banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 07:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1718 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 86  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Sep 2011, 22:51 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 20 Sep 2011, 15:12
Ljudii, trebaju mi knjige za prvu godinu opšte... pa ako ima neko da proda, bila bi' jaaaako srećna i zadovoljna :D

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2011, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Marsovkinja je napisao:
Ljudii, trebaju mi knjige za prvu godinu opšte... pa ako ima neko da proda, bila bi' jaaaako srećna i zadovoljna :D

е што се ниси јавила раније? :D
ја сам на претходним страницама писао да продајем књиге плус доста додатне опреме која ти треба и једна дјевојка је то купила. могу да кажем да је веома јефтино прошла :)

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 18:06 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 23 Jul 2011, 20:42
Kada i gde pocinju predavanja za studente stomatologije prve godine? Unapred hvala

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 13:41 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Sep 2011, 21:15
Kako ide boovanje na prijemnom?Kolko se dobije bodova na uspjeh iz srednje(ako si prvi i drugi zavrsio 4,a treci 5,i cetvrti ako zavrsis 5)?Koliko je bodova dovoljno da te prime?I ako je prijemni npr.4juna jel svi koji hoce na taj faks dodju taj dan i rade ga,il se mora prije prijaviti ,predati papire il kako to vec ide???

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 13:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Oh, koliko pitanja. :D
Aritmetička sredina svih predmeta iz srednje + bodovi sa prijemnog. Znači, ne to, sredina ocjena kojom si prolazio, već sredina svih zaključnih ocjena. Ako se ne varam, sve zavisi od broja studenata. Može se desiti da vas 10 ima isti broj bodova, ti recimo upadneš, ovaj poslije tebe ne upadne. I da, dolazi se taj dan na prijemni, s' tim što prvo moraš da predaš rodni list, uvjerenje o državljanstvu(ako se ne varam) i svjedočanstva u studentsku, sve skupa sa uplatnicom (plaćaš izlazak na prijemni koji je dosad bio 60KM).

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2011, 15:45 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 06 Dec 2010, 11:03
Ljudi kako da ucim biofiziku?Prva sam godina i sve mi je zbunjujuce.Fizika mi nikada nije isla...Izgleda bas teska...Ima li neko dobar savjet?Kako se ona zapravo polaze?Kakav je zapravo taj novi asistent,posto sam cula da je nezgodan?Unaprijed hvala :)

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2011, 13:23 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 09 Okt 2011, 13:19
Da li mi netko moze reci da li ima u Banja Luci studiji sestrinstva,ali vanredno studiranje? kako se upisati,da li se polaze prijemni i iz cega?

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 11:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bezimena ja je napisao:
Ljudi kako da ucim biofiziku?Prva sam godina i sve mi je zbunjujuce.Fizika mi nikada nije isla...Izgleda bas teska...Ima li neko dobar savjet?Kako se ona zapravo polaze?Kakav je zapravo taj novi asistent,posto sam cula da je nezgodan?Unaprijed hvala :)

што се тиче пријемног, јебга сједи и научи оне вјежбе које се раде у току семестра. ја сам нпр. за математичко клатно имао направљене пушкице са готовим резултатима, јер је на тој вјежби веома тешко одрадити тачна мјерења.

у ствари имао сам пушкице за све вјежбе. :lol: и онда сам преписао и правио се као да вршим мјерења. мада може се то веома лако научити. шта је 6 вјежби. за тест и усмени ако не гањаш високу оцјену, узми скрипте и учи из њих. има у скриптама неких недостатака, али ако научиш све из скрипти не би требало бити проблема за пролаз. Физика јесте глупа и непотребна и досадна за учење, али немој да те то брине. сједнеш седмицу дана и све научиш. већи ће теби проблем бити анатомија и хистологија, које има 50 пута више за научити него физике :)

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2011, 15:02 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 11 Okt 2011, 14:54
Hiiitno mi treba anatomski atlas, Netter ili ruski... Da li bi neko prodao/posudio? Unaprijed hvala :)

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 18:03 
Početnik
Početnik

e ljudi kako da ucim one zadatke iz hemije za prijemni iz skripte??pomagajte

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 22:56 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Jan 2007, 00:30
flinky je napisao:
Da li mi netko moze reci da li ima u Banja Luci studiji sestrinstva,ali vanredno studiranje? kako se upisati,da li se polaze prijemni i iz cega?

Ima na Medicinskom fakultetu studijski program zdravstvena njega.
Postavi pitanje ovde odgovoriće ti neko od studenata: https://www.facebook.com/ssmfbl

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 12:45 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Sep 2011, 14:16
Koliko se studenata ove godine upisalo na farmaciju a koliko ih se prijavilo?

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2011, 20:11 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Okt 2010, 23:21
Zanima me koji je izborni predmet iz druge godine najbolje izabrati? : )

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2011, 23:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 22:37
Koji su predmeti na prijemnom iz stomatologije?
Izvinjavam se ako je neko vec pitao, nisam mogao da citam 50 strana zaista :D

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 16:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 22:27
Шајин je napisao:
Bezimena ja je napisao:

што се тиче пријемног, јебга сједи и научи оне вјежбе које се раде у току семестра. ја сам нпр. за математичко клатно имао направљене пушкице са готовим резултатима, јер је на тој вјежби веома тешко одрадити тачна мјерења.

у ствари имао сам пушкице за све вјежбе. :lol: и онда сам преписао и правио се као да вршим мјерења. мада може се то веома лако научити. шта је 6 вјежби. за тест и усмени ако не гањаш високу оцјену, узми скрипте и учи из њих. има у скриптама неких недостатака, али ако научиш све из скрипти не би требало бити проблема за пролаз. Физика јесте глупа и непотребна и досадна за учење, али немој да те то брине. сједнеш седмицу дана и све научиш. већи ће теби проблем бити анатомија и хистологија, које има 50 пута више за научити него физике :)

upotpunosti se slazem sa datim savjetom iako bih dodala ako cete pripremati i izaziti biofiziku izmite bas 3-4 dana samo za nji smrvite je..ali ono ubij se..:D i prodji..jer su mnogi isli na fazon to je lako malo cu ja to svako vece..ma vraga ne pomaze to..zaboravi se za cas narocito ako je ne volis, kao recimo ja i vecina :evil: , tako da sredi to i mirna bosna sto bi rekli a onda udri na bitnije stvari...

p.s. uci iz skripti a iz knjige bih dala preporuku da se procita ponesto cisto da ti budu enke stvari i jasne a ne samo nabubacene...;)

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 17:58 
Početnik
Početnik

e ljudi kako da ucim one zadatke iz hemije za prijemni iz skripte??dajte mi ideju...

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2011, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

summer* je napisao:
e ljudi kako da ucim one zadatke iz hemije za prijemni iz skripte??dajte mi ideju...
па ту нема учења. иди и вјежбај задатке. безвезе је то бубати напамет,а ако не знаш нешто урадити онда нађи некога ко се разумије у хемију да ти помогне. урадиш све задатке из збирке 2-3 пута и ето :D

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 15:09 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 06 Jul 2011, 15:37
Pozz svima! Moze jedan savjet?
Danas sam otisao u skriptarnicu i nabavio sam,kako oni kazu,skriptu za matematiku za prijemni ispit iz farmacije. E,sad ja pogledam tu skriptu malo bolje kad ono nigdje zadataka koji ce biti na prijemnom,knjiga mi vise lici na knjigu za prvu godinu... a tamo ljudi kazu da se iz toga sprema prijemni... pitam se kako?
Autori su Jovan D. Keckic i Stana Z. Nikcevic naslov Matematika jednogodisnji kurs...
Ima li neko da je polagao prijemni na farmaciji pa da mi malo objasni da li sam ja uzeo dobru knjigu i ako jesam kako da se spremim za prijemni? :D
Unaprijed zahvalan,AK92

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2011, 16:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Bila sam na faxu poslije dobre 4 godine, super izgledaju hol i amfiteatar :)

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2011, 19:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Okt 2011, 19:40
AK 92...ja sam ove godine upisala farmaciju...ta knjiga je uredu...kažu da se iz nje priprema...na kraju knjige ima dio za pripremu prijemnog ispita.Međutim, ja sam išla na pripremnu nastavu koju organizuje fakultet i nismo vježbali te zadatke..već one koje pripreme profesor i asistentica..a lakši su ovi njihovi...i u tom fazonu budu oni na prijemnom :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1718 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 86  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]