banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 18:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 01 Jul 2011, 16:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Citiraj:
Široj javnosti maneken je poznat jer je snimio spot sa estradnom zvezdom Bokijem 13, ali i po neuspelom pokušaju da početkom ove godine uđe u rijaliti-šou „Dvor".

Šta više očekivati od nekoga ko je poznat po saradnji sa bolesnicima.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2011, 18:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Jbt koji bolesnik! Ne mogu da vjerujem kakvih sve psihopata imma.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2011, 20:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Jadna djevojka. Rane na tijelu ce vremenom da zacijele, ali dusevne ...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2011, 20:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Dovoljno je reći - tatin sin. Primjera ima i pretjerano puno.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2011, 20:59 
Pickica...ovakve treba tuci... :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2011, 21:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Zbog ovakvih ponekad pomislim da i treba uvesti smrtnu kaznu.
Ali samo na trenutak, pa onda prodje ta misao. Ako je on zvjer, ne trebamo i mi biti.
Goli otok.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2011, 00:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
A ovog bolida sa babom??

Majke mi, ne kontam. Ja bih mu onu istu drvenu motku gurnula u....

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2011, 20:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Milivoj Demonjić (19) iz Štrbaca, kod Prnjavora, nađen je mrtav juče ujutro ispred svoje kuće s povredama glave i tijela, koje je zadobio prilikom pada s terese na kojoj nije bilo zaštitne ograde, jer je kuća još u izgradnji, saznaje "Fokus".

Porodična kuća Demonjića nalazi se u štrbačkom izbjegličkom naselju Glogovac.

Marija Stefanjuk, mrtvozornik u prnjavorskom Domu zdravlja novinarima je kazala da je mladić na mjestu ostao mrtav i da mu nije bilo spasa.

- Po mom pregledu i zaključcima dobio je prvi napad padavice, pozlilo mu je i pao je s balkona direktno na lice pri čemu su oštećene mnoge kosti lica i mozak. Takođe je vidljivo krvarenje iz uva. Smrt je bila trenutna. Majka ga je našla oko pola šest ujutro, a nesreća se dogodila između četiri i pet sati ujutro - kazala je Stefanjukova.

Prema riječima mještana, mladiću je ovo izgleda bio prvi napad epilepsije koji je kobno završio, jer do sada na njemu nisu bili vidljivi znakovi ove bolesti s kojom se suočavaju pojedini članovi njegove uže porodice. Neposredno prije nesreće bio je s društvom u komšiluku.

- Došao je kući oko jedan čas iza ponoći. Šta se dogodilo i kako je pao s visine od oko tri i po metra, niko ne zna. Roditelji su ga našli ujutro s povredama, nažalost, bez znakova života. Sahrana će biti obavljena danas na lokalnom groblju - ispričao je jedan od mještana za naš list.

On je istakao da su Demonjići uzorna porodica, te da je nesrećni mladić ove godine trbalo da krene na studije u Banju Luku.

- Velika je ovo tragedija za njegovu porodicu. Osim njega roditelji imaju još jednog sina i kćer. Milivoj je bio dobar mladić i na jesen je trebalo da započne studij poljoprivrede. Bio je uzoran učenik, završio je srednju građevinsko-tehničku školu - kazao je naš sagovornik.

U Okružnom tužilaštvu Banja Luka, novinarima je potvrđeno da je nadležni tužilac naredio obdukciju kojom bi trebalo da bude preciziran uzrok smrti.

:(

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 03:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Četvorica pijanih mladića su rano jutros, uz povike "Alahu egber", demolirala kafanu "Jugoslavija" u Vlasenici, potvrdio je Srni vlasnik kafane Milan Samardžić.

Vlasnik kafane, koja se nalazi u neposrednoj blizini zgrade Skupštine opštine Vlasenica, rekao je da se incident desio malo prije 6.00 časova.

Bahati mladići su isprepadali Samardžića, koji je uspio da pobjegne na stražnji izlaz i obavijesti policiju.

Nakon što su demolirali ''Jugoslaviju'', pijani mladići su krenuli prema Kladnju i na trećem kilometru od Vlasenice, razbijanjem stakla na ulaznim vratima pokušali da uđu u kafanu ''Šumski mir'', koja se nalazi u selu Dragasevac u prizemlju kuće Milade Pajić.

Vlasnica kuće je izjavila Srni da su mladići porazbijali stakla na kafani, te da je uplašena panično dozivala komšije u pomoć, nakon čega su nasilnici pobjegli.

Srna nezvanično saznaje da je nasilnike u Kladnju privela policije nakon čega su saslušani. Riječ je o Almiru Čamdžiću (27), Mirnesu Mehimiću (23), Mirnesu Čeroniću (25) i Nerminu Muminoviću (25), svi iz Živinica.

Dežurni operativni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina potvrdio je Srni da je policiji u Vlasenici rano jutros prijavljeno da su četvorica mladića vrijeđala vlasnika kafane "Jugoslavija".

"Dobili smo prijavu o vrijeđanju mladića, vlasnika kafane, ali policija sada radi na dokumentovanju slučaja i ne raspolaže drugim informacijama", rekao je dežurni u CJB Bijeljina.

Sada treba otići na Baščaršiju i uz povike "Za Kralja i otadžbinu" razbiti čevabdžinicu Željo!!!

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 07:50 
filozof sa vrbasa je napisao:
Citiraj:
Četvorica pijanih mladića su rano jutros, uz povike "Alahu egber", demolirala kafanu "Jugoslavija" u Vlasenici, potvrdio je Srni vlasnik kafane Milan Samardžić.

Vlasnik kafane, koja se nalazi u neposrednoj blizini zgrade Skupštine opštine Vlasenica, rekao je da se incident desio malo prije 6.00 časova.

Bahati mladići su isprepadali Samardžića, koji je uspio da pobjegne na stražnji izlaz i obavijesti policiju.

Nakon što su demolirali ''Jugoslaviju'', pijani mladići su krenuli prema Kladnju i na trećem kilometru od Vlasenice, razbijanjem stakla na ulaznim vratima pokušali da uđu u kafanu ''Šumski mir'', koja se nalazi u selu Dragasevac u prizemlju kuće Milade Pajić.

Vlasnica kuće je izjavila Srni da su mladići porazbijali stakla na kafani, te da je uplašena panično dozivala komšije u pomoć, nakon čega su nasilnici pobjegli.

Srna nezvanično saznaje da je nasilnike u Kladnju privela policije nakon čega su saslušani. Riječ je o Almiru Čamdžiću (27), Mirnesu Mehimiću (23), Mirnesu Čeroniću (25) i Nerminu Muminoviću (25), svi iz Živinica.

Dežurni operativni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina potvrdio je Srni da je policiji u Vlasenici rano jutros prijavljeno da su četvorica mladića vrijeđala vlasnika kafane "Jugoslavija".

"Dobili smo prijavu o vrijeđanju mladića, vlasnika kafane, ali policija sada radi na dokumentovanju slučaja i ne raspolaže drugim informacijama", rekao je dežurni u CJB Bijeljina.

Sada treba otići na Baščaršiju i uz povike "Za Kralja i otadžbinu" razbiti čevabdžinicu Željo!!!

http://www.mojevijesti.ba/novost/48851/ ... tavom-rs-a

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 15:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zaboravio sam na to, e u tom slučaju je 1:1.

Ko prvi počne magarac je.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 16:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Ma da, "pravi-veliki" vjernici, a hodaju naokolo pijani i razbijaju.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2011, 17:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Šta reći pak za ovog pijanog zvorničana, neko će pomisliti da je cijela RS zemlja notornih alkoholičara,
a sa druge strane, iskreno, laže hodža kada tvrdi da se pivkan ne može naći za njegovim stolom 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2011, 01:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Maloljetni Sarajlija izbo 19-godišnjeg Neumljanina

SARAJEVO-X.COM - 18.07.2011 20:47
Maloljetni H. Č. (16) iz Sarajeva nanio je nožem teške povrede 19-godišnjem Domagoju Zovki (19) iz Neuma, prenosi Sarajevo-x.com.
Zovko je zadobio tri ubodne rane, od čega su dvije opasne po život, ali je u stabilnom stanju. Prevezen je na Sveučilišnu kliničku bolnicu u Mostaru, gdje mu se ljekari bore za život.
Sukob se odigrao u noći na nedjelju, tri sata nakon ponoći, na plaži hotela Sunce. Kako se navodi, petorica mladića iz Sarajeva, među kojima je bio maloljetni H. Č, došli su najprije u verbalni, a potom i fizički sukob sa Zovkom.
Nakon nekoliko udaraca Zovko je otišao, pa se vratio s prijateljima na mjesto obračuna. Tad je maloljetni H. Č. izvukao nož i teško ranio 19-godišnjaka.
Petorica Sarajlija su privedeni na saslušanje, nakon čega su četvorica puštena na slobodu, dok je maloljetnik zadržan u pritvoru. Njega je, kako se navodi, Zovko prepoznao na fotografiji kao osobu koja mu je nanijela teške povrede, piše Bljesak.info.

:(

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 14:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
http://www.lokoportal.com/index.php?opt ... &Itemid=53

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 15:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovo su malo opsirnije informacije. :(

Citiraj:
У ТУЧИ У ТРЕБИЊУ СТРАДАО МУШКАРАЦ

Лице чији су иницијали Д.Н. (39) из Холандије ноћас је смртно страдало испред дискотеке ''Ред блек'' у Требињу, потврђено је Срни у Центру јавне безбједности у овом граду.

Инфо
10:47 | 23/07/2011

Извор: СРНА

Фото: СРНА

У тучи испред дискотеке "Ред блек" у Требињу погинуо је хрватски држављанин Дамир Новак /39/ из Ријеке, који живи у Холандији, сазнаје Срна незванично.

Несрећа се догодила у 3.50 часова испред ове дискотеке, која се налази на бившој аутобуској станици у овом граду.

Према незваничним сазнањима, лице је страдало у тучи и није било употребе ватреног оружја.

Срна незванично сазнаје да је настрадали био на одмору у Дубровнику и да је са друштвом дошао у Требиње.

У току је увуђај који обављају дежурни тужилац Окружног тужилаштва и полицијски службеници Центра јавне безбједности Требиње.

С.В.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 21:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
BANJALUKA- Demineri Civilne zaštite Banjaluka izašli su na teren u Ulicu Bulevar Cara Dušana kako bi onesposobili 'napunjenu' zolju koja je pronađena u rijeci Vrbas, saznaju "Nezavisne".
Zoran Maletić operativac iz Centra za obavještavanje i uzbunjivanje, izjavio je za "Nezavisne" da je prije sat vremena dobio poziv iz Policijske stanice Centar kako se u stubištu zgrade u banjalučkom naselju Mejdan/ Obilićevo nalazi 'napunjena' zolja.
"Mladić je u rijeci Vrbas kod lokala 'Studenac' danas u poslijepodnevnim časovima pronašao zolju i odnio je u zgradu u kojoj živi na Bulevaru Cara Dušana broj 11. Vidjevši zolju, stariji brat je čitav slučaj prijavio policiji, a nakon što je policija obavijestila nas, pozvali smo deminere koji su još uvijek na terenu", ispričao je Maletić.
"Nezavisnim" je potvrđeno da je zolja bila napunjena, odnosno da se u njoj nalazila granata.

Strašno dole sam znao umakati noge.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 22:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Maloljetnica iz Banjaluke plutala kod Nina, izvukli je kupači

VEČERNJI - 20.07.2011 11:05
Maloljetna, 17-godišnja državljanka BiH bori se za život u zadarskoj Opštoj bolnici. Kupači su je juče oko 15 sati pronašli kako pluta u moru 50-ak metara ispred plaže u Ninu. Kupači su je izvukli iz mora i pozvali hitnu pomoć koja je djevojku prevezla u bolnicu, potvrdili su nam iz zadarske policije. Djevojka je, kako je rečeno Večernjem listu, s područja Banje Luke.
U zadarskoj opšoj bolnici hospitalizirana je juče i 19-godišnjakinja sa zagrebačkog područja. Ona je bila u moru ispred Vira sa 27-godišnjim neplivačem kojeg je u jednom trenutku povukla sa zračnog madracai koji je u panici potom povukao nju prema dnu. Kako nam je potvrđeno u policiji, 19-godišnjakinja, koja zna plivati, držeći 27-godišnjeg neplivača iznad površine morala je dozivati pomoć, a na kraju su ih spasili kupači. No, iscrpljena je djevojka hospitalizirana i sada je, kako doznajemo, na promatranju.

Citiraj:
Ljekari se bore za život Banjalučanke

DRAGAN SLADOJEVIĆ - 20.07.2011 21:31
ZADAR - Sedamnaestogodišnju djevojku iz Banjaluke, čiji identitet nije poznat, pronašli su kupači kako pluta u moru uz plažu u Ninu u Hrvatskoj, potvrđeno je danas "Nezavisnim" iz Policijske uprave zadarske.
Prema nezvaničnim informacijama, ljekari se bore za život ove Banjalučanke, koja je, nakon što je juče izvučena iz mora, vozilom Hitne pomoći prevezena u Opštu bolnicu Zadar.
Nezvanično saznajemo da ta djevojka živi u Ulici put srpskih branilaca u Banjaluci, a na ljetovanju u Hrvatsku je s tetkom.
"Djevojka je u utorak oko 15 časova uočena kako pluta u vodi, na oko 50 metara od obale, pa su je kupači izvukli na kopno, a zatim pozvali Službu hitne pomoći, koja ju je prevezla u zadarsku bolnicu", rekli su iz policije, ali nisu htjeli saopštiti identitet ove Banjalučanke.
Dodali su da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog djela, tako da ljekari treba da utvrde da li joj je pozlilo ili je loš plivač.
U Opštoj bolnici Zadar nismo mogli saznati zdravstveno stanje ove Banjalučanke, jer su nam u telefonskom pozivu zaposleni u prijemnoj ambulanti te zdravstvene ustanove tražili da im navedemo njeno ime.
Ni na naš pisani zahtjev za dostavljanje informacija do zaključenja sutrašnjeg broja "Nezavisnih" iz zadarske bolnice nije odgovoreno.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
filozof sa vrbasa je napisao:
Citiraj:
BANJALUKA- Demineri Civilne zaštite Banjaluka izašli su na teren u Ulicu Bulevar Cara Dušana kako bi onesposobili 'napunjenu' zolju koja je pronađena u rijeci Vrbas, saznaju "Nezavisne".
Zoran Maletić operativac iz Centra za obavještavanje i uzbunjivanje, izjavio je za "Nezavisne" da je prije sat vremena dobio poziv iz Policijske stanice Centar kako se u stubištu zgrade u banjalučkom naselju Mejdan/ Obilićevo nalazi 'napunjena' zolja.
"Mladić je u rijeci Vrbas kod lokala 'Studenac' danas u poslijepodnevnim časovima pronašao zolju i odnio je u zgradu u kojoj živi na Bulevaru Cara Dušana broj 11. Vidjevši zolju, stariji brat je čitav slučaj prijavio policiji, a nakon što je policija obavijestila nas, pozvali smo deminere koji su još uvijek na terenu", ispričao je Maletić.
"Nezavisnim" je potvrđeno da je zolja bila napunjena, odnosno da se u njoj nalazila granata.

Strašno dole sam znao umakati noge.

O Bože, ovo kod mene... Sreća pa nisam u BL.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2011, 23:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2001, 01:00
Ne znam da li vas zanima ali evo sad javise da je umrla Amy Winehouse u 27-oj godini zivota ...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]