banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 09:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 85 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Avg 2011, 14:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Jess! Jedva cekam da se dobro provedem.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2011, 14:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Samo da ne zajebu nešto u mojoj omiljenoj kafani. Neka nečačkaju mnogo po pub-u, a za klub mi je svejedno.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2011, 16:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Flashman je napisao:
druga stvar: DFK pub se renovira i to je jedna novina

Imaš li kakvih insajderskih informacija da li se planira uraditi nešto po pitanju uklanjanja onih zlih stolova i iznalaženja nekog praktičnijeg rješenja za taj dio interijera?

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2011, 16:24 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Povećaće broj stolova za 50% :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2011, 19:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2003, 12:01
Warrior of the Light je napisao:
Flashman je napisao:
druga stvar: DFK pub se renovira i to je jedna novina

Imaš li kakvih insajderskih informacija da li se planira uraditi nešto po pitanju uklanjanja onih zlih stolova i iznalaženja nekog praktičnijeg rješenja za taj dio interijera?

imam insajderskih informacija, ali neka to ostane malo iznenadjenje...rijesavace se i stolovi...

pozzz

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2011, 19:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Samo vi riješite cugu, a za stolove ćemo lako... ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2011, 19:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Logično...DF nije bio pun ni kad e ulaz bio besplatan, a cjenjena banjalučka koncertna publika smatra uvredom dati 10 maraka za koncert...Dobro je što je i ovoliko trajalo...Šteta, ali opet, logično...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2011, 19:58 
http://www.youtube.com/watch?v=Kq38TaRmGjo

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2011, 20:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2007, 13:48
Slika Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2011, 21:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Panzer je napisao:
Samo vi riješite cugu, a za stolove ćemo lako... ;)

rijesiti cugu? prijedlog? :-)

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2011, 21:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Kako je jebena flašica HEKTAPa u jebenom INDEXu jebenih 1,5KM?

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2011, 21:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Normalizovati cijenu pića u klubu, da ne bude recimo jedino pivo u kafani mrtvi Hajneken od 0,25 po cijeni od 3 km. Znam ja da je to noćni klub ali to je previše za publiku na koju DFK cilja.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2011, 22:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:

mislim da poredjenje Indexa i DFK bas i nije u redu iz razloga sto svaka razlicito nude zbivanja.
Ne znam kako sad index izgleda, ali prije je izgledao minimalisticki i nije nudio bog zna sta od kulturnih desavanja. Takodje, Index ima drugu ciljnu grupu, a to su studenti koji zele za malo para da se dobro napiju. Konobar(i) vjerovatno nisu prijavljeni kao sto to obicno biva i svasta jos nesto...i vjerovatno radi sa minimalnim troskovima...i tako se dolazi do cijene flasice Nektara od 1,5 KM...
a pazi sad: neka mi neko objasni kako neko ko kupuje Nektar flasicu od 0.33 po cijeni od, recimo, 0.75 KM prodaje po 1,5 KM (sad ce neko reci pa ima 0,75 KM zarade)...ko misli tako, grijesi...racunica je sledeca: na 1,5 KM ima platiti PDV od 0,21, sto znaci da mu ostane bruto zarade na jednom pivu od cca 0,53 pf, a gdje su jos plate radnika, doprinosi, struja, renta, voda i sl. Tako da, stvarna zarada od jedne prodane flasice piva je oko 15% od prodajne cijene...al gazda ide na kvantitet, a ne na kvalitet i to je njegova politika i to postujem...
Da se vratimo na DFK...taksativno cu navesti:
1. Klub je registrovan kao D.O.O i tako placa porez
2. DFK organizuje koncerte raznih izvodjaca i svakim izvodjacem se potpisuje ugovor na koji se placa porez
3. DFK ima stalno zaposleno osoblje gdje se placaju porezi i doprinosi
4. DFK raspolaze najnovijom muzickom opremom
5. DFK nema klasicne izbacivace nego ima unajmljeno obezbedjenje s kojim ima potpisan ugovor
6. DFK ima velike troskove sto se tice komunalnih naknada

i tako dolazimo do zakljucka zasto cijene pica jesu takve kakve jesu...moze to neko voliti ili ne voliti...stvar je izbora...

cilj uspjesnog poslovanje je da budes rentabilan i solventan...ako toga nema mozes slobodno staviti kljuc u bravu...

poz

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2011, 22:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

GialloRosso je napisao:
Normalizovati cijenu pića u klubu, da ne bude recimo jedino pivo u kafani mrtvi Hajneken od 0,25 po cijeni od 3 km. Znam ja da je to noćni klub ali to je previše za publiku na koju DFK cilja.

To si ti mozda naletio u DFK kad je bila promocija Hajnekena :D ... znam da imaju uglavnom sve vrste piva, osim mozda Bavarije, Amstela i sl.. Zastupljen je Calsbergov i Jelenov program piva...

a za publiku: pa tamo dolazi ko hoce i ko zeli da cuje kvalitetnu muziku i naravno voljan je da plati tu uslugu...opet kazem...stvar je individualnog izbora...

poz

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2011, 23:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Flashman je napisao:
cilj uspjesnog poslovanje je da budes rentabilan i solventan...ako toga nema mozes slobodno staviti kljuc u bravu...

no shit.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2011, 00:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Flashman, ti hoćeš da kažeš da DFK ustvari zarađuje na alternativnoj sceni. To je tako kapitalistički.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2011, 00:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Flashman je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:

mislim da poredjenje Indexa i DFK bas i nije u redu iz razloga sto svaka razlicito nude zbivanja.
Ne znam kako sad index izgleda, ali prije je izgledao minimalisticki i nije nudio bog zna sta od kulturnih desavanja. Takodje, Index ima drugu ciljnu grupu, a to su studenti koji zele za malo para da se dobro napiju. Konobar(i) vjerovatno nisu prijavljeni kao sto to obicno biva i svasta jos nesto...i vjerovatno radi sa minimalnim troskovima...i tako se dolazi do cijene flasice Nektara od 1,5 KM...
a pazi sad: neka mi neko objasni kako neko ko kupuje Nektar flasicu od 0.33 po cijeni od, recimo, 0.75 KM prodaje po 1,5 KM (sad ce neko reci pa ima 0,75 KM zarade)...ko misli tako, grijesi...racunica je sledeca: na 1,5 KM ima platiti PDV od 0,21, sto znaci da mu ostane bruto zarade na jednom pivu od cca 0,53 pf, a gdje su jos plate radnika, doprinosi, struja, renta, voda i sl. Tako da, stvarna zarada od jedne prodane flasice piva je oko 15% od prodajne cijene...al gazda ide na kvantitet, a ne na kvalitet i to je njegova politika i to postujem...
Da se vratimo na DFK...taksativno cu navesti:
1. Klub je registrovan kao D.O.O i tako placa porez
2. DFK organizuje koncerte raznih izvodjaca i svakim izvodjacem se potpisuje ugovor na koji se placa porez
3. DFK ima stalno zaposleno osoblje gdje se placaju porezi i doprinosi
4. DFK raspolaze najnovijom muzickom opremom
5. DFK nema klasicne izbacivace nego ima unajmljeno obezbedjenje s kojim ima potpisan ugovor
6. DFK ima velike troskove sto se tice komunalnih naknada

i tako dolazimo do zakljucka zasto cijene pica jesu takve kakve jesu...moze to neko voliti ili ne voliti...stvar je izbora...

poz

Ti nas sigurno zajebavas????
Pa kakva je politika DFK? Kvalitet? Kakav bolan kvalitet kad isto pivo prodajes za duplu cijenu... Ako su vasa ciljna grupa duhovi u DFK onda uspijesno poslujete...
Pa svaka tuka zna da je bolje prodati hiljadu ili 500 piva po cijeni od 1.5KM nego 50 piva po cijeni od 3KM... Al nije ni cudo da imate takvu politiku kad vidim ko vam vodi DFK....

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2011, 01:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2011, 00:44
sve je to super, alternativa i ti fazoni, ali koji su to "alternativci" koji imaju para za pivo od 3 km? Kvazi fotografi sa urbanim frizurama, nafurane curice sa sarenim stramplama...? istina, imaju, razmazena derista kojima starci daju pare samo da im ne smetaju, ali to jos uvijek nije dovoljan broj musterija da bi jedan klub opstao. svi "ostali" su vecina i tamo ce popiti pivo jedino kad je neki praznik pa imaju koju marku vise, inace ce ispred cugati i uci na svirku. svaka cast dfk, potrude se i dovedu par dobrih bendova, ali sva njihova politika i troskovi ne zanimaju obicnu omladinu koja nema minimalno 50 km za vece da potrosi.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2011, 01:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Mifko je napisao:
sve je to super, alternativa i ti fazoni, ali koji su to "alternativci" koji imaju para za pivo od 3 km? Kvazi fotografi sa urbanim frizurama, nafurane curice sa sarenim stramplama...? istina, imaju, razmazena derista kojima starci daju pare samo da im ne smetaju, ali to jos uvijek nije dovoljan broj musterija da bi jedan klub opstao. svi "ostali" su vecina i tamo ce popiti pivo jedino kad je neki praznik pa imaju koju marku vise, inace ce ispred cugati i uci na svirku. svaka cast dfk, potrude se i dovedu par dobrih bendova, ali sva njihova politika i troskovi ne zanimaju obicnu omladinu koja nema minimalno 50 km za vece da potrosi.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2011, 06:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
Ljudi, ne znam stvarno sta ocekujete, DFK ima cijene pice kao City Pub, a u poredjenju dva CP je rupa.
Cijene pica ne zavise od kvaliteta pica vec od kvaliteta kafane.

DFK dodje nesto kao Kruna za urbanu raju.
Ne mozete ocekivati da udjete u jedan onakav klub i ocekujete cijene pica kao u smrdljivoj kafani.
To je nekako realno.
Meni je preskupo, zato idem od svirke do svirke, udjem vec nvidno zapit jer imam kesa samo za jedno pivo unutra i to ti je to.

Bas kao sto neko rece, Index i DFK se ne mogu porediti, pa ima pored birtija "Contra" (prejak naziv), tu je piva 1.5km, da li se ona poredi sa DFK?
Smijesno.

Jebeni Corba Caffe u BGu nista bolji od DFK, cijene jace.
Ok, ipak je to Beograd, ali vi banjalucani u jebenoj Banjoj Luci imate klub na kome beogradjani zavide i zalite se na cijene pica???
Pateticno...

"Urbanoj raji" samo treba dvolitra i svirka na otvorenom da bi se uz 4km napili ko konjine (govorim u svoje ime) a ovakav klub je potreban raji koja izlazi u Krunu, Mystique, Opium i sl. samo malo "urbanije" orijentisani.

Pa da je Dal Capo u Modrici ziv, i 5km bi bilo malo za jedno pivo, i ne znate sta imate, ali znacete kad izgubite...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 85 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]