banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Jul 2025, 14:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 229 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Okt 2011, 12:14 
LemiGO je napisao:
Sjecam se kad je onaj Dzoni bacio bombu u Novoj, tuca izmedju Ante Jakica i Nove, znam da kao klinac nisam smio ni prismrditi tom naselju. Zatim ustipaka na vodi, i sapunjare, sjecam se i ja onog feta sira pa ga jedes sa ustipcima, lozenja vatre i nesposobnosti pri prvim pokusajima, pa sam kao pomocno sredstvo koristio benzin, sjecam se svog ushicenja kad je stari sa ratista donio pusku, ajoj koja je to sreca tad bila, a danas mrzim oruzje (naravno kad je u tudjim rukama :D ). Kao dijete tad je to bilo sve kao zanimljivo, ali kad sagledam danas, bilo je to pravo mucenje. I vruce kifle iy pekare Djuric, joj pa mirisale su na kilometar :D

dzoni je bacio bombu u parku petar kocic.. jbt, tad smo se svi bojali jer smo ga znali, kao nisi smio nikom reci da znas dzonija i da se druzis s njim.. :lol: a ja mu pomagala biologiju u skoli.. :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 12:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
LemiGO je napisao:
I vruce kifle iy pekare Djuric, joj pa mirisale su na kilometar :D

:thumbright:

Mi smo znali citav dan provoditi na "terasi", tj. na krovu zgrade. Kao u Kenguru.
Pravili bendove, gadjali prolaznike snijegom, bacali kese s vodom, igrali fudbal; pa ode lopta i onaj ko je nabio mora sici po nju.

Ć kao Ćićarija.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 12:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Mene baš nervira kad neko kaže "Mi smo tad imali pravo djetinstvo"...Nismo...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 12:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Kakvo pravo djetinjstvo, a pola ga proveo u podrumu zbog bombardovanja ili u stanu bez struje.
Ali djeca se uglavnom sjecaju pozitivnih stvari.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 12:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
Mi bar razumijemo kako je u Libiji...kad ti glava nije vrjedila ni pišljiva boba...

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 12:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
@lollipop
Ja sam citavog zivota mislio da je bacio na zgradu pokojnog Predraga Radica, znam da me to probudilo, tako su kod nas pricali da je Dzoni bacio.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 12:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
vise se sjecam Tanje Tušek nego Olivera i kola sreće :D

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 12:21 
ja nikad, ali nikad nisam bila u podrumu..
prvo jer ga nismo imali, drugo jer je nablize skloniste bilo u medicinskom fakultetu i to atomsko skloniste, i trece jer je mama govorila da ce nas sravniti bili mi u sklonistu ili ne.. mama je u to vrijeme bila komadant familije..

nije lemi, bacio je tamo negdje u parku petar kocic, oko 3 kad su se ljudi vracali s posla, mislim znam jer zivim tu a i njega sam znala dobro..

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 12:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ako ništ drugo to je bilo doba paranoje...Ne peri glavu šamponom od jaja, na miriši mirišljave sličice u njima je droga/otrov, mene baba iz vrtića ispisala, jer je čula da na spavanju muslimani obilježe svoju djecu, pa sutradan neobilježenu djecu pobiju, kako je ona ruševina palasa u podrumu prostorija za mučenje srba i još mnogo istih...OFM bi uživao....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 12:25 
Džontra je napisao:
Ako ništ drugo to je bilo doba paranoje...Ne peri glavu šamponom od jaja, na miriši mirišljave sličice u njima je droga/otrov, mene baba iz vrtića ispisala, jer je čula da na spavanju muslimani obilježe svoju djecu, pa sutradan neobilježenu djecu pobiju, kako je ona ruševina palasa u podrumu prostorija za mučenje srba i još mnogo istih...OFM bi uživao....

joj :lol:

e da, a tek te misirljave slicice, teska droga i otrov, od toga se tek umiralo.. :roll: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 12:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 12:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znači jedno jutro mene mama u vrtić dovodi, kad vaspitačica joj kaže da sam juče ispisan...A kako stara nije imala para da me opet upiše ostao ja bez vrtića...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 12:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
sjetih se kad je merhamet jaknama(muskarci plave,žene roza do koljena),obiljezio po gradu raju... :D

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 12:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
shoole je napisao:
Slika

Ауу иди у курац, па ми смо то шмркали јбт. :lol: :lol: :lol:

Сјећам се још оних водених сладоледа у дугој уској амбалажи, уствари залеђени сок, то смо тукли ко луди.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 12:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
taj sladoled i dan-danas volim :D

a step.....fuuuuj...mislim da su mi zbog njega bubrezi otisli.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 12:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 12:40 
giometar je napisao:
Slika

:lol: :lol: :lol: :lol: ja imala one duple, kao ispod providna stakla, obicna jer nisam imala dioptriju ali eto bio fazon, a preko poklopis tamnim.. :lol: :lol: :lol: uzas..

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 12:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2010, 10:08
blackrose je napisao:
Ja se sjecam da su sva djeca iz razreda svaki dan u skolu nosila po drvo-dva da bi ucionicu grijali.

+1
sjecate li se iko kad se mustuluk govorio to jest nosio i fiseka sa sa metkom i kuglom na dnu

mesni narezak iz WWII

Poslednji put menjao maki065 dana 24 Okt 2011, 12:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 12:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Joj taj prokleti šampon od jaja od njega smo svi imali perut nekih dva mjeseca nakon samo nekoliko pranja.
Naravno svi su se igrali nekim puškama sklepanim od par letvi i eksera, kad je stari došao i donio meni drvenu M70B1 u prirodnoj veličini sva djeca iz komšikuka su htjela da barem malo razgledaju. Kasnije su došle zolje i redenici pa je moja igračka izgubila na vrijednosti.
Lizalo od rastopljenog šećera na kafenoj kašičici, neki domaći eurokrem. Negdje '94-te stari ode u mjesnu zajednicu po namirnice koje su tad došle i pošto je zakasnio vrati se sa kutijom od banana napunjenom medenim srcem. Stara popizdila pokušavala da negdje proda za brašno, ulje i ostalo ali kome je bilo do medenog srca tad.

Onda kad su počele dolaziti izbjeglice svi im kažu kako u Česmi čim prođeš školu sve su ustaše.
Par puta dolazili odvaljivali vrata da nas izbace, dok dokažeš da si Srbin prođe vječnost. Definitivno najsiroviji su bili Glamočani, jednom stara pucala na neke likove koji su htjeli da zapale kuću jer su tražili komšiju Hrvata. Sutradan ih pohapsila vojna policija, a oni se kao nešto izvinjavali. To mi je definitivno bila jedna od najgorih noći u životu.

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2011, 12:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2010, 10:08
zipo je napisao:
Naravno svi su se igrali nekim puškama sklepanim od par letvi i eksera, kad je stari došao i donio meni drvenu M70B1 u prirodnoj veličini sva djeca iz komšikuka su htjela da barem malo razgledaju. Kasnije su došle zolje i redenici pa je moja igračka izgubila na vrijednosti.
Lizalo od rastopljenog šećera na kafenoj kašičici, neki domaći eurokrem. Negdje '94-te stari ode u mjesnu zajednicu po namirnice koje su tad došle i pošto je zakasnio vrati se sa kutijom od banana napunjenom medenim srcem. Stara popizdila pokušavala da negdje proda za brašno, ulje i ostalo ali kome je bilo do medenog srca tad.

čepuške, jabuke sa istopljenim secerom se prodavale ispred skola

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 229 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]