За почетак, ово је мејл РТРС-а:
web@rtrs.tvПошаљите неку поруку и тражите да се постави на нет утакмица против Арагона. Мене су прошли пут послушали.
А сад мало о утакмици. Момцима свака част на побједи! Побједили су без проблема екипу која је прије неки дан изгубила 2 разлике од Атлетико Мадрида и екипу која је пета у веома јаком шпанском првенству.
Мало је недостајало да прођемо даље и највећи разлог за непролазак је наша лична глупост!!!
Од утакмице у Шпанији када смо направили погрешну замјену и због тога фасовали три лака гола и пали у огроман минус, па све до ове утакмице у Борику гдје због неких наших несхватљивих грешака нисмо успјели да стигнемо минус од 10 голова,тј.11.
Видим да је већину Тривунџа одушевио, али мене је баш опасно изнервирао неколико пута! Ако се постави снимак утакмице има баш детаљно да је прегледам. Несхватљиве су ми биле неке Тривине грешке. Наравно да свако гријеши, али играчу његовог калибра се не смије дешавати да због њега губимо лопте на онако глупе начине(нпр. погрешно додавање)
Игра у првом полувремену ми се никако није допала,тј. није ми се допала тактика. Кад видим да се Сабљић тамо бори са одбрамбеним играчима Арагона, крила нам статирају, а сва игра се одвија преко Тривунџе и Обрадовића и евентуално још некога па се они добацују па онда један од њих опали и онда шта буде. Обрадовић се добро испромашивао у првом полувремену, али је зато све надокнадио касније. Такође, не знам да ли се мени то учинило, али мислим да је игра у каснијим дијеловима утакмице била бржа, на почетку су ми некако били статични и преспори, док ми је касније предаја и транзиција лопте била бржа, бар ми се тако чинило.
Било је неколико глупих грешака. Од оног несрећног гола па да разних губљења лопти у нападу на стварно глупе и идиотске начине, и то од играча који су међу искуснијима! Оно на крају полувремена када су имали 20 секунди до краја и статирали ко тетке а читава дворана се дере и показује на вријеме-стварно немам коментара. Микић дефинитивно показао много више него Вуле, на лијевом крилу. Вулета нисам примјетио, а Микић је био агресиван, трчао ко луд, борио се. Дефинитивно треба добијати већу минутажу.
све у свему, одлична утакмица и атмосфера,али неке се ствари морају поправљати