e konacno da i ja koju pametnu kazem

povodom suske koja je moj najomiljeniji avion
svoj komentar cu podijeliti na dva dijela jedan je tvoj rad i sta si mogao a sta nisi a drugi je na proizvodjaca makete i obradicu ga parcijalno ...dakle:
krecemo od tebe..

....kao prvo super si mu pogodio boje i odlicno uradio sare

,poslusao si i mene i dobro odradio oplatu topa i poradio na nijansiranju motora..svaka cast

....dalje jako mi se svidja kako si odradio donji dio aviona koji najrealisticnije izgleda bar na osnovu ove jedne slike..izuzimajuci stajne noge koje si trebao najsvjetlijom plavom al dobro ni ova puno ne odudara

.....
e sad ono sto ne valja a sto sam ja uocio a sto nije do tebe vec do proizvodjaca je:
-totalno pogresan oblik i polozaj nosa aviona
-preveliki razmak izmedju tockova na prednjoj stajnoj nozi
-vjetrobransko staklo i ols
-vidljivost linije od osnovne verzije su-27 na modulaciju su-37 na kanarima kao kod italerijevog seaflankera
-premalo detalja za maketu u 48-ci
ako budes bio u mogucnosti da nabavis koji rezinski dio za ovu susku bilo bi super pogotovo nos jer on bas odudara oblikom al opet pitanje ima li se volje i novca

jer vidim da si stvarno ulozio puno truda

i to svakako treba cijeniti
da zakljucim tvoj rad je veoma dobar

ali nazalost proizvodjac makete je dosta podbacio

a da bi se to popravilo trebalo bi dosta truda i rezinskih dijelova.......zato ti preporucujem ako budes radio jos kojeg flankera u 48-ci da uzmes academijevu susku i onda bi vidio razliku ogromnu u kvalitetu i detaljnosti makete
ps.nadam se da ti ne smeta moj opsirni komentar tvoga rada makete i proizvodjaca

pozz za tebe i samo guraj naprijed