Hristov je napisao:
Shabbane, nisu mi ništa skrivili, samo želim ukazati koliko je sve stvar ličnog ukusa, želim pokazati i drugu perspektivu. Ja sad mogu opet reći da većina onih koji slušaju rock su alkosi, skloni raznim porocima, itd. Pogledaj rock muzičare, nema ga ijednog maltene da je prošao bez afere u vezi alkohola ili droge. Sad mogu na osnovu toga recimo zaključiti da oni koji slušaju rock su emotivno nestabilni ili labilne ličnosti.. To je dvosjekli mač.
О, брате, Христове, кружиш ко киша око Куала Лумпура! "Ја сад могу рећи", "сад могу на основу тога закључити", па реци то експлицитно, шта се нећкаш. Не мораш двојити, рокери јесу једна неваспитана багра огрезла у пороцима. Воле капљицу, дрогу, сисе и дупета више нег' рођену матер. Фрик он а лиш и ја прије свирке попијемо литру жесте, попушимо џоинт, и онда извадимо пимпеке и гањамо пролазнице по улици. А ми смо још успутни рокери, рекреативци. Ал шта ћеш, може нам се, луди смо, хватамо дан, живимо сваки као да је посљедњи.
Такође, сви људи које знам, а да слушају рок, заиста јесу мало чудни, неки имају тикове, некима се очи засјаје на необичан начин кад год виде пожар, неки се воле облачити као жене викендом.
Но, опет, не знам какве то везе има са квалитетом саме музике?