banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 23:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 821, 822, 823, 824, 825, 826, 827 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Maj 2011, 22:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2010, 09:43
Odlicno, dobro smo odigrali ali mozemo jos bolje , jos dosta dosta bolje

bespotrebno komplikujemo kad udjemo u 16, fali nam jednostavnost u zavrsnici napada, umjesto u situaijima kad nam igrac ( stupar na pocetku utakmice) udje u 16 da se zabije prema golu on ide na neku bezvezniu povratnu loptu anotvoren put prema golu itd.

Krunic najbolji igrac u nasem timu danas uz naravno stakica ( koji vec postaje standardno najbolji) avduku sam prestao i da racunam covjek brani kao svajcarski sat, mada danas i nije imao neke velike prilike da se pokaze sem te precke.

Molio bi da mi se objasni dobra igra medjedovica danas, jer ja sam bio u ubjedjenju da je bio nas najlosiji igrac danas.

Usput mali grahovac je pristojno odigrao utakmicu i bio medju boljima takodje, po mom misljenju.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
@kod kuce i na strani

Dobro, veceras nema potrebe da sirimo tu temu. Lako cemo mi drobiti o ovim detaljima kada osiguramo titulu. :D

Danas nam nisu isli centarsutevi, a imali smo sijaset prilika za to, sto nakon kornera sto nakona slobodnjaka. Moglo bi se dodatno poraditi na tome...

Kakva je Zarina povreda? I Boka se dosta bunio zbog zutog kartona, da mu nije treci?

Poslednji put menjao Simpatizer dana 04 Maj 2011, 22:06, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 22:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
БуС je napisao:
Само да вам кажем око тога што се препирете, коментатор на радиу је Меду оцјенио као најгорег играча ... Е сад не мора да значи и да је био ал ето

Просто ми није јасно шта смо до сад чекали и што нисмо играли тако офанзивно у гостима имали би +15

Ma ne prepiremo se mi. Samo drugacije vidimo stvari. A sto se tice radio komentatora i njegovih opservacija, mislim da to ne treba komentarisati. :(

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 22:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
Veljovic vec slavi u mojoj ulici, vidio sam ga maloprije u kaficu :D Audi parkiran, boli ga patka :D

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 22:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Simpatizer je napisao:
@kod kuce i na strani

Dobro, veceras nema potrebe da sirimo tu temu. Lako cemo mi drobiti o ovim detaljima kada osiguramo titulu. :D

Danas nam nisu isli centarsutevi, a imali smo sijaset prilika za to, sto nakon kornera sto nakona slobodnjaka. Moglo bi se dodatno poraditi na tome...

Kakva je Zarina povreda? I Boka se bunio dosta bunio zbog zutog kartona, da mu nije treci?

treci je boki

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 22:08 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
БуС je napisao:
Само да вам кажем око тога што се препирете, коментатор на радиу је Меду оцјенио као најгорег играча ... Е сад не мора да значи и да је био ал ето

Просто ми није јасно шта смо до сад чекали и што нисмо играли тако офанзивно у гостима имали би +15

имали би али сада је тек вјетар ударио у гузицу сад запријетио :)

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

aleksej je napisao:
sta ovi Prijedorcani na FB laprdaju da je sudija pomogao Borcu ??

Sudjenje je bilo korektno. Jeste poprilicno sjeckao igru, ali su i rudari solidno mlatili.
Nije navlacio na neciju stranu.

P.S. Evo sad sam na RTRS-u pogledao ovu jadnu reportazu. Prikazali su precku Rudara, Avduka je definitivno dirao loptu! Bravo majstore!

Poslednji put menjao Simpatizer dana 04 Maj 2011, 22:15, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 22:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2011, 16:24
Још 2 инфо. за ове који су били у ПД од интернет навијача :D

БиХ под условом да се не распадне до 2013 :D биће домаћин кадетског или јуниорског мање битно, првенства у рукомету и Бањалука је град домаћин, поента је да ће "Борик" бити реновиран

А друга важна инфо је да је била нека делегација УЕФА и да су задовољни како се одвијају ствари око новог статута много више ће се знати 12. кад Радна група иде у Нион да се види са Платинијем...

И да, поживчанио сам слушајући пренос, у позадини све гори закувало се наше навијаче чујем скачу сваки час... а Дафинчев оплео о неким утакмицама из 80-их и играчима који су играли за Рудар па никад завршити, па онда музичка пауза, па укључење код оног смарача у Требиње пенал за Леотар па у Зворник...

Све у свему мука голема, ал јбг нажалост нисам данас могао спуцати за ПД

Poslednji put menjao БуС dana 04 Maj 2011, 22:20, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 22:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
gledam sad raspored...ko zna hoce li zeljeznicar zavrsiti i na drugom mjestu :D , sarajevo i siroki su mu se opasno primakli s tim da su oba kluba igraju opasno.
nadam se da se ekipi poslije ove pobjede moral podigao i da ce ovaj nekakav pritisak na njih da se stisa. naravno ne treba olimpik olako shvatiti.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 22:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
borcev_navijac je napisao:
Molio bi da mi se objasni dobra igra medjedovica danas, jer ja sam bio u ubjedjenju da je bio nas najlosiji igrac danas.

Sad bi i ja mogao napisati, molim da mi se objasni loša Međedovićeva igra, jer ja sam u ubjeđenju da je on, danas, bio jedan od boljih u našim redovima.
Da bih ti objasnio moje viđenje njegove igre danas, morao bih da ti pokazujem situaciju po situaciju u kojoj je Medo pokazao da zna biti pravi paker! Pošto nismo TV :D , pokušaću ti dočarati samo neke situacije.

Prva šansa u kojoj smo se našli danas (Stupar) je plod Medine kreacije. 'Podvaljena' lopta koja je izbacila gotovo čitavu odbranu domaćina.

Druga, lopta kojom Medo u šansu gura Vidakovića čini mi se. (2.pol) je riješenje koje nismo viđali prečesto na našim utakmicama.

Nisam valjda ja jedini vidio njegovu fintu u drugom poluvremenu kojom je na vrhu protivničkog šesnaesterca izbacio svog čuvara i krenuo sam ka Tripiću. Bilo je tu još situacija.
Ne govorim da je odigrao maestralno ali puno bolje nego što je to do sad bilo...a može on još bolje..

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 22:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

I da dodam ona precka i sanse prije nje rudara se desila onda kada je borac preuzeo vise rizika u igri i krenuo odlucno po tri boda.

To znaci da je igra na tri boda uvijek riskantna, sad nije usla ta rudarova al sta da je usla ?

I zato da smo svaku tuakmicu igrali ovako kao ovu nisam siguran da bi smo imali ovoliku prednost nad zeljeznicarem kao sto imamo.

Zato mislim da je to vlado odlicno radio i dosad jer smo imali prostor da ga ne preuzimamo i igramo ziheraski u gostima, a ovo je bilo pod moranje zato se i morao preuzeti rizik,

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 22:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

borcev_navijac je napisao:
I da dodam ona precka i sanse prije nje rudara se desila onda kada je borac preuzeo vise rizika u igri i krenuo odlucno po tri boda.

Da, bilo je ocigledno da nam odbrana stoji dosta visoko u drugom poluvremenu.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 22:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Pravo da vam kazem,80% utakmice nisam vidio,ali vidio sam gol,to mi je najbitnije.

Sto se nase igre tice,realno dominirali smo,uspostavili kontrolu,ali jebali mater,mogli su nam uvaliti iz kontre,bilo ih je 3,jedna od njih je precka,odnosno Avduka,nasa crna izvlaci to.

Od nasih prilika,vidio sam sut glavom Mede,nije bilo lose,i vidio sam sut Krunica sa lijeve strane,kada je poslao nekog igraca Rudara po cevape,a onda lijevom gadjao suprotni ugao.

Sve u svemu,zadovoljan sam,i daj boze da ovako igramo uvijek na strani,jebiga,mozes primiti,mozes dati,ali se igra i kuva.

Sto se navijaca tice,ja sam vidio samo jedne navijace,Lesinare,ovo drugo nije ni vrijedno pomena,klincadija koju prasinar lafo zaustavlja da se ne bi zaletila na nas. :D Lesinara je bilo vise nego prosle godine,brojka se krece oko 500,iz pouzdanih izvora,bez preuvelicavanja.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 22:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fFqcYjCAo54[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 22:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Има у 00:05 на бхт преглед кола,ово што је Гоца поставио не ваља,ово што су ови с РТРС снимали,само прича а нигдје исјечака прилика,јебени новинари,ништа не знају :angry3:

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2011, 23:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jan 2011, 18:35
valjevic

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 00:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2010, 18:41
http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... ituli.html

Мајко моја, па шта рећи за данашњи дан, ми стандардно врх, мсм да смо показали ко је авангарда , хвала симпатизерима што су били са нама у копу, да је тако чешће, Борац играо добро, мада до грбавице то мора да се побољша... !!

приједорском рудару је дозвољено пушење .. :)

АЈ БОРАЦ

У болу и радости Одан до Изнемоглости !!!

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 02:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2010, 14:02
aleksej je napisao:
sta ovi Prijedorcani na FB laprdaju da je sudija pomogao Borcu ??

al su smorili ljudi na tribini c oko tog sudijskog kriterijuma....aaaaaaa, pa stalno su sudiji *ebali sve po redu, a mi im se samo smijemo i tako sve do naseg gola, a onda sam skocio k'o na gradskom, a oni zacutali - neprocenjivo :lol:
p.s. neko od nasih rece juce da "ne izazivamo" - bio je u pravu, imao sam veeeeliku neprijatnost - pogodjen sam (promasen) ulaznicom :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 07:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=111

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 09:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 821, 822, 823, 824, 825, 826, 827 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]