banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 19:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jun 2011, 22:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Шајин je napisao:
Дајте мени власт да уведем дикататуру па да видим ко ће онда красти мајку им јебем свима лоповску! :angry4:

лоповлук је највећи проблем код нас, такав смо народ, такав менталитет, још млаки закони кој исе не поштују... па контам да би се и ја овакав леват за лоповлуке уградио за коју хиљаду...

A Sajin, trajalo bi to do momenta dok ne bi nagazio nekog jaceg mafijasa, tad tesko da bi te spasila najjaca brigada specijalaca i najoklopljenije vozilo :)
Ali slazem se s tobom 100%

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 22:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

PS
Nemojmo se iznenaditi da sljedece godine dozivimo velelepni docek najboljih svjetskih FLOORBALL-asa u nasem gradu ili neku drugu slicnu glupost.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 23:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
PS
Nemojmo se iznenaditi da sljedece godine dozivimo velelepni docek najboljih svjetskih FLOORBALL-asa u nasem gradu ili neku drugu slicnu glupost.

:lol: :lol: :lol:
Naravno. Uveliko se radi na tome. :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 23:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
а таман сам хтио рећи да не спомиње флорбол јер ће се јавити Ташко, али било је касно :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 23:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ah jbg, sorry prebrz sam :)

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 23:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
PS

:lol: :lol: :lol:
Naravno. Uveliko se radi na tome. :lol:

Uveliko se radi na glupostima?
Daj nesto novo sto ne znamo, nesto ekskluzivno :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2011, 23:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Trebalo bi gradonacelniku predloziti malo i ovo,da ne zapostavljamo ovaj kvalitetni sport cijom bi organizacijom procvjetao turizam u gradu.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qWZg9-DVqnU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 07:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
Gizzzmo je napisao:
To sto je za juniore i ''mladje'' seniore umanjuje mu znacaj?
.

APSOLUTNO!
Sta pricas ti? Ajd uporedi bilo koje seniorsko EP ili SP sa juniorskim... Daj molim te....

Daj molim te ti!
Vidim da si se bavio sportom samo preko TV ekrana pa sad demagogises.
Moje rijeci si izvadio iz konteksta, a radilo se o kvalitetu organizacije.
Da, to je JUNIORSKO PRVENSTVO EVROPE i, citaj> :evil3: ZA SENIORE DO 23 GOD., sto znaci da je ipak seniorsko :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 10:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pod br.1 bavio sam se sportom, a i dalje se bavim, i to u Banjaluci, a ne u Laktasima.
A drugo, npr. u Fudbalu imas prvenstva U23 i jasno je da to nisu nikakva seniorska prvenstva, a s obzirom da svi pratimo fudbal i najneupucenijem citaocu bi bilo jasno koliko je U23 manje bitan od istinskog seniorskog prvenstva.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 10:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Не знам чему расправа, ово улагање је бесмислено, као и рафтинг првенство, корист је имало пар људи блиских партији и то је то. Ко год мисли да је ово неки битан спорт и да ће ово допринијети неком развоју уопште је будала.
Иако је тема на Спорту, у може комотно и у политику, власт једноставно заболи дупе за омладином и то што су они на улици им не смета. Прича без краја, читаво друштво је труло и болесно.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 11:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

WinstonWolfe je napisao:
Не знам чему расправа, ово улагање је бесмислено, као и рафтинг првенство, корист је имало пар људи блиских партији и то је то. Ко год мисли да је ово неки битан спорт и да ће ово допринијети неком развоју уопште је будала.
Иако је тема на Спорту, у може комотно и у политику, власт једноставно заболи дупе за омладином и то што су они на улици им не смета. Прича без краја, читаво друштво је труло и болесно.

Svo vrijeme ovo isto pokusavam da kazem.
Cak i ako u gradskoj upravi (ili ministarstvu) postoji neko ko ima najbolje namjere ili ideje, to definitivno jos nije vidjelo svjetlost dana, a da ne govorim o nekom pokusaju kontinuiranog ili planskog rada.
U najboljem slucaju kod nas se sve radi stihijski i momentalno, a naravno uvijek radi interesa.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 11:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nego, jos jednom bih da naglasim cinjenicu da gradske vlasti odnedavno vise ne placaju PDV na objekte koje su dodijelili sportskim (ili vecini drugih udruzenja), nego su tu obavezu prebacili na ta udruzenja.
To je potez koji prijeti da se veliki broj malih (a ionako ih je malo) klubova ugasi, jer PDV na godisnjem nivou iziskuje sredstva koja klubovi jednostavno nemaju.
Jos jednom primjer Remingtona (skloniste kod restorana Master) - Prostor je dodijeljen Streljackom Savezu Grada, koji za 2011. ima obavezu da plati 17000KM PDV-a.
Koliko sam upucen, vec je neko iz uprave tog saveza dao ostavku, a racun saveza zatvoren - logicno, nece pojedinci kao odgovorna lica na papiru da budu krivicno gonjeni zato sto im je grad ucinio medvedju uslugu.
Da stvar bude gora, grad je savezu odobrio sredstva u visini 13.000 (namjerno kazem odobrio, a ne DAO, jer ne znaci da ce i svih 13.000 dobiti). Cak i kad bi komunalije bile besplatne (a naravno nisu), minus od 4000KM taj savez ne moze "namaketi".

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A drugo, npr. u Fudbalu imas prvenstva U23 i jasno je da to nisu nikakva seniorska prvenstva, a s obzirom da svi pratimo fudbal i najneupucenijem citaocu bi bilo jasno koliko je U23 manje bitan od istinskog seniorskog prvenstva.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
U fudbalu imas sljedeca prvenstva>

-U 15
-U 17
-U19, I CITAJ
-U 21

By the way, opet si OFF.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 13:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.fifa.com/mensolympic/photoga ... tml#800235

Uostalom ti si ta koja si u off-u jer non-stop pokusavas progurati pricu o tome da je EP do 23 godine seniorsko prvenstvo. Sta, zelis reci da su u kajaku svi preko 23 godine veterani? ;)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 13:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne znam zasto raspravljas, kada ovo zaista jeste EP juniorsko i za mladje seniore do 23 god? Tako za zove, cova, nisam ja izmislila.

PS Nema evropskih prvenstava u fudbalu U 23, na to sam mislila, provjeri ako ne vjerujes :wink: Nismo ni spominjali olimpijske turnire, zar ne?

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 22:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Da li se samo meni cini ili se ova tema pretovrila u linc manje komercijalnih sportova? Pa me, evo iskreno zanima – zasto? Takodje i dalje sticem utisak da su neki forumasi jako strucno procijenili da ce se samo u izgradnju staze za kajak prvenstvo – odredjene strukture ugraditi, a u rekonstrukcija gradskog stadiona – ne. Meni iskreno, ta teza nikako ne drzi vodu.

Cak mi je realnije da ce se ugraditi u onih 6 miliona za stadion.

Citiraj:
Dobro.Hajde da stavimo tačku na raspravu.Nećemo ulagati pare u sport,a naročito ne u organizaciju kojekakvih prvenstava jer će se neko ugraditi.
Jbt,ugrađuju se u sve moguće,od semafora,ulica do cijena struje,vode....
Ovako će bar od tog ugrađivana određena grupa sportista imati barem neke koristi.

Potpis na ovo.

Dalje, ne znam cemu poredjenje manje komericjalnih sportova sa onim komercijalnijim. Valjda je iole razumnoj osobi jasno da je fudbal najvaznija sporedna stvar na svijetu i tu nema spora. Takodje, valjda je isto tako iole razumnoj osobi jasno i da fudbal – nije jedini sport na svijetu. Shodno tome i finansiranje:

Uostalom evo kako to izgleda u nasem gradu:

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2011, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
у јеботе, па није ми јасно зашто рукометашице кукају да се нема пара, па није им мален буџет уопште :-?

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2011, 00:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a sto rukometasice traze? nemaju sponzore pa hoce sve plate da im budu isplacene iz budzeta grada... smijesno.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2011, 06:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
кад видим ове ставке још ми је јасније колико су пресмјешне паре које град издваја за спорт.
срамота.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2011, 06:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Плесни савез Бања Лука се финансира из буџета Града као спортски савез. И плес је спорт? О чему је конкретно ријеч?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]