Bogami Maran Ata
Nisam trazila da udovoljis meni vec sebi!
"Tebi tvoja,meni moja vjera"
Ja licno sa fanaticima "NECU" da raspravljam,ja sam rekla da bibliju ne poricem da je to indzil od Allaha,vec je tvoj problem sto ti objavu u kojoj su sazete sve prijasnje objave jasno porices.Nema veze za to ces ti odgovarati,ne ja!
Te adrese nisam ni pogledala,jer znam kakav si
A boli li te to sto ti nisi vjernik,samo se tako prodajes?
A jel ti sve jedno da mene kao zenu non-stop vrijedjas zato sto u Boga vjerujem?Dali te je to tvoja vjera naucila kako se ponasati sa zenama?
Da,u ono spada i moj muz,jer je musko oko takvo,i koja god se skine neka je gleda tako joj i treba!Ja se licno ne osjecam prijatno pri muskom pogledu.
Ono se je odnosilo na vjernice krscanke koje su dostojne i vrlo slicne zeni muslimanki.Ja licno poznajem niz zena,koja"MORA" da radi jer joj muz nece kupiti namirnice niti je hraniti.Na kasi dok placaju vade novcanike(posebno svak za sebe

)A nedeljom naravno idu u crkvu
Na zapadu je na zalost tako da "moraju" da rade al ih niko ne tjera,ako misli dljeba da jede mora ga zaraditi. ;(
Dok je nas narod bivse Jugoslavije,drugaciji,zena je uvjek imala neku svoju prednost,a ljudi su bili kavaljeri

takva nam je tradicija,takav nam je narod.Sad,sto je rat probudio mrznju pre,ma muslimanima,sto je tvoj licni opis,ti ne da mrzis vec prezires sve sto je muslimansko,a to je jedna najgora osobina moj Marane...ako si ti vjernik,sto ja cisto sumnjam.
Tako,ja sam ti rekla da cu uzivati dok sam ziva,biti dostojna postovanja,a ako ti to ne umijes,ne obracaj mi se molim te,jer su poznati meni vjetropiri poput tebe