banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 02:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 368  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Dec 2011, 15:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2011, 09:54
ti si tada bio u vulturesima i vjerovatno si ovjerio cuveni osijek,i na finalu kupa si bio medju najludjom rajom sa maramom oko glave i u tvoje vrijeme se vjerovatno zvizdalo kada protivnik ima napad........U TVOJE VRIJEME!!![/quote]

i samo jos nesto,mozda ce zvucati pateticno ali u to kako ti kazes moje vrijeme bliza gostovanja su bila Osijek,Sarajevo,Tuzla i ovjerio sam Osijek i mnoga jos al ne bi sad o tome,trebalo je stisnuti muda pa otici u Ljubljanu,Skoplje,Beograd,Vinkovce i sta ti ja znam i zbog toga samo cu reci da je to bilo vrijeme ;) al odo da se ne prepucavam dzabe nije red preko ovoga,meni je samo zao sto Lesinari ne navijaju za Borac vec samo za FK Borac,o tome se radi i iskreno volio bi kad bi se nesto promijenilo po tom pitanju zbog Borca prije svega.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 15:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Citiraj:
Sve to mozda i stoji ali ja kad sam bio medju lesinarima mi smo isli i na rukomet,pa titulu pobjednika kupa IHF smo kao navijaci slavili u dvorani i tad smo bili navijaci BORCA

Meni se sve cini da je tad bio vec poceo rat,ili bar one rezerve prije rata,uglavnom znam da sam ja vec sigurno tada bio na terenu u uniformi,pa me cudi i to sto pises da su Lesinari bili u dvorani.

Mozes li mi naci tacan datum odigravanja te utakmice sa CSKA u Boriku kad smo uzeli Kup IHF,cisto da malo poslozim neke stvari u svojoj glavi?

Schlager definitivno su bili u dvorani jer se jako dobro sjecam utakmice i pobjede....

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 15:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
datum?

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 16:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Hirosima je napisao:
vlakanje je napisao:
Hirosima je napisao:

Sve to mozda i stoji ali ja kad sam bio medju lesinarima mi smo isli i na rukomet,pa titulu pobjednika kupa IHF smo kao navijaci slavili u dvorani i tad smo bili navijaci BORCA mislim da je to isto,momci koji igraju za RK borac ili FK Borac nasi su i trebaju imati Lesinare iza sebe,sad sto na stadion ulaze DZABE a mozda u dvoranu trebaju da plate nesto,ovo je moje misljenje neznam jesam li u pravu, ne bi trebalo da utice hoce li navijati samo za FK ili i RK.

по овоме се види колико си далеко од правих информација. боље је паметно ћутати него овако лупати.

Citaj sinko :D

па о томе ти говорим,матори,ја ако нешто не знам,не пишем о томе.....

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 16:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Lešinarima svaki respekt, trebalo je okrenuti grad i omladinu u pravom smjeru, i oni su na dobrom putu. Ne znam ali pogledajte malo delije, da li oni prate KK, RK ... A ima ih mnogo više, pretpostavjam da je i -10 uzrokovalo i manju posjetu u dvorani i odsustvo Lešinara. Jer ko je mogao da pretpostavi nakon svih onih priča o Španskom divu i još poraz 10 razlike da Borac uopšte može pobjediti ovdje. Po meni posjeta i atmosfera iznad svakog očekivanja. I još jedna stvar ako nije bilo zvaničnog navijanja ne znači da nije bilo momaka iz grupe u dvorani ...

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 16:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Citiraj:
Nasusno nam je potreban desni bek, vidi se iz aviona

Vjerovatno mislis na lijevog, a to i ja kazem, i slazem se sa vecinom ovde da Marka nije trener za velike rezultate, jos bi dodao da nam treba jos jedan kvalitetan pivot jer Sabljic ne moze iznjeti utakmicu a Vranjes je daleko od pivota za Celica je jos rano...
Situacija koja me najvise iznervirala na utakmici juce, 20 sekundi do kraja poluvremena i niko ne konta da je kraj, ljudi sa tribina urlicu vrijeme,vrijeme i oni nesto u zadnjoj sekundi pokusavaju :roll: .Pa sta radi trener,sta radi Malik, jel njegova uloga samo da smiruje Marku :(.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 18:23 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
pendula je napisao:
Citiraj:
Nasusno nam je potreban desni bek, vidi se iz aviona

Vjerovatno mislis na lijevog, a to i ja kazem, i slazem se sa vecinom ovde da Marka nije trener za velike rezultate, jos bi dodao da nam treba jos jedan kvalitetan pivot jer Sabljic ne moze iznjeti utakmicu a Vranjes je daleko od pivota za Celica je jos rano...
Situacija koja me najvise iznervirala na utakmici juce, 20 sekundi do kraja poluvremena i niko ne konta da je kraj, ljudi sa tribina urlicu vrijeme,vrijeme i oni nesto u zadnjoj sekundi pokusavaju :roll: .Pa sta radi trener,sta radi Malik, jel njegova uloga samo da smiruje Marku :(.

U pravu si. To na kraju poluvremena je bilo tragikomično. Pivot i bek pod hitno.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2011, 23:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
За почетак, ово је мејл РТРС-а:
web@rtrs.tv
Пошаљите неку поруку и тражите да се постави на нет утакмица против Арагона. Мене су прошли пут послушали.

А сад мало о утакмици. Момцима свака част на побједи! Побједили су без проблема екипу која је прије неки дан изгубила 2 разлике од Атлетико Мадрида и екипу која је пета у веома јаком шпанском првенству.
Мало је недостајало да прођемо даље и највећи разлог за непролазак је наша лична глупост!!!
Од утакмице у Шпанији када смо направили погрешну замјену и због тога фасовали три лака гола и пали у огроман минус, па све до ове утакмице у Борику гдје због неких наших несхватљивих грешака нисмо успјели да стигнемо минус од 10 голова,тј.11.
Видим да је већину Тривунџа одушевио, али мене је баш опасно изнервирао неколико пута! Ако се постави снимак утакмице има баш детаљно да је прегледам. Несхватљиве су ми биле неке Тривине грешке. Наравно да свако гријеши, али играчу његовог калибра се не смије дешавати да због њега губимо лопте на онако глупе начине(нпр. погрешно додавање)

Игра у првом полувремену ми се никако није допала,тј. није ми се допала тактика. Кад видим да се Сабљић тамо бори са одбрамбеним играчима Арагона, крила нам статирају, а сва игра се одвија преко Тривунџе и Обрадовића и евентуално још некога па се они добацују па онда један од њих опали и онда шта буде. Обрадовић се добро испромашивао у првом полувремену, али је зато све надокнадио касније. Такође, не знам да ли се мени то учинило, али мислим да је игра у каснијим дијеловима утакмице била бржа, на почетку су ми некако били статични и преспори, док ми је касније предаја и транзиција лопте била бржа, бар ми се тако чинило.

Било је неколико глупих грешака. Од оног несрећног гола па да разних губљења лопти у нападу на стварно глупе и идиотске начине, и то од играча који су међу искуснијима! Оно на крају полувремена када су имали 20 секунди до краја и статирали ко тетке а читава дворана се дере и показује на вријеме-стварно немам коментара. Микић дефинитивно показао много више него Вуле, на лијевом крилу. Вулета нисам примјетио, а Микић је био агресиван, трчао ко луд, борио се. Дефинитивно треба добијати већу минутажу.

све у свему, одлична утакмица и атмосфера,али неке се ствари морају поправљати

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 09:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Borac u srcu je napisao:
Lešinarima svaki respekt, trebalo je okrenuti grad i omladinu u pravom smjeru, i oni su na dobrom putu. Ne znam ali pogledajte malo delije, da li oni prate KK, RK ...

druze grobari i delije prate i veterpolo, hokej, zensku odbojku i razne svirc kurc sportove.

ja licno bi volio da su lesinari na svakoj utakmici gdje igra Borac. to nije tako i jebiga, zato mi simpatizeri treba da uletim gdje mozemo i pokazemo da momci u crveno-plavom imaju podrsku Banjaluke i krajine ;)

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 10:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Hirosima nisi mogao slaviti jer je finale protiv CSKA igrano u Moskvi (drugi mec, tad su momci rasirili jugoslovensku zastavu pred nasim iseljenicima), jedino ako ne mislis na prvi mec kad smo dobili u Boriku 20-15, tad sam bio srecan kao malo dijete :D jer mi je Aco dao dres...
Inace ima nekih stvari u igri koje su mi neshvatljive kod nas. Triva koga bas cijenim kao igraca je imao previse gresaka za svoje iskustvo, dok Obrada u prvom dijelu nije uopste bilo.Marka je u drugom dijelu yaboravio Panica na klupu, kontru gotovo da nemamo iako Djukic redovno istrci i ceka loptu, a to su ipak najlaksi golovi..Ali moram pogledati utakmicu ponovo jer sam na mecu vise galamio nego sto pratio akcije.. Inace Lozano koji je postigao golove je igrao za Barselonu, Kil Portland tako da je bila cast gledati takvog igraca...

O Lesinarima je dzaba pricati dolaze ili ne dolaze to je njihova stvar koju treba postovati bez obzira svidjala se nekom ili ne...

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 12:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Hirosima nisi mogao slaviti jer je finale protiv CSKA igrano u Moskvi (drugi mec, tad su momci rasirili jugoslovensku zastavu pred nasim iseljenicima), jedino ako ne mislis na prvi mec kad smo dobili u Boriku 20-15, tad sam bio srecan kao malo dijete :D jer mi je Aco dao dres...
Inace ima nekih stvari u igri koje su mi neshvatljive kod nas. Triva koga bas cijenim kao igraca je imao previse gresaka za svoje iskustvo, dok Obrada u prvom dijelu nije uopste bilo.Marka je u drugom dijelu yaboravio Panica na klupu, kontru gotovo da nemamo iako Djukic redovno istrci i ceka loptu, a to su ipak najlaksi golovi..Ali moram pogledati utakmicu ponovo jer sam na mecu vise galamio nego sto pratio akcije.. Inace Lozano koji je postigao golove je igrao za Barselonu, Kil Portland tako da je bila cast gledati takvog igraca...

O Lesinarima je dzaba pricati dolaze ili ne dolaze to je njihova stvar koju treba postovati bez obzira svidjala se nekom ili ne...

Davno je to bilo ali sjecam utakmice sa CSKA i slavlja na kraju,jbg.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 23:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L29OpR0AfzA[/youtube]

Хвала Горану2909 на одрађеној шпици 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 23:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Shadow je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L29OpR0AfzA[/youtube]

Хвала Горану2909 на одрађеној шпици 8)
ааааааа нећеш вјеровати ја ти хтио предложити прије неки дан да направите тако неку шпицу прије самог клипа јер сам то видио и код неких других портала и ви то и урадили :)
свака част, баш лијепо изгледа.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 23:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne znam da li je to bas za ovu temu,ali izgleda da ce nas put do lige sampiona biti puka formalnost,posto je jedini klub koji nam je bio pravi konkurent,rk bosna,u ogromnim problemima....
stigli su im neki racuni na naplatu,izmedju ostalih i nebojsa golic je tamo imao platu 6000 evra i sad je stigla presuda da mu se isplati 40 000 evra!

vec su otkazali dvije sledece utakmice seha lige sa vardarom i metalurgom,a sta ce se dalje desiti,pokazace dani pred nama....

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 23:59 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Stvarno bismo morali ove godine osvojiti titulu.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 10:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Nov 2011, 18:58
На форуму Лешинара фино пише да нису хтјела ићи јер желе да се РК уплуса картама од "обичне" публике.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 11:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jedno pitanje za "rukometofile" :D

Da li je RK Bosna svojim nastupima prethodnih godina,napravila takav koeficijent da prvak BiH ide direktno u grupnu fazu Lige Sampiona,ili bismo (u slucaju titule) morali igrati neke dodatne kvalifikacije?

Ne znam kako to izgleda za BiH,nisam pratio,ali znam da je Partizan ove godine morao izbaciti neke jebene ekipe da bi usao u grupnu fazu,sjecam se da je protiv Porta Partizan bio veliki outsider ali ga je izbacio na iznenadjenje svih....

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 11:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ako ne bude prevelikih iznenadjenja sampion BiH ide u grupnu fazu, gleda se koeficijent drzave..

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 12:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
znaci LIGA SAMPIONA LIGA SAMPIONA

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 12:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Polako prvo skoci pa onda reci hop..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7344 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 368  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]