Evo stigao jutros iz Makarske pa da iznesem viđenje situacije:
+ Krenuo ujutro oko 1.30 super za vožnju nigdje gužve put milina
- Havarija na autu, bilmezi iz servisa kad su mi mijenjali pločice nisu zamijenili staro UKH ulje pa mi zablokirala kočnica

koštalo me 35 KM u Livnu to zadovoljstvo da krenem dalje
+ Cugao domaću bevandu sa svježim smokvama, ja gazdi šljivu domaću ponio čovjek se obradovao samo tako
- Ajme gadan mamurluk od bevande
+ Upoznao neke curice iz Ciriha s kojima se igrala odbojka cijeli dan u vodi
- Rasjekao stopalo
+ Muvao se sa jednom plavokosom Poljakinjom u smještaju
- Može popiti votke bruku
+ Pio sam jednu od najboljih Lavazza kafa u baru na plaži, možda najbolju espresso do sad
- Taj me ćeif koštao 12 Kuna
+ Bario Italijanku u koktel baru
- Ne zna engleski konverzacija je bila šou

zamalo da nakautiram pijanog Talijana "iz zeze"

zato što me polio me pivom "iz zeze"
+ Makaranke su ribe boli glava ko latinjare onako preplanule
- Ne daju se teške su u PM
+ Stariji lik što prodaje ulja i iznajmljuje pedaline, služio davno vojsku u BL pa se zgotivio sa nama kad je čuo da smo iz BL

dobili smo pedalinu u pola cijene
- To je bilo zadnji dan
Zadnji dan smo proveli sa djevojkama iz Prijedora i razmijenili FB jel

cijene su paprene što se tiče hrane i pića čak mislim jače nego lani...pivo točeno je 15 Kuna kao i red bull votka koktel, kokteli su od 30 pa naviše, cigarete su preskupe 22 kune paklo Marlbora, nema nacionalizma i jako su gotivni ljudi. Čak smo se upoznali sa momcima koji su Torcida, pitaju kako je u BL, raspituju za Borac i Lešinare...vele dolaze u BL samo zbog Nektara i ćevapa

Mrze Hercegovce kažu da samo ostavljaju smeće i prave sranje okolo, mi iz RS smo dobri gosti jer ponesemo 300 eura i spžimo sve u kafani dok se ne poubijamo

Prepuruka Ivana coctail bar super muzika i nije skupo, ima prelijepih curica i looda atmosfera sa after partijem u Grotto clubu. Probajte bevandu sa svježim smokvama šmek je vrhunski