banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 19:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 54 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Feb 2012, 00:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Шајин je napisao:
ма Њу Јоркер је тешко њесра када су бројеви у питању! два пута ушао и разочарао се. Баш како ти кажеш као да за дјецу праве јеботе...

иначе прије неколико мјесеци сам себи тражио кошуљу за свадбу, обишао читав град и нашао само 3 кошуље да ми одговара величина, а од те три, двије су биле баш ружне...страшно

ajoooooooooj košulje - tu smo tek izgorjeli kao šibice! Sreća pa ne pripadam nekim visokim krugovima :D tako da ih nosim par puta u godini. Čak mi se dešavalo i da nađem neki prihvatljiviji broj košulje, XXL npr, ali kad probam da je oprobam.... zateže na 100 strana! :fadein:

insp_CaLLahan je napisao:
Hercegovac je napisao:
Vidite i da nas na forumu nogatih ne manjka - onda mi nije jasno kako mehanizam ponude i potražnje ne odradi svoje i otvori big foot prodavnicu u BL. :confused2:

Sto u BL,mislim da kod vas krsnih u Hercegovini bi posao bolje isao:)

Pa za ove koji smo "privremeno" u BL - neće bosi hodati! :)

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2012, 15:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Jbm im sve. Zimske Adidas za snijeg, koje sam jedva našao na početku sezone broj 48, platio 220KM, a sada koštaju 129KM u ovoj radnji što se zatvara...
Izmuzu nas nogate levate, pa poslije mogu i ispod cijene ih dati... cccc
Definitivno se više isplati platiti kartu za autobus i otići u Zg ili Bg, pa kupiti nešto, nego ovdje uopšte pokušati tražiti...

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2012, 15:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Koja radnja, gdje?

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2012, 15:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Adidas shop u Gospodskoj. Požuri i vidi ima li brojeva. Inače su 150 i nešto, ali zbog preseljenja su dodatno 30KM snižene.

Kupiš mi kapu za info, da ublažiš moju bol :)

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2012, 16:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Шајин je napisao:
ма Њу Јоркер је тешко њесра када су бројеви у питању! два пута ушао и разочарао се. Баш како ти кажеш као да за дјецу праве јеботе...

I meni nije jasno što prave onako male modele i brojeve... mislim koji će muškarac obući nešto XS!? Ženska odjeća je super, ali muška...

I wish to see the lost in me

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2012, 16:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Meni je tamo ok. Uvije ima nešto M i L za probrati. :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2012, 16:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
M и L, праве величине за мене :lol:

ево и ова кошуља што сам писао да сам једва нашао, прије неки дан на слави помагао тетки и хтио да спустим двије шерпе на под, и како сам се сагео мало ми рукави затегли и само одједном зачух звук дерања. прво сам помислио да је по шаву, ал шипак, подерао се рукав уздужно :cry:

сад имам још само једну кошуљу, и то неку розу са матуре, дакле немам ниједну кошуљу :D ко ће сад опет обилазити читав град... :angry4:

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 11:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Revan je napisao:
Шајин je napisao:

I meni nije jasno što prave onako male modele i brojeve... mislim koji će muškarac obući nešto XS!? Ženska odjeća je super, ali muška...

Ja kontam pošto se većina odjeće pravi u Kini, da to Kinezi po svojoj mjeri naprave :D

@šajin
I ja sam spao na jednu, nakon što mi se ova druga (a bila je ok što se tiče veličine kad sam je kupio) čim se jednom oprala toliko skupila da sam poludio kad sam neki dan htio da je obučem... Ne može preko lakata rukav.. Imam još dvije takve koje su davno postale premalene, ali ja ih držim u ormaru, ne znam ni ja za koji moj ih držim :confused2: 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 13:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Evo za nas sitne vijest: kom treba košulja i sl neka ode u Merkator butik Amadeus neka CRO firma, veličine po naški našao košulju iz prve za novu godinu :D

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
Na Mejdanu, kod Raiffeissen banke ima jedan obucar, Dado cini mi se, pise na radnji da radi 46+ pa sam se sjetio ove teme...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 13:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

е видиш у Меркатору себи никад нисам ништа тражио. Мада сам и поприлично ограничен са буџетом па не знам колико би се исплатило тамо тражити и да ли су повољни. За патике не дајем више од 120. за кошуље максимално 60-70, а и то једва

Бахамут, претпостављам да тај обућар прави велике ципеле? чини ми се да и онај код мене на Старчевици прави

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 14:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Проблем је што се већина патика прави до броја 46 или 47.

Ја носим 47,5 али често морам узети 46,5 јер немају веће, па је то мука жива...

Што се тиче одјеће, то није проблем, јер се облачим спортски, али и овако за хлаче, џемпере није проблем, а висок сам 195...

Одјећа није баш проблем, али обућа јесте итекако...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 15:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Шајин je napisao:
е видиш у Меркатору себи никад нисам ништа тражио. Мада сам и поприлично ограничен са буџетом па не знам колико би се исплатило тамо тражити и да ли су повољни. За патике не дајем више од 120. за кошуље максимално 60-70, а и то једва

E ja sam košu uzeo za 30 KM kod njih :wink: uopšte nisu skupi, jako su povoljni nisam ni ja paćenik za fensi markama samo da je dobar izgled 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2012, 15:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
Шајин je napisao:

E ja sam košu uzeo za 30 KM kod njih :wink: uopšte nisu skupi, jako su povoljni nisam ni ja paćenik za fensi markama samo da je dobar izgled 8)

па то је екстра. тачно ћу морати и ја да одем да погледам

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 16:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2010, 15:01
Broj 50? jel zna neko za neki par u gradu?Patike ali da nisu duboke... Mislim da sam sve pronjuskao ali corak..

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 16:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

charles je napisao:
Broj 50? jel zna neko za neki par u gradu?Patike ali da nisu duboke... Mislim da sam sve pronjuskao ali corak..
јебеш му све знам да сам виђао доле на малти тих великих бројева, само се не сјећам да ли су биле дубоке патике.
сад кад дође топлије бријеме и љето сврати доле требало би да се нађе нешто

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 18:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Dec 2011, 22:08
Neki dan pricam sa likom sto radi u onoj Peak prodavnici sportske opreme (r.k. Boska 2 sprat),kaze da ce uskoro dobiti patike do broja 50 i to sve vrste,ne samo kosarkaske duboke i sportske vec i umjerenije plitke modele (jos bas naglasava da ce jedini u gradu drzati tako velike brojeve).
Nije bas da mi se svidjaju nesto patike koje prodaju ali makar su jeftine,60-70 maraka...sad na akciji i za 30,mada imaju samo do 45 brojeve.
Inace nosim 47,nije bas da nema patika...ali uglavnom kupim one koje su mi tek 3-4 izbor :cry:

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 18:35 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2010, 15:01
Na Malti prije par mjeseci bio jedan par,sutradan dodjem, prodali..otad nista...a navratim bar jednom sedmicno.A za ovaj Peak nisam znao,moram otici,,ja nosim 50 i to bas mora model da se potrefi, ,ne dao Bog nikom ovakve peraje, muka ziva!!....47,..i ne znas koliko si sretan :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 21:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Juče sam bio u Peak-u, ne vidjeh te veće brojeve, izgleda da im još nisu stigli..

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 23:59 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Dec 2011, 22:08
A valjda stizu sa novom kolekcijom, kad rasprodaju vecinu ovoga sto je na -50% akciji :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 54 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]