Lucifer je napisao:
Preslusao sam i ja sve, pa da bacim koji komentar...
Zenski glas - los. Mozda zato sto ja narocito ne volim zenski glas u ovakvoj muzici i ovakvoj intonaciji... mada moze biti da je to malo i zbog produkcije ispalo losije nego sto zaista jeste... ali generalno, nije mi se svidio.
Vecina pjesama ima dobre uvodne dijelove, ali slobodno neka gitarista uzme neki efekat ako treba ili malo drugaciju distorziju/overdrive da bi se dobio malo raznovrsniji zvuk od pjesme do pjesme.
Bubanj, tokom tih uvodnih dijelova je sasvim ok, ali kako prebacite na refren tj. onu brzu dionicu u vecini pjesama lupa jedno te isto pa mi se cini kao da slusam neki underground punk bend 80ih.
Generalno nije lose, ali cini mi se da ste vise ograniceni uslovima nego inspiracijom...
Da ne svira sa tobom neko iz grupe
Kleimor?
Mislim da su i oni iz Broda... muzika im bas sabi koliko je dobra, a generalno imate nekih malih slicnosti pristupu...
Jebala vas produkcija sve.
To je demo snimak napravljen na kućnom kompjuteru kakav imate manje više svi po svojim kućama i treba da posluži orijentaciono za predstavu o bendu ako bi bile moguće nekakve svirke. Nemojte mi spominjati sad Rick Rubina ili Andyja Wallacea...
Bubanj je kucan mišem, tako da se o njemu ne treba naročito raspravljati. I pravio sam ga ja koji nisam bubnjar, znači super
Nije ništa loše u tome ako neko zvuči kao underground punk bend 80-tih, mada ne mislim da tako zvučimo. Da si rekao 90-tih onda možda.
Kleimor nije iz Broda, prvi put čujem za njih.
Slušam baš na myspace, nije loše zaista. Elektronika je baš lijepa.