banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 11:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 347 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: MacTire Pub
PostPoslato: 16 Feb 2012, 12:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
ratkop je napisao:
Spoiler:
Bio sinoc prvi put i sta reci osim da sam...razocaran.

Uopste nema duh puba, previse je fancy.
Znaci nabili su one stolove jedan uz drugi kao sardine da pakuju ljude, katastrofa.
Izbor piva nula, pravi pub mora imati barem jos duplo onoliko. Nemaju irish cidera, ni jedan!! Ludilo
Nema tv, sinoc champions leag a ne moze se gledati, katastrofa.
Klopa kao u nekom restoranua ne tipa pub. U 19h konobar mi kaze da nemaju vise burgera.
Cena malo prevelike za pub, nas 4 sedeli oko sat i po, malo degustirali piva i jeli krilca i ceh 70Km. To je malo previse.

Neko ti je upravo copy-paste ovaj text na njihovu facebook stranicu :D (komentar na zadnji foto album)
http://www.facebook.com/MacTire.Pub

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
sto da ne :) drago mi je da ima ljudi koji djele moje misljenje.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 12:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Meni je najcudnije to da je ratkop isao u kafanu sa samo 3 cure :D

Znalo se otpocetka ko je vlasnik i kakav "nivo" drzi u svojim drugim lokalima, za ocekivati je bilo "fancy" okruzenje i vise (visoke?) cijene pica.
70km za probu "ekskluzivnijeg" piva i veceru za 4 osobe i nije pretjerano mnogo. Nije ni u pitanju studentska menza da se jede i pije za 5km :?
Jedino sto me u dosada vidjenom/procitanom odbija od Puba je konobarska neazurnost i velike guzve.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 12:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
cisto da napomenem, nije bila vecera za 4 osobe vec jedna rebarca, par piva i 2-3 vode. Kao da sam u najmanju ruku bio u maloj stanici a ne u Pubu.

Da video sam da se ljudi zale na konobare ali eto, mi nismo nista cekali stalno je bio tu. Izgleda da zavisi od doba dana kad se dodje

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 13:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
Koje si to pivo pio ako je ceh 70KM?...
Ja nekidan bio 3 deci točenog tuborga 2KM...

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 17:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
ja niti sam cekala satima konobare niti je bas tako skupo,prvi put je bio stariji lik konobar,jos se zezao,nes kafa jeftinija nego u manji,drugi put pili pivo,jos je bilo i neko uvozno 4 km 3 dl sto nije puno a crni niksic 2-3 km cini mi se,bas smo komentarisali kako nije preskupo,nisam jela ali vidjeh meni,otkud to da je " restoranska" klopa,tipican jelovnik za pub,krilca,burgeri,rebarca,kobasice.. meni jedino smeta sto je muzika glasnija pa je poprilicno tesko komunicirati...

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 18:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Nisam ni ja primjetila da se konobari čekaju, stalno dolaze. A onaj stariji se uvijek nešto šali :) Cijene su normalne, Nes kafa je 2 KM, obična 1.5 KM što je čak jeftinije nego u nekim drugim kafićima. Točeno Nikšićko je 2 KM, Crni Đorđe isto. Ova uvozna su 4-5-6 , zavisi koje što je isto normalna cijena za to.

Panzer je napisao:
To što smo mi sirotinja ne znači da će nam neko prodati flašu Erdingera za marku pa da to vlasnik paba može da naplati dve marke.

Upravo tako, ali ovdje je ljudima teško ugoditi. Većina bi to ili neko slično pivo u ovakvom pabu za cijenu Nektara u Tihim Noćima.
Sa hranom ista stvar. Npr. pljeskavice u brzim hranama koštaju oko 3.5 KM, ovdje je burger 5 ali fino sjediš i jedeš iz tanjira i sa priborom.
Nažalost, većina nas je sirotinja ali cijene u pabu se ne mogu formirati prema tome koliko mi imamo (nemamo) para.

I wish to see the lost in me

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 18:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Ja sam prije neko veče mogla sjesti, proćaskati i otići jer konobara nije bilo ni na vidiku, jeedva smo ga dozvale. Bila je prevelika gužva, tako da i da smo htjele nešto jesti, uopšte mi ne bi bilo ugodno jesti u onakvom ambijentu. Mjesto jeste lijepo sredjeno, ali ta gužva mi se ne svidja, doduše to nije njihova krivica, čak naprotiv. Jedino bi stvarno mogli zaposliti još konobara, ako ovi postojeći već ne mogu sve stići. ne znam ni kakav je ventilacioni sistem, meni je bilo prilično vruće i zagušljivo. ali dobro, sve je to normalno za jedan pub (osim manjka konobara).

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2012, 19:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Bio sam juče sa bratom i njegovom djevojkom. Meni uopšte ne izgleda loše, mislim da je ova promjena dobro došla, da ne bude da je svaka kafana/gostionica na isti fazon. Burger ukusan, odličan, nisam gledao okolo ali da li su postavili televizor? Čini mi se da ga nisam vidio. Kao što je neko gore rekao, jedino je zamjerka u vezi glasnije muzike, jer se teže priča. Gužve ima, vjerovatno zato što je novi lokal. Ja ne pijem, ali sam bio u pubu u Stockholmu i mogu se zakunuti da je bilo duplo više pića na meniju. Konobari su malo "neuigrani", to se mora popraviti. Cjelokupna atmosfera mi se sviđa.

Dakle, recimo 4/5, a na osoblju je hoće li se ova ocjena na prvi dojam smanjiti, ili povećati, vidjećemo.

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 18:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Odoh konačno večeras s ekipom iz firme da vidimo šta je reći, imamo rezervisano mjesto, buhahahaha :badgrin:

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2012, 19:47 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 03 Jan 2006, 14:27
Cujem da je neki DJ imao nastup u pubu :( :( :(, pa zasto ljudi, ZASTO, nije elektronskoj muzici mjesto tu !!! Bio sam juce i danas, meni je atmosfera OK, guzve ima, jedva se mjesto nadje, ali se nadam da je to samo ispocetka. Sva sreca pa nisam bio u terminu DJ-a :D

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 09:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Ako je stvarno tako onda ha ha je*eno ha.

Vunene čarape i ovo u pozadini http://www.youtube.com/watch?v=1tWS4aoGQaI&feature=related ...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Eto, nisam oduševljen uopšte, štaviše. Nadao sam se da su zlobni komentari samo klasični hejt, ali ispade da nije tako. Na slikama izgleda mnogo bolje nego u stvarnosti. Samo smo ušli i izašli. Planirali smo nešto gricnuti, a mjesto definitivno nema atmosferu za klopu. Takođe, nije mi ni za otići na neku popodnevnu kafu. Nije mi ni za otići na neko pred-večernje pivo, jer je prenatrpano, zadimljeno, zagužvano, preglasna je muzika... Mjesto koje nije nedostajalo gradu, i definitivno još jedan pokazatelj epskog anti-talenta koji posjeduju osnivači BL lokala.

Sasvim je moguće da će nakon početne velike posjećenosti popularnost da naglo opadne i da će se mjesto prešaltati na noćni klub, tj. novi City pub, što nam najmanje treba...

Odoh sad na Facebook da s velikim zadovoljstvom kliknem na Unlike :D

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
A pub podrazumijeva irsku muziku, šta li? Vi'š, nisam to znala. Jbg, tolike pare uložiše i ono raspad. Jesu bar konobari obučeni u zeleno?

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 15:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Pošto nisam bila nikako a planiram da odem, kad budu te svirke, 16-20h? Budu li i nedeljom?

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 16:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Previse zadimljeno i definitivno nije mesto za jelo, toliko je dima da verovatno imas osecaj da jedes iz pune pepeljare... Sve ostalo je vec receno, guzva, glasna i nedefinisana muzika... U svakom slucaju mesto za zaobici, bar dok se ne dodje u normalu sa guzvom

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 16:33 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2010, 15:01
formalno pabic je tip-top, ali skeptik sam po pitanju buducnosti,,,nesto nedefinisano fali, onaj smek kojim odisu pravi pabovi..iako je nerealno ocekivati u B.L tako nesto...nema cjenovnika za pice, bar ja nisam primjetio...

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 18:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
charles je napisao:
formalno pabic je tip-top, ali skeptik sam po pitanju buducnosti,,,nesto nedefinisano fali, onaj smek kojim odisu pravi pabovi..iako je nerealno ocekivati u B.L tako nesto...nema cjenovnika za pice, bar ja nisam primjetio...

nisam ni ja a i meni sam slucajno vidjela na drugom stolu pa ustala da pogledam

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2012, 12:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
Pivo je dobro iako je izbor za jedan pab siromasan... Nema nikakvu dusu i konobari su jako neljubazni. Meni to inace i ne smeta posto pretpostavljam da je guzva a i oni su ljudi, ali sto je previse previse je...

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2012, 12:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Meni je to za konobare malo cudno. Mala Stanica je uvijek imala vrhunski ljubazne konobare, drzao sam da ce se taj trend prenijeti i na ovaj novootvoreni Pub.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 347 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]