DANAS U 20.15h ZVEZDA - BORAC !!!
DIREKTAN PRENOS NA ARENI SPORT 1!!!Citiraj:
Rukometaši Borac M:tela sutra gostuju kod Crvene zvezde
Rukometaši Borac M:tela otputovali su danas u Beograd, gdje će sutra izaći na megdan Crvenoj zvezdi u oviru 3. kola regionalne lige.
Dva sportska prijatelja tako će još jednom, u roku od mjesec dana, ukrstiti koplja, ali ovoga puta u zvaničnoj utakmici. Prethodno su se sastali krajem avgusta u finalu Borčevog turnira, kada je domaćin slavio 23:21.
"Bila je to pripremna utakmica, u kojoj nije bio toliko važan rezultat. Sada je situacija potpuno drugačija. Oba tima igraće punom snagom, a nadam se da ćemo se na kraju opet mi radovati", kaže Dragan Marković, šef stručnog štaba Borac M:tela.
"Crveno-plavi" su u dosadašnje dvije utakmice SEHA lige pokazali dva lica. Protiv Vardara PRO su zablistali punim sjajem, dok su podbacili na Cetinju u duelu s Lovćenom.
"U Crnoj Gori nam je nedostajalo hrabrosti, a ukoliko želimo da ostvarimo cilj i plasiramo se u sredinu tabele, moramo da igramo mnogo odlučnije na strani. Bodovi s gostovanja su dragocjeni u ovako kvalitetnom takmičenju i to na sve načine pokušavam da objasnim igračima", naveo je Marković.
“Bodove će osvojiti ekipa koja bude napravila manje grešaka, kaže Marković”
Stručni štab Borac M:tela dobro poznaje večerašnjeg protivnika, pa Marković vjeruje u pozitivan rezultat.
"Ne krijemo naše ambicije, u Beograd idemo da savladamo Zvezdu. Davno sam rekao da će Borac M:tel pod mojom komandom na svakom meču ići na pobjedu i nema razloga da sada bude drugačije. Motiv više da pružimo maksimum biće nam i TV prenos na Arena sportu 1, jer širokom auditorijumu želimo da se predstavimo u najboljem svjetlu", jasan je strateg Banjalučana.
Crvena zvezda je dva posljednja susreta izgubila na svom parketu. Prvo je Nekse odnio bodove iz Beograda (37:32), a onda se i Jugović "častio" u okviru 2. kola prvenstva Srbije (26:23).
"Beograđani imaju mnogo novih igrača i njihovom treneru Igoru Butuliji je potrebno vrijeme da ih uklopi u tim. Slična situacija je i kod nas, tako da će ekipa koja bude napravila manje grešaka osvojiti bodove", zaključio je Dragan Marković.
Utakmica Crvena zvezda - Borac M:tel počinje u 20.15.