banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 09:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10622 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 532  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Teretana?
PostPoslato: 30 Jun 2011, 12:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ja svojih 80 giga nikad nisam napunio..

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2011, 12:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
јебга, мени још 5 оваквих харддискова не би било довољно.
па на свом компу имам око 17 000 фотографија(14 000 разна дружења и слично + 3 000 порнићарских). о видео материјалу да не причам... :)

него отишли смо мало од теме. чим ослободим простор на харду скидам овај програм да видим ваља ли ичему, па ћу овдје написати своје утиске :)

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2011, 12:24 
Citiraj:
Ono,svaki program koji traži svakodnevnu aktivnost 90 dana po sat,sat i po će te dovesti u formu,a to je i poenta.

To da.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2011, 01:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
_zoka je napisao:
Kada sam ga ja pokušavao naći na netu,jedino čega sam se mogao dočepati je "papirni dio",nešto poput knjige,kataloga....

Gdje si trazio? Bilo koji torrent pretrazivac ga ima. Evo, quick search mi je dao [4.09 GB, 790 seedera]. :)

Ja ga koristim vec duze vrijeme, i super je.
Drug athlete kaze da je popularan i medju njegovom rajom, tako da...

tensSa je napisao:
Citiraj:
Ono,svaki program koji traži svakodnevnu aktivnost 90 dana po sat,sat i po će te dovesti u formu,a to je i poenta.

To da.

Pa sta mu onda ne valja? :P

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2011, 09:13 
Ma dzaba, ne volim ja te komercijalne "all in one" programe, moj izbor bi pao na neki od programa koji koriste MMA borci ili slicno nesto kada bih htjeo "brzo" vracanje u kondiciju. :)

Sto opet ne znaci da je ovaj program los naravno. :)

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2011, 09:23 
Administrator
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
moj izbor bi pao na neki od programa koji koriste MMA borci ili slicno nesto kada bih htjeo "brzo" vracanje u kondiciju. :)

Ovo zahtjeva već odrećeni nivo forme i to ne mali.Međutim,ovaj program o kojem je riječ ide sa pretpostavkom da nisu apsolutno u formi.....

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2011, 20:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
tensSa je napisao:
Ja sam izbacio kardio trening, nemam snage da radim sa tegovima ako trcim ujutru (a trening sa tegovima par sati poslije trcanja, tj. sat-sat i po poslije obroka), ali zato sa tegovima zapnem kao lud.

Jel' mozes da napises jedan svoj trening?
Dakle, kompletan trening: koja vjezba, koliko serija, koliko ponavljanja i sa kojom tezinom.
Nema veze koja grupa misica.
Moze i na PP.
Hvala!

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2011, 07:28 
Nema potrebe za pp.

Evo npr prsa....

Radim 4 vjezbe po 3-5 serija (5-ta ide ako ga nisam misic bas dobro pogodio)

Izlazim iz svlacionice i prva vjezba je potisak sa ravne klupe sa bucicama (iliti benDZ press sto se kaze kod nas), uzimam bucice sa kojima mogu uraditi 20-25 ponavljanja i one mi sluze za zagrijavanje, odradim 15 ponavljanja sa njima (pazima savrseno na formu, nije samo mlataranje gore dole da se sto prije zavrsi serija).
Zatim nakon pauze od minut do minut i po uzimam bucice sa kojima mogu uraditi izmedju 10-13 ponavljanja i sa njima odradim naredne 3-4 serije.

Prva vjezba gotova, zatim idem i radim propadanja, 4 serije do otkaza, uglavnom to bude 15-10-8-8 ponavljanja po serijama, nikada ne mogu uraditi isti broj ponavljanja sa istom tezinom (pogotovo ako je pauza minut izmedju serija).

Nakon toga se vracam na klupu i radim kosi potisak sa klupe, nagnem na nekih 30-40 stepeni klupu i radim opet 3-4 serije sa opsegom izmedju 8-12 ponavljanja, rastojanje izmedju serija je i dalje minut do minut i po.

I neku izolacionu vjezbu ostavim za kraj, to je ili razvlacenje bucicama, cross cable ili pec dec, uglavnom po osjecaju 3-4 serije odradim.

Sa ovakvim treningom sam pogodio sve djelove prsa, donji (propadanja, umjesto toga moze i kontra kosi bench da se radi), gornji (kosi potisak sa klupe) i ajde da kazem sredinu (normalni potisak) i kazu da izolaciona sluzi za bolju separaciju i to je to.

Potisak sa klupe radim sa bucicama od 30 kila, dok ostale vjezbe variraju, nekada uzmem i dve bucice od 10 kila i radim ultra spora ponavljanja (spustam teg 5-6 sekundi i "ispaljujem" ga i tako 10 ponavljanja).

Poenta je da se radi misic, a ne da se hrani ego dizanjem sto vece tezine. :)

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2011, 18:57 
Administrator
Korisnikov avatar

Zna li neko gdje ima kupiti girje i koliko bi para koštalo to zadovoljstvo?
Može i polovne.Kilaža 8-10 kilogram po girji....
Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2011, 20:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Feb 2008, 02:17
Ej, to sam i ja trazio, cak mozda i na ovom forumu, ali nisam uspeo da nadjem odgovor. Gledao sam na nekim sajtovima van BiH se takva kilaza moze dobiti za oko 40-50e, jedan kettlebell.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2011, 20:49 
Administrator
Korisnikov avatar

Ima na piku,12 kg 115 maraka....Puno.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2011, 01:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
tensSa je napisao:
Nema potrebe za pp.

Evo npr prsa....

Radim 4 vjezbe po 3-5 serija (5-ta ide ako ga nisam misic bas dobro pogodio)

Izlazim iz svlacionice i prva vjezba je potisak sa ravne klupe sa bucicama (iliti benDZ press sto se kaze kod nas), uzimam bucice sa kojima mogu uraditi 20-25 ponavljanja i one mi sluze za zagrijavanje, odradim 15 ponavljanja sa njima (pazima savrseno na formu, nije samo mlataranje gore dole da se sto prije zavrsi serija).
Zatim nakon pauze od minut do minut i po uzimam bucice sa kojima mogu uraditi izmedju 10-13 ponavljanja i sa njima odradim naredne 3-4 serije.

Prva vjezba gotova, zatim idem i radim propadanja, 4 serije do otkaza, uglavnom to bude 15-10-8-8 ponavljanja po serijama, nikada ne mogu uraditi isti broj ponavljanja sa istom tezinom (pogotovo ako je pauza minut izmedju serija).

Nakon toga se vracam na klupu i radim kosi potisak sa klupe, nagnem na nekih 30-40 stepeni klupu i radim opet 3-4 serije sa opsegom izmedju 8-12 ponavljanja, rastojanje izmedju serija je i dalje minut do minut i po.

I neku izolacionu vjezbu ostavim za kraj, to je ili razvlacenje bucicama, cross cable ili pec dec, uglavnom po osjecaju 3-4 serije odradim.

Sa ovakvim treningom sam pogodio sve djelove prsa, donji (propadanja, umjesto toga moze i kontra kosi bench da se radi), gornji (kosi potisak sa klupe) i ajde da kazem sredinu (normalni potisak) i kazu da izolaciona sluzi za bolju separaciju i to je to.

Potisak sa klupe radim sa bucicama od 30 kila, dok ostale vjezbe variraju, nekada uzmem i dve bucice od 10 kila i radim ultra spora ponavljanja (spustam teg 5-6 sekundi i "ispaljujem" ga i tako 10 ponavljanja).

Poenta je da se radi misic, a ne da se hrani ego dizanjem sto vece tezine. :)

Kombinujes bucice i sipku? Nisam to odavno radio. Vidis mogao bih! Trenutno bench press radim samo sa dvorucnim tegovima. Vjezbe sa bucicama nekada dodam. Ja pretjeram nekada na benchu pa mi je onda problem problem uraditi vise od 12 puta na razboju. Doduse cini mi se da me nekada bolje pogodi vjezba na kontra kosoj klupi.

Poslednji put menjao g|e@ck dana 06 Jul 2011, 01:30, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2011, 01:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
_zoka je napisao:
Ima na piku,12 kg 115 maraka....Puno.

Bolan zoka jeftinije ti je uclaniti se u teretanu.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2011, 02:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Vidim ovdje sve profesionalci :D .... Ja radim u sobi, imam neke tegove, veliku i malu sipku....radim uglavnom sklekove, ravne , kose, uski hvat i siroki... onda za ramena tri vjezbe, potisak sa ramena, povlacenje do brade sa sirokim hvatom i jos jednu za zadnji dio ramena koji ne znam kako bih opisao :) ... Radim za bicepse i tricepse i to je to... Zanima me kako u sobnim uslovima odraditi crtu izmedju sisa, imam solidan donji dio prsa, nije mi los ni gornji al nemam ideju kako izdefinisati crtu izmedju?... Nadam se da ste me razumjeli :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2011, 06:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
skeva je napisao:
Vidim ovdje sve profesionalci :D .... Ja radim u sobi, imam neke tegove, veliku i malu sipku....radim uglavnom sklekove, ravne , kose, uski hvat i siroki... onda za ramena tri vjezbe, potisak sa ramena, povlacenje do brade sa sirokim hvatom i jos jednu za zadnji dio ramena koji ne znam kako bih opisao :) ... Radim za bicepse i tricepse i to je to... Zanima me kako u sobnim uslovima odraditi crtu izmedju sisa, imam solidan donji dio prsa, nije mi los ni gornji al nemam ideju kako izdefinisati crtu izmedju?... Nadam se da ste me razumjeli :D

Vježbe za taj dio prsa (između sisa) su razvlačenje sa bućicama. Možeš da ih radiš ne samo na ravnoj nego i kosoj i kontrakosoj klupi.

Ja mislim da je to to ali sačekaj mišljenje i kojeg stručnjaka.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2011, 06:21 
Citiraj:
Kombinujes bucice i sipku?

Uvjek bucice, sem kod mrtvog dizanja i veslanja u pretklonu naravno. :)

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2011, 15:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Evo programa za ramena al nije za svakoga:
Potisak bučicama na sjedećoj klupi 5 x 15
Arnoldov potisak 4 x 15 pon
Poluletenje bučicama 5 x 20
Propadanje na razboju 5 serija max.

E ko proba nek se javi kako se čini :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2011, 16:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
nepokoreni je napisao:
Evo programa za ramena al nije za svakoga:
Potisak bučicama na sjedećoj klupi 5 x 15
Arnoldov potisak 4 x 15 pon
Poluletenje bučicama 5 x 20
Propadanje na razboju 5 serija max.

E ko proba nek se javi kako se čini :wink:

Pa ja ovo otprilike i radim svaki put, osim sto umjesto propadanja radim letenje 4x15, slijeganje ramenima 5x20 i povlacenje kabla 5x20. Daleko je to od "nije za svakoga".

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2011, 16:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Zato i kažem nije za svakoga, zbog propadanja. Al u taj program ubacim još jednu grupu mišića npr triceps. Ko nije u dobroj formi nek proba pa da vidiš jauka od upala.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2011, 16:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Puno gore je raditi propadanja nakon treninga za prsa. Sto je nekako i prirodno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10622 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 532  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]