Sunce vam vase, cim me nema odmah ozivite pa me jos i ogovarate
Strasno sam se razocarao u Dexyju u NS jer sam imao pik da nabacim jednog panzera IV novog re-paka i novog F-16C i naravno izvisio za oba

Jednostavno nisu jos stigle nove serije.
Hvala na komentarima za trenutno stanje Kingtigera. Na njemu sam debelo radio po savetima Bere sa zagrebackog foruma i jos ga dosolio sa klasicnim avijacijskim trikovima za izbledele panele + clear Tamiya boje, posebno smoke koja je nesto najbolje sto sam u zivotu video za naknadno sencenje. Fazon kod ovog modela zasto mi je bio toliko tezak za rad je sto odradim osnovnu boju sa svim njenim prelazima i prelivanja (kolor modulacija ili CM). Ok, to ste vec vidjali i nije nesto posebno novo. Onda se radi prva kamuflaza koja takodje ima svoju modulaciju, a nakon nje druga sa takodje CMom. Nakon toga ujednacavanje, tj smanjivanje kontrasta sa jako razredjenom osnovnom bojom, pa ubijanje nijansi sa filterima i washom. Zajebano za rad, maleno, a zahtevno, a greske sponzorise Muskulo.
Ono sto bi ja voleo da procitam je kako Warrior radi kistom izbledele panele, kako FBW detaljise kokpite.
A definitivno resenje za belu boju se zove akrilna Vallejo, pitajte Darijana kakve su za rad!
Neno, ne staj mi na muku za slikanje, jer me bas boli kad pomislim sta sam sve imao a sada prakticno da ste 2/3 videli na ovom forumu. Tuga

Ali kao zesci pacijent od "kutijasenja", obecavam ti da dok se vratis da ce biti barem nekoliko smrtno ozbiljnih modela, dosta sam se zezao