Шајин je napisao:
Bezimena ja je napisao:
Ljudi kako da ucim biofiziku?Prva sam godina i sve mi je zbunjujuce.Fizika mi nikada nije isla...Izgleda bas teska...Ima li neko dobar savjet?Kako se ona zapravo polaze?Kakav je zapravo taj novi asistent,posto sam cula da je nezgodan?Unaprijed hvala

што се тиче пријемног, јебга сједи и научи оне вјежбе које се раде у току семестра. ја сам нпр. за математичко клатно имао направљене пушкице са готовим резултатима, јер је на тој вјежби веома тешко одрадити тачна мјерења.
у ствари имао сам пушкице за све вјежбе.

и онда сам преписао и правио се као да вршим мјерења. мада може се то веома лако научити. шта је 6 вјежби. за тест и усмени ако не гањаш високу оцјену, узми скрипте и учи из њих. има у скриптама неких недостатака, али ако научиш све из скрипти не би требало бити проблема за пролаз. Физика јесте глупа и непотребна и досадна за учење, али немој да те то брине. сједнеш седмицу дана и све научиш. већи ће теби проблем бити анатомија и хистологија, које има 50 пута више за научити него физике

upotpunosti se slazem sa datim savjetom iako bih dodala ako cete pripremati i izaziti biofiziku izmite bas 3-4 dana samo za nji smrvite je..ali ono ubij se..

i prodji..jer su mnogi isli na fazon to je lako malo cu ja to svako vece..ma vraga ne pomaze to..zaboravi se za cas narocito ako je ne volis, kao recimo ja i vecina

, tako da sredi to i mirna bosna sto bi rekli a onda udri na bitnije stvari...
p.s. uci iz skripti a iz knjige bih dala preporuku da se procita ponesto cisto da ti budu enke stvari i jasne a ne samo nabubacene...