banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 18:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Bend?
PostPoslato: 29 Jan 2012, 20:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Vidim da si moj post primio previše k srcu.To je samo moje viđenje RnR danas i nemam namjeru nikog da vrijeđam. :D Ako u jednoj pjesmi osjetim da pjevač pokušava da pjeva kao Milan Mladenović a u pozadini ga prati muzika a la Haustor onda ću to i reći.Međutim nije problem kod novih grupa jedna pjesma ili dvije nego pravac.Ja i ti se ne poznajemo u realnom životu pa ti imam snage ovo i reći,da smo nekim slučajem poznanici ili rođaci vjerovatno bi ovakav sud zadržao za sebe. :)
Naslušao sam se ja u mom životu svakakve muzike i saživio se sa mnogim pravcima od ranih osamdesetih pa na dalje.Od panka preko novog talasa,stadionskog roka,psihodelije do granža itd.Tako da mi ne moraš objašnjavati šta je šta i od čega je nastalo.
Kakobilo moj savjet je prijateljski,ostajte mi veseli.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ja bas i ne kontam sta ti oces da kazes...ako ti je poenta price da fali pravaca - nisi u pravu...pravaca ima ali pitanje je koliko su dobri...tako da je ta prica o neoriginalnosti jako klimava.....

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 00:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
spijo je napisao:
Vidim da si moj post primio previše k srcu.To je samo moje viđenje RnR danas i nemam namjeru nikog da vrijeđam. :D Ako u jednoj pjesmi osjetim da pjevač pokušava da pjeva kao Milan Mladenović a u pozadini ga prati muzika a la Haustor onda ću to i reći.Međutim nije problem kod novih grupa jedna pjesma ili dvije nego pravac.Ja i ti se ne poznajemo u realnom životu pa ti imam snage ovo i reći,da smo nekim slučajem poznanici ili rođaci vjerovatno bi ovakav sud zadržao za sebe. :)
Naslušao sam se ja u mom životu svakakve muzike i saživio se sa mnogim pravcima od ranih osamdesetih pa na dalje.Od panka preko novog talasa,stadionskog roka,psihodelije do granža itd.Tako da mi ne moraš objašnjavati šta je šta i od čega je nastalo.
Kakobilo moj savjet je prijateljski,ostajte mi veseli.

Eto, svjestan si, imaš znanja i primjećuješ stvari. Sad uzmi instrument u ruke i budi kreativan. Što bi rekli Ramonsi 1,2,3,4!..

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 09:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Vanity?
U pravu ste, možda previše tražim. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2012, 09:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
I jedno i drugo je tačno. :D
Šta ćeš, prebij me, zapali me, ali ne diraj moje genijalne umotvorine :lol: :lol: :lol: .

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]