banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 07:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 95 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Sep 2011, 11:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Ipanema_ je napisao:
guess who je napisao:
Ja uopšte nisam skontao loše ozvučenje, ili sam bio previše pijan ili me nije bilo briga. Biće da je ovo drugo :)

Ili je to zato sto si bio na drugom koncertu? :lol:

Ajoj da! :lol:
The Weeknd je bio odličan! :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2011, 11:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
guess who je napisao:
Stand-uperi su bili super, puno bolji nego što sam očekivao. Nesha Bridges je kralj :)

Prvi me smorio...drugi bio originalan, ali ne i pretjerano smiješan...treći i četvrti su bili zanimljivi, i na momente jako dobri...ako i danas bude tako odlično...
mada ne konam koja je poenta one "uber zanimljive profesorice"...jest to veselo, ali i zamorno do zla boga...

One grupe prije YU nisam ni slušao...šta ću, gnjida sam koja ne podržava domaće neafirmisane bedndove...da valjaju, ne bi bili neafirmisani...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2011, 11:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Džontra je napisao:
One grupe prije YU nisam ni slušao...šta ću, gnjida sam koja ne podržava domaće neafirmisane bedndove...da valjaju, ne bi bili neafirmisani...

Realno. Uvijek sam mrzio predgrupe.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2011, 12:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Eto, nisam znao da stand-upi počinju tako rano... možda odem večeras da vidim šta je reći... jest' da me muzički program drugog dana ni malo ne interesuje, pa se možda promuvam do trga na Čorbu 8)
Sinoć Yu-grupa bi dobra (nisam nikad bio fan al' to su pjesme koje svi znamo s ekskurzija :D ), after me totalno razočarao, očekivao sam nešto mnogo alternativnije. Generalno me iznenadila izuzetno dobra posjećenost.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2011, 20:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Večeras tri odlična komičara, jedan iz Zagreba, pa onaj iz Slovenije i lokalni Igor Hrist....ostalo je bilo čisto smeće...prvi je nedostatak humora pokušavao da prikrije vulgarnošću, druga je pokušala da prikrije glupošću i tako dalje...Al oa tri lika, svaka im ča's

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 03:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Slažem se za ovu dvojicu, bili su vrhunski, ali Igor Hrist je bio smor smorova.
Ona djevojka iz Srbije je jedino imala dobru uvodnu foru: "Znam da je ovdje bio rat, ali nisam znala da vas je tako malo ostalo" :D

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 10:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni je ona njegova prva i zadnja pjesmica bila dobra...ono između je moglo proći...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 11:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 11:30
ja sam stigla kad je onaj srdjan galamio po sceni...baš mi je žao što nisam vidjela druge. onaj bend ludjaka tupas mene je smorioooo...onaj krešti kao da ga čopor pasa grize za muda...i gluvonijemi imaj bolji glas i sluh,strašno...sve u svemu prolaz

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 12:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Fino kaže naziv teme "muzički dio programa", a vi i dalje o tim komedijašima, otvorite si temu :D

Što se muzičkog dijela tiče, pokazalo se da jeftina ulaznica i jeftino pivo i dobri bendovi mogu napuniti Kastel, pa čak i onaj veći dio njegov. Makar je na Yu grupi bilo mnogo više ljudi, ali ok je bilo i na Zosteru. Drago mi je zbog posjete, jer je to direktan "in your face" onom diletantu Bošku Beuku, organizatoru "Bl Rock Opera Aira" (kojeg sam vidio kako se mota sinoć po Kastelu, izjedajući se u sebi i pitajući "kako!? kako su oni uspjeli da napune Kastel a ja nisam!? zašto me publika mrzi!?), dokaz da se publika može privući, samo treba mudro i ne gristi više nego što se može sažvakati.

Sa druge strane, zvuk je uglavnom bio očajan, bubnjevi su zvonili, gitare često krčale, oprema sumjivog kvaliteta. Pivo jeftino, točeno jedva preko pola, i potpuno neupotrebljivo, jedno sam nakon pola prosuo, drugo dao nekom. No dobro, s obzirom da je sve bilo praktično nabrzaka, te da nije bilo preskupo, nema nekog mjesta za pretjeranu kuknjavu, nadam se da će ovaj festival zaživjeti.

Takođe, sviđa mi se što se karte nisu dijelile šakom i kapom, te da se na ulazu (bar drugo veče, za prvo kažu da je bilo neke frke) insistiralo na urednim ulaznicama. To je, po mom mišljenju, odraz poštovanja prema ljudima koji su kupili karte, što do sada milion puta nije bio slučaj.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 12:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Mene ne htjedoše pustit iako sam imao kartu al nije bila kod mene, a oni mi ne povjerovaše. Pa sam je morao opet kupit. I to kartu za sinoć i za prethodno veče.
Uglavnom bilo je dobro...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Meni vrhunac veceri bio sto sam Sajina za dupe uhvatio,i zalostan izraz njegovog lica kad se okrenuo i shvatio da nisam neka napaljena klinka :)

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 22:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Popokatepetl je napisao:
Fino kaže naziv teme "muzički dio programa", a vi i dalje o tim komedijašima, otvorite si temu :D

Muzički dio programa nije bio ništa posebno. Loš mi je raspored programa zato što su centralni dio zauzeli oni manje-više neafirmisani bendovi (NHF anyone) a komičari su počeli i završili prerano. Možda je trebalo kombinovati to dvoje.
Yu grupa dobra... što se i očekivalo od njih, Zoster nisam gledala :)

PS Komedijaši uglavnom odlični :D

I wish to see the lost in me

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2011, 23:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 22:37
Evo da i ja skrabnem koju.
Prvo vece odlicno, istina je da je ozvucenje bilo malo losije ali jbg, pivo to popravi pa se i ne osjeti. Mada, kad sam vec kod piva mogli su i malo vise od pola case da napune.
E sad, ono sto je na mene ostavilo najveci utisak nije ni Dislokacija ni Alexandria vec Nedjo Galic. Sasvim slucajno naletih na njega i prijatno se iznenadih kad sam ga vidio.
Neprejebiv je osjecaj pjevati "Dunavom jos sibaju vetrovi" zagrljen sa Djonetom (ljudi iz Elektro ce znati o cemu pricam).
I naravno matori lavovi su otprasili sjajno.....
Drugo vece sam propustio zbog Corbe mada sam mogao otici na Zoster ali su me ogromne kolicine piva sprijecile.
Sve u svemu zadovoljan sam ovim festivalom i nadam se da ce se uspjeti odrzati i do godine. :)

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
alkibijad je napisao:
Meni vrhunac veceri bio sto sam Sajina za dupe uhvatio,i zalostan izraz njegovog lica kad se okrenuo i shvatio da nisam neka napaljena klinka :)
:D
када сам осјетио да ме неко уфатио за дупе таман помислих да ће бити секса, кад оно шипак, алкибијад дошао са дјевојком па ме само мало изазива :( :D

иначе оне двије предрупе су ме смориле. дислокација ајд и некако, али александрија ме скроз сморила. свака част тим момцима што се труде,али мени оно није било интересантно.

што се тиче YU grupе, озвучење је било лоше, али опет боље него претходне године када сам ишао на моторијаду у Србац. мада био ми је веома добар њихов концерт. људи баш пребише

свака част а јефтин улаз и јефтин пиво.

иначе срео сам тамо алкибијада, Ташка и гес ху-а :)

ово за Неђу Галића ћу морати да испричам друговима из електро, знам да га они стално спомињу :)

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 22:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Alkibijad s Džontrom bio?

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 95 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Sva vremena su u UTC [ DST ]