banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 12:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 983 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Dec 2011, 13:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Citiraj:
In July 2009, Sibrel, who also works as a Nashville cab driver, was charged with vandalism when he jumped up and down on the hood of a car owned by a woman with whom he was having a parking dispute.

I ja sad treba da vjerujem u "dokaze" ovog covjeka :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2011, 13:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Jebo čovjeka, vjeruj svojim očima, dokazima i činjenicama.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2011, 14:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2010, 11:58
Ne da mi se replicirati na svaku od tvojih tvrdnji, ali uglavnom ako si zainteresovan pronaces odgovore recimo ovdje http://www.braeunig.us/space/hoax.htm . Optuzbe uglavnom dolaze od ljudi koji nemaju elementarno znanje iz astronomije i drugih nauka pa onda pisu i nevidjene nebuloze (mislim na autore gore navedenih navodnih prevara) poput one da bi se zvijezde trebale vidjeti, da su tragovi stopala i 40 godina poslije potpuno isti itd itd. Za sve postoji logicno objasnjenje.

Budzet NASE je zaista bio 30 milijardi u to vrijeme, dovoljno je da ukucas dve rijeci na google i sam mozes naci dokaze, ili ces i to opovrgnuti pa ce ispasti da je NASA zaposlila direktno 34.000 i indirektno 346.000 ljudi, potrosila 10 godina na razvoj i 5% federalnog budzeta da bi na kraju iscenirala odlazak u nekom od studija gdje su po teoreticarima zaboravili i studijska svjetla da izbace sa fotografija pa su ih eto tako javno objavili pred cijelim svijetom ? :lol:

Uostalom evo, kako objasnjavas cinjenicu da niko nije opovrgnuo da radio i televizijski signali prenoseni uzivo dolaze zaista sa Mjeseca ? Zato nije potrebna ne znam kakva tehnologija i mnoge drzave sirom svijeta su pratile taj signal, izmedju ostalih SSSR.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2011, 15:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Spacedwarf je napisao:
Uostalom evo, kako objasnjavas cinjenicu da niko nije opovrgnuo da radio i televizijski signali prenoseni uzivo dolaze zaista sa Mjeseca ? Zato nije potrebna ne znam kakva tehnologija i mnoge drzave sirom svijeta su pratile taj signal, izmedju ostalih SSSR.

Niko nije osporio da se slijetalo na mjesec, uostalom kao što se slijeće i na mars, ali se osporava čovjek na mjesecu i vraćanje sa mjeseca, e sada signal sa mjeseca i emitovanje "uživo" nije nikakav problem, problem je sadržaj koji se emituje, niko ne može znati je li to ono što se trenutno dešava ili se šalje snimak koji je prethodno snimljen u studiju, tako da taj signal sa mjeseca ne dokazuje ništa.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2011, 15:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Aha, oni su sve to nastimali, otisli na Mjesec, sletjeli modulom na povrsinu ali bez ljudi vec su ubacili mali tranzistor koji ce emitovati radio signal koji ce oni pustati na Zemlji pricajuci svima kako su gore zapravo Armstrong i kompanija a na TV-u pustili snimak iz studija.

Dakle sve su oni to uradili ali nisu htjeli da salju ljude gore vec su ubacili tranzistor.
Jako logicno, jako.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2011, 15:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
Spacedwarf je napisao:

Niko nije osporio da se slijetalo na mjesec, uostalom kao što se slijeće i na mars, ali se osporava čovjek na mjesecu i vraćanje sa mjeseca, e sada signal sa mjeseca i emitovanje "uživo" nije nikakav problem, problem je sadržaj koji se emituje, niko ne može znati je li to ono što se trenutno dešava ili se šalje snimak koji je prethodno snimljen u studiju, tako da taj signal sa mjeseca ne dokazuje ništa.

Dobro, odgovori mi onda sta je sa stotinama kilograma kamenja i uzorka tla koje je doneseno sa ovih 6 apolo misija sa Mjeseca i ogromnim brojem eksperimenata koji se mogu izvesti samo u datim uslovima?

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2011, 15:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2009, 20:04
Ubojstvo Linkolna, Kenedia, smrt Tite, ........ putovanje na mjesec, masoni i svjetski ratovi, Židovi, drugi svijet u unutrašnjosti zemlje sa vlastitim suncem u koje se može ući preko rupa na polovima koje su zatrpane ledom, Židovi, ..................................... rušenje tornjeva blizanaca u New Yorku, ..........................

Ništa u stvari nije onako kako se čini, sve je drugačije i prekriveno velom zavjere, sve je to misterija koja nije vidljiva za 99,9% ljudi. Jer ljudi ono što su vidjeli ustvari nisu vidjeli, oni su površni i promakla im je zavjera. Svi smo mi glupi i ne vidimo te zavjere jer u stvari ništa nije kako se čini. Čak ni moja cura nije stvarna, to su mi Židovi i David Ick smjestili.

Da li je bolje ispasti glup ili iz auta??

Ako umrete izgubili ste važan dio svoga života.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2011, 15:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Elvis Presley je napisao:
Dakle sve su oni to uradili ali nisu htjeli da salju ljude gore vec su ubacili tranzistor.
Jako logicno, jako.

Mogli su oni poslati i ljude, ali ih ne bi mogli vratiti nazad, u tome je poenta, ne u odlasku već u povratku.

Gluposti o kamenju ne bih komentarisao, sjećam se da se nekada u kesicama prodavao pijesak sa mjeseca, na kesisi bi pisalo pijesak sa mjeseca i to je bio dovoljan dokaz da je sa mjeseca :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2011, 16:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Postoji razlog sto se teorije zavjera nazivaju TEORIJAMA! Ja jos nisam cuo za neku da je priznata i dokazano tacna, zasto, pa nemaju cvrste dokaze, vec samo naglabanja i spekulacije drugorazrednih strucnjaka.
Citiraj:
Gluposti o kamenju ne bih komentarisao, sjećam se da se nekada u kesicama prodavao pijesak sa mjeseca, na kesisi bi pisalo pijesak sa mjeseca i to je bio dovoljan dokaz da je sa mjeseca

Evo kao npr. ovo, ja tebi ponudim dokaz, ti meni uzvratis spekulacijom i nagadjanjem. Pa majku mu njegovu valjda se moze utvrditi koje je kamenje zemaljskog porijekla a koje je sa povrsine Mjeseca gdje je milionima godina bilo izlozeno drugacijim uslovima, ali ne Ameri pokupili iz Nevade neko kamenje pa dijelili po svijetu i vikali evo ovo je sa Mjeseca...

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2011, 16:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
@ ponovicu, tvoje pitanje nema veze s ovom temom!!! 8) 8)
ako ti to nije jasno,,, :fadein: :fadein: :fadein: onda nije ni cudo sto ti se nista ne moze objasnit! :D :lol: :lol:

prije svega znak "@" znaci AT na engleskom i u ovom slucaju: @ avatarx bi znacilo da se obracam tebi.
sta tebi znaci "@ ponovicu" to bi tek mogla biti tema. ;)
nego, pitanje itekako ima veze sa temom jer, raspravljamo o jednoj "teoriji" siroko vezanoj za nebeska tijela i ljudskih mogucnisti u vezi iste. S obzirom da je zemlja nebesko tijelo, a tema je o zavjeri u vezi sa nebeskim tijelom (Mjesecu), ja isto tako tvrdim da je zavjera da je nebesko tijelo (Zemlja) okrugla i da to nije tacno nego da je ravna, tj. da je reljefni disk. I smatram da nije potrebno da se otvara nova tema jer mislim da je pozeljno da u okviru jedne teme svemirske zavjere mozemo voditi raspravu o dva bliska nebeska tijela i zavjerama u vezi njih. Dvije zasebne teme za ovako bliska pitanja su nepotrebno razvodnjavanje diskusije.

Poslednji put menjao RSboljaPolovinaBiH dana 16 Dec 2011, 16:18, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2011, 16:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
pijesak sa mjeseca i to je bio dovoljan dokaz da je sa mjeseca :lol:

JBG i ti sad pretjerujes.
Tebi niko ne brani da se krenes baviti geologijom i specijalizujes izucavanje zemaljskih stijena, nakon cega sigurno neces imati problem da dobijes pristup kamenju sa mjeseca da ga i sam proucis i skontas da nije sa zemlje.
Ili kracim putem - potrazi naucna istrazivanja u vezi istog. Kamenje nije moglo samo da se otisne sa mjeseca i dodje na zemlju na proucavanje.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2011, 16:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
fino coek kaze kamenje i pjesak svugdje isto!!! 8) :lol: :lol: :lol:

Citiraj:
prilikom jednog susreta astronaut Oldrin udario je
Sajbrela pesnicom u glavu, posto ga je novinar nazvao lazovom i
lopovom kada nije hteo da se zakune nad Biblijom da je bio na
Mesecu).

meni je ovo dupli dokaz! 8)
sto se nije zakleo ako je stvarno istina?? 8)
i jos je "reagovo" agresivno jer zna da nesto krije!!! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2011, 16:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Avg 2010, 21:51
Koliko je Mjesec udaljen od Zemlje ?

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2011, 16:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Mesecu).

znaci svaka budala kad mu dodje on treba da se kune biblijom, djecom i sl.?
ja bih isto tako reagovao.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2011, 16:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Mesecu).

Ako tebi dodje neka budala i zahtjeva od tebe da se zakunes da si uradila nesto za sta znas da si uradila, bi li se ti kunula ili bi odjebala budalu u 3 picke materine?

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2011, 16:46 
Veteran
Veteran

a sto je to problem ako govori istinu??? 8) :lol: :lol:

Gamer je napisao:

evo vidi ovdje eskola.hfd.hr/fizika_svemira/udaljenosti/u-mjesec.html

Poslednji put menjao avatarx dana 16 Dec 2011, 16:48, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2011, 16:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gamer je napisao:

350000-400000km

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2011, 16:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

a sto je to problem ako govori istinu??? 8) :lol: :lol:

Zato sto takve ljude (a imamo ih i ovdje na forumu, pa i ti si jedna od njih) ne moze nista ubjediti u tu istinu jer oni imaju svoju "istinu" i ma koliko im dokaza i argumenata das oni ce se opet tupo drzati svog stava iako veze nemaju.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2011, 16:50 
Veteran
Veteran

onda im nije moro davati jos dokaza da vjeruju u to!!! 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2011, 16:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Zato sto takve ljude (a imamo ih i ovdje na forumu, pa i ti si jedna od njih) ne moze nista ubjediti u tu istinu jer oni imaju svoju "istinu" i ma koliko im dokaza i argumenata das oni ce se opet tupo drzati svog stava iako veze nemaju.

+1 :thumbright:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 983 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]