odakle vam to da nekoga ''boli'' što neko drugi ne voli Nirvanu, a naročito Whitesnake.
Probajte malo manje da se sprdate, a priče o posterima i sličicama prenesite na neki drugi pdf.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 15:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

MonaLisa je napisao:
2. Ne vidim odakle vam to da nekoga ''boli'' što neko drugi ne voli Nirvanu, a naročito Whitesnake.

Mozda zato sto je izbrisan moj post koji ima apsolutno svake veze sa temom.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 16:08 
Veteran
Veteran

Ccc...Ne mož' se čo'ek ni zezat s moderatorima. Gledah 'vamo neku komediju, napravih pauzu da smućkam cedevitu, pa kad pročitah šta piše na forumu, totalno se izbih iz priče, a sve zbog vas, ljudi s na kraj srca. :)
@Elvise, tvoj post ima veze s temom "Whitesnake, nažalost Whitesnake" :lol: .

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 16:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Cika Coverdale je mnogo iskreniji od Kurta, covjek se napuca operacijama i boli ga briga a ovaj je kao buntovnik a opet sve zbog imidza :)

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 17:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Meni se ova prica svodi na

Elvis i spijo : oni su pozeri....
Luzer i ja : njihova muzika je dobra....
ES : muzika nema veze....oni su pozeri...
LF : nema veze sto su pozeri....muzika im je dobra...
.
.
.
..
...
i tako do iznemoglosti.....

Ja stvarno nemam snage da nekome ko je pun predrasuda objasnjavam da je muzika nirvane dobra bez obzira na to sto su postali ikona nekih nidjevezze tinejdzera....

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 17:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citava prica:

ES: Muzika je sranje.
LF: muzika je dobra.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 18:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Što se isčuđavate,tema ko svaka druga.Povela se rasprava,svi smo u prva dva posta rekli što smo imali,sve ostalo što je napisano hranjenje vlastitog ega.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 97 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Sva vremena su u UTC [ DST ]