banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 14:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2003, 10:28 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 30 Jul 2003, 09:40
zar ti lolla nosis odjecu samo zato sto to drustvo od tebe trazi?

ako je tako, dodji kod mene i skini se. eto bicemo sami i niko sem mene te nece vidjeti.

ovim hocu reci da arzlog zbog kog imammo stid, nije socioloski, vec je mnogo dublji.
ima ljudi koji svoj stid prevladaju, a kad je u pitanju razodjevanje, tu, cini mi se prednjace zene. narocito ako su lijepe, zgodne i mlade.
one bi rado da ih se primjeti pa i uputi lijep kompliment, ali vecina ih nije za nesto vise, a mi muskarci smo takvi da golo zensk otijelo na nas djeluje tako kako djeluje.

traziti od muskarca da bude dzentlmen, pored gole djevojke, je krajnji cinizam.
svaka zena je lijepa i tu svoju ljepotu treba da pokloni JEDNOM muskarcu.

a ne da se razmahuje svojim tijelom i da uziva u tudjim pogledima, jer mi muskarci se nemozemo zadrzati samo na pogledu. tako smo napravljeni.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2003, 02:03 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 01 Dec 2003, 01:59
rio je napisao:
zar ti lolla nosis odjecu samo zato sto to drustvo od tebe trazi?

ako je tako, dodji kod mene i skini se. eto bicemo sami i niko sem mene te nece vidjeti.

ovim hocu reci da arzlog zbog kog imammo stid, nije socioloski, vec je mnogo dublji.
ima ljudi koji svoj stid prevladaju, a kad je u pitanju razodjevanje, tu, cini mi se prednjace zene. narocito ako su lijepe, zgodne i mlade.
one bi rado da ih se primjeti pa i uputi lijep kompliment, ali vecina ih nije za nesto vise, a mi muskarci smo takvi da golo zensk otijelo na nas djeluje tako kako djeluje.

traziti od muskarca da bude dzentlmen, pored gole djevojke, je krajnji cinizam.
svaka zena je lijepa i tu svoju ljepotu treba da pokloni JEDNOM muskarcu.

a ne da se razmahuje svojim tijelom i da uziva u tudjim pogledima, jer mi muskarci se nemozemo zadrzati samo na pogledu. tako smo napravljeni.
I ne samo to, mnogo toga bih ja zelela u datom momentu da uradim, pa ne uradim zato shto nije socijalno prihvatljivo. Kazes, zena treba da pokloni svoju lepotu samo jednom muskarcu, shta je to onda lepota, neki objekat sa leptir masnom ,ili shta vec? I treba da se 'daje' samo jednom muskarcu, pa vi ste vrlo povlascene zivotinje! kazem zivotinje, jer podrazumevas da ce svaki momak nasrnuti na nagu devojku po prirodi stvari jer ste tako napravljeni..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2003, 02:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Dec 2003, 01:29
U ime Allaha Milostivog samilosnog!

To je samo sejtan(djavo) sto ljude podstice i nagovara na skidanje i sirenje bluda.Zato i ima toliko ubistava i silovanja.Jer sejtan zenu (posebno zenu)uljepsa kad se ona skine i ucinije privlacnijom nego sto u stvari jeste.
To je samo pouka,osvijestite se :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2003, 02:23 
Voajer
Voajer

Dzenita je napisao:

To je samo sejtan(djavo) sto ljude podstice i nagovara na skidanje i sirenje bluda.Zato i ima toliko ubistava i silovanja.Jer sejtan zenu (posebno zenu)uljepsa kad se ona skine i ucinije privlacnijom nego sto u stvari jeste.
Jesi li siguran da pri tom i ne zaposedne zenu? Mozda joj izbiju i mali roscici?:) :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2003, 02:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

lolla je napisao:
Dzenita je napisao:

Jesi li siguran da pri tom i ne zaposedne zenu? Mozda joj izbiju i mali roscici?:) :evil:

Potpuno se slazem s pobom.
Sejtan je u mogucnosti da se pretvara u ljuckom ili pak u zivotinjskom obliku.A najbplja mu je prilika da se ustani u jednoj osobi ako je ta osoba u dzunupluku(necistom stanju) i onda kad se razgolaci i ne spominje Bozije ime.
A kad se ves ustani onda tek nastaju problemi ne samo za tu osobu vec i njegovu familuju i siru okolinu a Allah dz.s najbolje zna
nadam se da sam uspjela dati zadovoljavajuci odgovor

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2003, 02:44 
Voajer
Voajer

Dzenita je napisao:
lolla je napisao:
Dzenita je napisao:

Potpuno se slazem s pobom.
Sejtan je u mogucnosti da se pretvara u ljuckom ili pak u zivotinjskom obliku.A najbplja mu je prilika da se ustani u jednoj osobi ako je ta osoba u dzunupluku(necistom stanju) i onda kad se razgolaci i ne spominje Bozije ime.
A kad se ves ustani onda tek nastaju problemi ne samo za tu osobu vec i njegovu familuju i siru okolinu a Allah dz.s najbolje zna
nadam se da sam uspjela dati zadovoljavajuci odgovor
Meni se cini da se djavo iskazuje u mnogo prefinjenijem obliku nego shto je to 'golitarenje i nespominjanje boga' ... S tim shto djavola tada niko i ne pominje.. Kad smo vec kod toga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2003, 03:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pominjali ga mi ili ne....on uvijek pokusava da nam se sto vise priblizi.
Dali si ti ikad osjetila da ti se nesto duhovno priblizi,kad osjetis nemir,ili pred spavanje pritezanje ko od 200 kg?
Eh to je to....a ako nisi osjetila velicaj Gospodara i moli se da ne osjetis...
A ako zapravo neki covjek sije zlo po zemlji...te`on je jedan od vojske sejtanske time ce ga djavo jos vise pomoci u cinjenju bluda i zla.
A sejtansko sure(oblik) ko sto rekoh moze biti bilo kakvog oblika ili finoce kako ti to nazivas

Molim se Allahu da nas sacuva od sejtanskog zla i bludom kojim njegovo carstvo vlada Amin!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Dec 2003, 17:59 
Majstor
Majstor

Citiraj:
I ne samo to, mnogo toga bih ja zelela u datom momentu da uradim, pa ne uradim zato shto nije socijalno prihvatljivo. Kazes, zena treba da pokloni svoju lepotu samo jednom muskarcu, shta je to onda lepota, neki objekat sa leptir masnom ,ili shta vec? I treba da se 'daje' samo jednom muskarcu, pa vi ste vrlo povlascene zivotinje! kazem zivotinje, jer podrazumevas da ce svaki momak nasrnuti na nagu devojku po prirodi stvari jer ste tako napravljeni..

ok lolla...
ja razumjem da bi ti "zeljela u datom trenutku", no da li je to uredu?
sta ako ja naidjem i uzbudim se?
hoces li reci da sam zivotinja zato sto sam ja musko a ti zensko?

nisam ja izmislio seksualnu privlacnost, ona je tu a na nama je da vidimo sta cemo sa njom.

ja cu ti reci sta ces...
ako se zelis skinuti i pokazati nekom, udaj se za njega pa mu se skidaj svako vece i radjaj mu djecu.

zasto bi se skidala javno?
zar mislis da mi muskarci trebamo doci na koljenima i pokloniti ti ruzu zbog tvoje golotinje?

ako se neka zena skine predamnom ja cu se suzdrzati, ali ispastam jer suzdrzavam svoju prirodu.

nisi mi odgovrila...hoces li se skinuti predamnom?
ili bi SAMO pred onim ko bi bio "fin" prema tebi?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2003, 04:28 
Voajer
Voajer

Evo, sad cu ti odgovoriti na pitanje; naravno da se necu skidati pred tobom jer sam govorila o nudizmu i sarih i mladih i lepih i ruznih (podseti se povodom cega je tema postavljena), cista koincidencija je shto sam zensko celjade i shto sam izgleda predodredjena da pakujem svoju lepotu u leptir masnu i cuvam je samo za jednog muzjaka, po nekim shvatanjima (??) a tvoja argumentacija se svela na ogranicavanje mog (zenskog,telesnog ) postojanja (kao seksualnog objekta???) ,vulgarizaciju zenskog tela. Ako ne mozes da podneses da pogledas zensko telo a da se ne uzbudish, mislim da je najjednostavnije resenje da ne posecujes nudisticke plaze,zar ne? Inace, ne sporim sexualnu stranu nasih licnosti, ali avaj, kod nekih nije to jedino shto se ispoljava, tj, jedina stvar u sivim celijama!....dodala bih josh jednom da se nudizam moze odnositi i na stare, decu i slicno. Onda Frojdovske argumentacije padaju u vodu.......?
"zar mislis da mi muskarci trebamo doci na koljenima i pokloniti ti ruzu zbog tvoje golotinje? "
komentar tog tipa najoblje dokazuje koliko je pogresno shvaceno ono shto sam napisala....sasvim dovoljan kao shlag na torti. Procitaj ponovo moje prve postove ovde..... i videces koliko moje 'skidanje' ima veze sa 'pozivom na ruze'.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2003, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
lolla: :icecream: imas sladoled od mene :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2003, 01:45 
Voajer
Voajer

frozen je napisao:
Pssst...nemo' da ispadne da sam te zavela svojom 'upakovanom' :) lepotom.. :D Rio ce da se ljuti..:) (nhf Rio, nisam odolela:) )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2003, 08:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
frozen je napisao:

Ma, imaš od mene i sladoled i čokoladu. Samo se skini već jednom! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2003, 10:20 
Majstor
Majstor

lolla...od mene neces tako lako dobiti sladoled :)

dobro...drago mi je da se neces skidati predmanom, jer to nebi bilo uredu.
a ako se nezelis skidati predamnom (bez obzira koji je tvoj razlog), zasto bi se skidala pred drugim muskarcima?

da ti objasnim...
svaki covjek, ima jedno tijelo i jedno srce. tako je i sa zenama...
njihova tjelesna ljepota,je nesto izizetno vrijedno, jednako kao sto je vrijedno i ljudsko srce.
ako djevojka, svoje tjelo pokazuje kad stigne i kome stigne, ona time umanjuje samu sebe i ruzi svoju ljepotu.
sklonost ka pokazivanju meni je sasvim razumljiva.za zenu je najvece zadovoljstvo kad dobije potvrdu svoje ljepote. to moze toliko opiti svaku zenu da je spremna za komplimente i divljenja ucini zamalo SVE!

eto zasto postoji, manekenstvo i modelstvo...
iz zenske potreeb da bude voljena.
naravno ne samo iz toga. podjednaku krivicu snosi i muski pol koji je jednako tako "lak" na zensku golotinju.

ono sto nevide ni muskarci ni zene, je da tu...nema ljubavi.
svaki muskarac, koji djevojci sa duplerice pljesce, prodace ju sljedeci dan za neku drugu djevojku koja eto, ima vece grudi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2003, 10:32 
Majstor
Majstor

ah da zaboravih za erekciju...
zasto da imam erekciju ako ona nece biti svrsishodna?
zasto da budem seksualno uzbudjen ako necu biti seksualno zadovoljen?

da nije mozda, da bi se neko osjecao...seksi zbog toga?

djevojke! ako se nekom muskarcu dize zbog vas, onda to znaci samo jedno! seksualno ga privlacite.
a ako nekog sekusalno privlacite, nedajte mu povod ako to nezelite!
a ako zelite...
e to je drugi dio price.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2003, 11:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
lolla je napisao:
frozen je napisao:
Pssst...nemo' da ispadne da sam te zavela svojom 'upakovanom' :) lepotom.. :D Rio ce da se ljuti..:) (nhf Rio, nisam odolela:) )

dobro de... stacemo kod paketa, ostalo cemo carinskom sluzbom...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2003, 13:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
rio je napisao:
za zenu je najvece zadovoljstvo kad dobije potvrdu svoje ljepote. to moze toliko opiti svaku zenu da je spremna za komplimente i divljenja ucini zamalo SVE!

Tačno. Nažalost :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]