To se svakako isplati, pa da ih obuješ u dvije godine 8 puta

I manje.
Ja sam se baš pitala ljetos, jer sam gledala u Šibeniku deichmann, da li bi mogao kod nas isto da se otvori uskoro, ali i "par metara" preko granice - to je dovoljno blizu

Zanijela sam se proljetos divnim plavim baletankama u fušolinu (tako ja zovem cipelino

),nisu izgledale neudobno na prvih 10-ak minuta nošenja i hodanja po radnji, boja me oduševila, kupih ih, al čame sad negdje u ormaru, jer nisu baš udobne za šetnju
Što se tiče onih štiklica tamo.... Ne znam da bih se usudila da obujem nešto od toga, pa da hodam u njima, mislim da bih umrla od bolova
Snimila sam neke previsoke štikle u retru, kao sandale nešto, otvorene onako samo na prstima, ali ne znam da li je moguće u tome hodati duže vrijeme - mislim izaći u grad. Sigurno ih je još neka od vas vidjela, onako prošarani neki modeli, a potpetica je toliko visoka da stojiš gotovo kao balerina
Ako se ne varam koštaju oko 60-ak KM. Doduše, vidjela sam ih prije jedno mjesec dana, nisam skoro tamo ulazila.
U retru sam kupila nekoliko pari obuće kojima sam, s obzirom na dobru cijenu, bila izuzetno zadovoljna. Možda ni te ne bi bile loše.
Ako ih je neko kupio molim da me obavijesti o sposobnosti hodanja u tome