banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 04:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 22 Maj 2011, 15:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Pa koliko retardiran moraš biti da napraviš ovakvo nešto? Pu 'bem ti ljubomoru i debile... :confused3:

http://www.source.ba/clanak/22208255448 ... ajcitaniji

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2011, 15:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Block out je napisao:
danijell je napisao:
Lika uslikali svi mogući fotografi kako skače u prvom redu na koncertu sa slikom u ruci. :lol:
Jedino tako naša policija može riješiti nešto brzo. :lol:

:lol: daj zezas! :D

Da li ima gdje koja fotka, to moram da vidim. :P

Lik se ocigledno zajebavao i "postavio" prema doticnoj ustanovi kako i zasluzuje. :lol:
danijell je napisao:
Samo ne znam zašto je ova vijest u Crnoj hronici, kada joj je mjesto u Smiješna strana vijesti. :)

Ovo i jeste crnjak! Mojne da podcjenjujemo Fikija i njegov intelektualni i instancani osjecaj da stavi pravu stvar na pravo mjesto. :lol:
Fikija za direktora MSURS :cat:

Ako Fiki postane direktor, eto nama tradicionalnog koncerta grupe Van Gogh za Noć muzeja. :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2011, 15:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

danijell je napisao:
Ako Fiki postane direktor, eto nama tradicionalnog koncerta grupe Van Gogh za Noć muzeja. :lol:

Pa zar i ovako nemaju tradicionalni koncert? :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2011, 15:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ma ne bih se ja mješao u muzički program.

Ali ovi što od kugličnih i valjkastih ležajeva prave umjetnost, od najlon čarapa takođe ne bih im dao pristup.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2011, 16:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
danijell je napisao:

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2011, 10:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da nastavimo sa crnom hronikom, dosta smajlija na ovoj temi, :)

Ovo je baš toliko crno da ne može biti crnje.
Citiraj:

Kobna očeva zaboravnost

Devojčica u Italiji, stara nepune dve godine, preminula, jer ju je otac zaboravio u kolima na suncu. Majka devojčice kaže da je to "moglo svakom da se dogodi."

Jedno dete u Italiji umrlo je pošto ga je otac zaboravio u kolima na suncu i otišao na posao, a majka kaže da je to "svakom moglo da se dogodi," javile su agencije.

Otac je trebalo da ostavi svoju devojčicu od nepunih dve godine u jaslicama, ali se umesto toga odvezao na fakultet gde predaje i vratio se tek pošto je dete provelo pet sati u kolima na suncu.

Devojčica je prebačena u bolnicu gde su lekari posle tri dana konstantovali prestanak moždane aktivnosti.

Majka dvogodišnje Elene, koja je u osmom mesecu trudnoće, tvrdi da je njen suprug primer dobrog oca i da nije kriv za tragediju.

"Ono što se dogodilo mom suprugu moglo je svakome da se dogodi. On je bio brižan i prema meni i prema Eleni. Imao je mnogo obaveza na poslu i upravo smo izgradili kuću. Nikada ga ne bih optužila. Elena ga je mnogo volela i njena prva reč bila je tata", rekla je Kjara Skjarini, Elenina majka.

Elenini roditelji odlučili su da doniraju njene organe.

"Ova transplantacija zaista je dragocena i jedina uteha za roditelje. Divimo se njihovoj odluci, jer su spasili drugu decu", rekla je Frančeska de Paće, koordinator transplantacija u Ankoni.

Elena nije jedini slučaj deteta zaboravljenog u kolima. Pre dve godine u Belgiji je jedan inženjer zaboravio jedanaestomesečnu bebu u automobilu i otišao na posao, a dete je posle nekoliko sati preminulo od vrućine i dehidracije.

Sud nije krivično gonio roditelje, uz obrazloženje da se ne radi o zapostavljanju deteta, već od užasnoj nesreći.

Šta su proživjeli Nastići u SAD-u zbog toga što su se djeca slikala dok su se kupali, a ovi će još ispasti dobri jer su eto, donirali organe...

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2011, 14:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Шомић полицији пријавио злочин

БAЊAЛУКA - Саслушањем свједока Тужилаштва у петак је у бањалучком Окружном суду настављено суђење Ненаду Танасићу (44) и Тихомиру Бороји (41) оптуженим да су 1995. године у Бањалуци починили ратни злочин против цивилног становништва.
Свједок бивши полицајац Бошко Мишић наводи да је 1995. године у Полицијску станицу Обилићево дошао његов комшија Мухарем Шомић и рекао да је био стављен у возило и одвезен. Наводи да му је Шомић рекао је да је кући остала његова мајка која је непокретна и да се боји да оде кући да је потражи, али да је тамо полицајци нису нашли.
Оптужницом је Танасићу и Бороји стављено на терет да су 19. септембра 1995. године, убили Назифу Шомић (рођена 1913. године), а покушали да убију њеног сина Мухарема. Г. О.

:(

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2011, 15:38 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
danijell je napisao:
Da nastavimo sa crnom hronikom, dosta smajlija na ovoj temi, :)

Ovo je baš toliko crno da ne može biti crnje.
Citiraj:

Kobna očeva zaboravnost

Devojčica u Italiji, stara nepune dve godine, preminula, jer ju je otac zaboravio u kolima na suncu. Majka devojčice kaže da je to "moglo svakom da se dogodi."

Jedno dete u Italiji umrlo je pošto ga je otac zaboravio u kolima na suncu i otišao na posao, a majka kaže da je to "svakom moglo da se dogodi," javile su agencije.

Otac je trebalo da ostavi svoju devojčicu od nepunih dve godine u jaslicama, ali se umesto toga odvezao na fakultet gde predaje i vratio se tek pošto je dete provelo pet sati u kolima na suncu.

Devojčica je prebačena u bolnicu gde su lekari posle tri dana konstantovali prestanak moždane aktivnosti.

Majka dvogodišnje Elene, koja je u osmom mesecu trudnoće, tvrdi da je njen suprug primer dobrog oca i da nije kriv za tragediju.

"Ono što se dogodilo mom suprugu moglo je svakome da se dogodi. On je bio brižan i prema meni i prema Eleni. Imao je mnogo obaveza na poslu i upravo smo izgradili kuću. Nikada ga ne bih optužila. Elena ga je mnogo volela i njena prva reč bila je tata", rekla je Kjara Skjarini, Elenina majka.

Elenini roditelji odlučili su da doniraju njene organe.

"Ova transplantacija zaista je dragocena i jedina uteha za roditelje. Divimo se njihovoj odluci, jer su spasili drugu decu", rekla je Frančeska de Paće, koordinator transplantacija u Ankoni.

Elena nije jedini slučaj deteta zaboravljenog u kolima. Pre dve godine u Belgiji je jedan inženjer zaboravio jedanaestomesečnu bebu u automobilu i otišao na posao, a dete je posle nekoliko sati preminulo od vrućine i dehidracije.

Sud nije krivično gonio roditelje, uz obrazloženje da se ne radi o zapostavljanju deteta, već od užasnoj nesreći.

Šta su proživjeli Nastići u SAD-u zbog toga što su se djeca slikala dok su se kupali, a ovi će još ispasti dobri jer su eto, donirali organe...

http://www.wbko.com/home/headlines/122424599.html

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2011, 21:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
http://www.blic.rs/m/Vesti/Hronika/2557 ... se-devojku

Nije znao plivati, i uprkos tome nagon da priskoči u pomoć djevojci je bio jači da nagona samoodržanja...

Neka mu je vječna slava i pomen.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2011, 05:47 
I nije bas najpametnije postupio, svaka mu cast na potezu, ali nije to trebao raditi...

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2011, 21:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Суђење Србину због злочина против Срба
Datum: 29.05.2011 19:00
Autor: Глас Српске
БЕОГРAД - Суђење хрватском држављанину српске националности Вељку Марићу из Грубишног Поља за ратни злочин против српског цивилног становништва у селу Растовац на подручју општине Грубишно Поље наставља се данас пред Одјељењем за ратне злочине Вишег суда у Београду.

Оптужница терети Марића да је, као припадник хрватских оружаних формација - 77. самосталног батаљона Грубишно Поље, приликом акције "чишћења" села Растовац, 31. октобра 1991. године, униформисан и наоружан ушао у кућу породице Слијепчевић, гдје је у Петра Слијепчевића испалио више хитаца из аутоматске пушке, у присуству његове супруге Aне.
Вељко Марић налази се у притвору Вишег суда у Београду од 18. априла 2010. године, када је, по налогу тужилаштва, лишен слободе у Димитровграду, на граничном прелазу са Бугарском.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2011, 23:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Полицији је Миа казала да је њен момак, 28-годишњи Aнте М., покушао да се убије, а она је скочила да га заустави. Пиштољ је опалио и метак јој је прошао кроз тјеме. Њену причу потврдио је и Aнте М., кога су довели у станицу на криминалистичко истраживање.

http://www.glassrpske.com/vijest/18/region/58492/cir/Spasavajuci-momka-dobila-metak.html

Romantično. :cry:

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 18:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Policija je otkrila osobu koja je u noći 29./30. maj bacila jaje na džamiju u Kozarskoj Dubici, usljed čega su na ovom vjerskom objektu nastale žute fleke.

“Zbog sumnje da je počinio spomenuto krivično djelo, danas je u svojstvu osumnjičenog saslušan I.Č. iz Kozarske Dubice, a tom prilikom je utvrđeno da je on vraćajući se u alkoholiziranom stanju sa svadbe, iz obližnjeg dragstora uzeo jaje te ga bacio na spomenuti vjerski objekt, čime je počinio krivično djelo oštećenje tuđe stvari”, saopćeno je danas iz CJB Banja Luka.

Nakon izvršene kriminalističke obrade I.Č. je pušten na slobodu i protiv njega nadležnom tužilaštvu slijedi izvještaj o ovom događaju.

(Izvor: FENA)

--------------------------------------------------------------------------------
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LNcT65FMh_E[/youtube]
Citiraj:
Nepoznati počinioci su noćas, uoči velikog pravoslavnog praznika Vaznesenja Gospodnjeg - Spasovdana, oskranavili crkvu Svetog Save u sarajevskom naselju Blažuj ispisavši po njoj preko 30 grafita uvredljivog sadržaja.

Na ovaj način malom broju Srba koji žive u Sarajevu upućena je poruka da nisu poželjni u svom gradu izjavio je predsjednik “Demokratske inicijative sarajevskih Srba” Jovo Janjić.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2011, 21:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Večeras pucnjava i kafiću kod ulaza u školu J. J. Dragon. Još da nastradam na rekreaciji :)

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 02:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
BANJALUKA - U banjalučkom naselju Kočićev vijenac, nedaleko od osnovne škole Jovan Jovanović Zmaj večeras je došlo do pucnjave u kojoj je, kako se nezvanično saznaje, ranjena jedna osoba.
Pucnjava se, kako javlja Sarajevo-x.com, dogodila oko 21 čas, nakon čega su službenici Centra javne bezbjednosti Banjaluka započeli sa uviđajem.

Kako se saznaje, ubrzo nakon pucnjave policija privela nekoliko osoba, za koje se sumnja da su povezane sa večerašnjim incidentom. Privedeni su trenutno na saslušavanju.

Više informacija o obračunu u Banjaluci trebalo bi da bude poznato ujutro kada će biti gotov i uviđaj.

Pa zar je dotle došlo, da uznemiravaju nas poštene nolajfere?

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 21:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Pale: Bačena bomba na džamiju

Ekspolozivna naprava aktivirana je ispred džamije u selu Podvitez, u općini Pale.
Mještani su ovaj slučaj prijavili Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo, potvrdila je Danka Tešić, glasnogovornica ovog centra.
„Aktiviranje eksplozivne naprave ispred džamije u Podvitezu dogodilo se u četvrtak naveče i izvela ga je za sada nepoznata osoba. Policija je obavila uviđaj, a slučaj je prijavljen i tužilaštvu“, precizirala je Tešić.
Ona je precizirala da su pronađeni i tragovi, te da se najvjerovatnije radi o ručnoj bombi.
Policija je s ciljem pronalaženja počinioca obavila razgovore sa mještanima, dodala je Danka Tešić.

http://www.sda.ba/pale-bacena-bomba-na-dzamiju/

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kreteni...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 21:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
то ОФМ доказује српство :lol: :lol: :lol:

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2011, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

АЛЕКСАНДАР je napisao:
то ОФМ доказује српство :lol: :lol: :lol:

Ma kakav je sutra će na crkvu baciti bombu, daleko bilo... :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2011, 00:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Полупана стакла на капелици цркве

ИЛИЏA - Непозната особа поломила је стакла на прозору и улазним вратима капелице католичке цркве Жупе Лепеница у улици Раковичка цеста у Илиџи, саопштено је из сарајевске полиције.
У саопштењу се наводи да је у току истрага ради проналаска починиоца овог вандалског чина.

http://www.glassrpske.com/vijest/6/hron ... 6-jun.html

Citiraj:
Nekoliko osoba fizički je napalo 16-godišnjeg K. S. iz Sarajeva, te mu nanijeli teške povrede. Napad se dogodio u nedjelju u popodnevnim satima u ugostiteljskom objektu "Turbo", u sarajevskoj ulici Abdurahmana Sirije, opšina Novi Grad, prenosi Sarajevo-x.com.
Povrijeđenom maloljetnik je prevezen u bolnicu Koševo, gdje mu je konstatovan prelom lijeve podlaktice.
Policija je istog dana pronašla i lišila slobode N. N. (1987), V. A. (1984) i M. E. (1987), sva trojica iz Sarajeva, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivična djela nasilničko ponašanje i nanošenje teških povreda.
U toku je potraga za četvrtim napadačem, Z. A. (1984) iz Sarajeva. Obaviješten je kantonalni tužilac, a trojica uhapšenih su predani u Odsjek za zadržavanje MUP-a. Policija radi na dokumentovanju slučaja.

http://www.nezavisne.com/novosti/hronik ... 92533.html

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]