Hertzog je napisao:
Citiraj:
KORISNICI BlackBerry uređaja diljem svijeta počeli su imati problema s BlackBerry Messengerom, kao i s primanjem i slanjem mailova preko svojih uređaja.
Portal ZIMO piše kako im je izvor iz jedne globalne korporacije koja posluje u Hrvatskoj, a koristi BlackBerryje kao službene uređaje pojedinih zaposlenika, kazao da su poslali službenu obavijest djelatnicima o mogućim poteškoćama s primanjem i slanjem mailova na BlackBerry mobitelima.
Prema navodima tehnoloških portala, sve aplikacije koje zahtijevaju "data connection", poput Facebooka, MSN-a i Twittera također ne rade. Međutim, problemi ne utječu na pretraživanje interneta.
Iz firme Research In Motion još nije poslato službeno priopćenje o problemu, ali ga je potvrdio Vodafone Egipat preko svog Twitter profila. Tvrde kako problem nije u njima, već u RIM-u, proizvođaču uređaja.
Inace, imao sam priliku da koristim jedan od boljih modela BB-ja i mogu vam reci da sam razocaran... Previse komplikovano i dosadno, uz to video klipovi su u nekom cudnom formatu, tako da ih je potrebno konvertovati ukoliko ih zelite na kompu, sve u svemu zesce penzionerski telefon i to za penzionere sa debelim zivcima

I u Americi je RIM pao prije neki dan (bar sam tako cuo dok sam bio na predavanju, drug iz Indije se zali kako ne moze slati poruke preko BBM-a kuci

).
A sto se tice BlackBerry-ja... i dalje ima najbolje messaging mogucnosti. Evo, ja koristim Android i iOS, ali opet... BB mi je bio bolji, prakticniji. Uz to, tastatura koju nikad necu prezaliti (dzaba Swype, dzaba sve).

A vezano za onu velicinu ekrana na iPhone 4S vs Samsung Galaxy 2S -- ja koristim oba (doduse, iTouch, ne iPhone), i sad mi se iTouch cini skroz malen, kad ga uporedim sa Galaxy-jevim 4.3" koji je tako dobar.

Tacno je da se ne moze bas sami gornji lijevi cosak ekrana dodirnuti palcem, ali se taj dio skoro nikad ni ne koristi pri svakodnevnoj upotrebi telefona, tako da i ne predstavlja nikakvu manu.