kiovva je napisao:
Bahamut je napisao:
To svakako, moja filozofija je da krenem od losijeg jer na patim od spojlera, vec sada znam ko ce zavrsiti na gvozdenom prijestolu i uopste mi ne kvari utisak knjige

Ја кол'ко знам, можда (али само можда! ;р) само Мартин зна ко ће завршити на Гвозденом пријестољу ;>> Ми, обични смртници, смо још двије књиге далеко од тог сазнања

Ces se kladis?

zerocool je napisao:
Pa da, i onaj mali, Dzofri je opisan kao ljepotan isto, a ovamo nigdje veze.. Mala Arja je u knjizi ruzna, dok u seriji definitivno nije, nju u knjizi stalno mjesaju sa djecakom dok u seriji to ne bi trebalo moci kad je vidis..
Al ajd, osim toga serija odlicno prati knjigu!

Ne, nije, nisi dobro skontao, vidices kasnije, Arja je opisana kao lijepa, samo sto je bila dascara, prljava i sa kracom kosom pa je vecina mislila da je musko, ali vidices na kraju, spomenuce da je ljepuskasta...
Panzer je napisao:
Oni plavi likovi Lannisteri su meni totalno odvratni, ne znam gdje su našli onako ružne glumce da ih glume. I ono dvoje Targaryena su mi preružni, dočarani su krajnje loše u seriji. Ustvari nisu ružni glumci kao glumci nego njihovi likovi u seriji, baš mi se ne sviđa šta su napravili...
Viseris je odlicno docaran u seriji, kao i Deneris, ono, od vaznijih glumaca svi su dosta dobro odradjeni, Dzofri je trebao biti malo visi, Tirion malo ruzniji + razlicite boje ociju, Liza je trebala bit deblja, Arja s kracom kosom...
Ali Edard, Dzon, Sersei, Dzejmi, Sansa, Bren, Kejtlin, Belis, Viseris, Deni, Drogo, pa cak i (iako nije toliko ruzan kao u knjizi) Tirion su vrhunski odradjeni, bas onako kako sam ih zamisljao prije gledanja serije, sve pohvale po tom pitanju...