banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 13:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 158  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Feb 2011, 16:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Svaka cast na borbenosti posebno Tosicu koji je zadnjih pet igraca najbolji iskusno pogadja sve.
Filip je napokon odigrao utakmicu kako ocekujem od njega, iako je opet u finisu imao veliki pad koncentracije i prodanih lopti

za ligu za sampiona nam dolaze jos dva igraca koji ce dodatno pojacati konkurenciju u timu...
Nema para tako da ne ocekujete cudo vec dva momka koji ce podjednako kidati u odbrani

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2011, 17:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
:headbang: :headbang: Sve pohvale...

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2011, 17:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19
Još to nije sigurno da će doći dvojica , to će biti ako se nađe para , a ja ne bi nikog dovodio , ali vjerovatno ako dođu neko će dobiti otkaz.
Možda Blanuša ... vidjećemo

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2011, 18:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
ја не могу да вјерујем да је Борац два пута изгубио од Босне :lol:

Мало пад концентрације у задњој четвртини, ово остало веома добро. Тошићу свака част, а и Филип је добро одиграо.
Са друге стране што је Ковачевић промашио двије трице и то баш опасни промашаји, и мало нас је зезао дефанзивни скок на моменте, али игра више него квалитетна да се побједи Босна. очекивао сам да ће бити неизвјесно, али донекле ми је и драго што је овако било, да им вратимо за она 2 претходна пораза :)

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2011, 18:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Браво момци, нарочито мом другу Филипу! :D
Прво полувријеме 50-29! то се ријетко виђа!
требали смо их набити бар 20 разлике, овако су и добро прошли! :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2011, 20:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa sa obzirom koliko kostaju i da bi bilo placeni mjesec i po vjerujem da ce pronaci novac

steta sto se ne iskoristi momenat jer ce BiH po svemu sudeci imati dva predstavnika u nlb ligi,

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2011, 21:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19
Ma nemoguće će biti ući u Nlb ako.Ako Široki ostane u ligi oni će ići uz Igokeu , a ako kojim slučajem ispadnu onda će ići Bosna jer savez sve čini da bi njih progurali u tom slučaju , a i drugo mjesto se treba platiti

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2011, 23:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sirokom je potreba jedna pobjeda i oni ce je negdje ubosti to je sigurno, tako da ce izboriti opstanak

govorim o plasmanu u NLB sa aspekta jacine timova trenutno... Iskreno Igokea je daleko ispred svih, ove godine ako ne budu prvaci ne znam kad ce .
Siroki nije nepobjediv , posebno na domacem parketu. Imaju dobar tim ali je pitanje kako ce stariji igraci izdrzati ritam sreda subota posebno u situaciji kad nemaju sirinu u rotaciji. Naravno mi smo daleko od toga da se borimo za drugo mjesto ali ja od momaka ocekujem samo da pruze maksimum pa sta bude bude....

sto se tice pozivnica sve zavisi od nacionalnih koeficijenata i to ce se tek znati na kraju

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Bio sam na tekmi poslije dugo vremena...i skontao sam da necu dolaziti prilicno dugo. Drago je najslabija karika u ovom Borcu. Otkad je dosao u BL, uvijek ista prica i ista taktika. Ljudi nisu imali (skoro) nijedne izradjene akcije na utakmici. Nije to do momaka koji igraju, vec iskljucivo do trenera. Centri (mislim na PETICU, a ne na krilne centre) su isto losi. Jocko vristi pod kosem kad se krene krljati sa Rahimicem. Ali kad se sve sabere...ova ekipa bi sa boljim trenerom igrala 30-40% bolje.

jajaja je napisao:
Još to nije sigurno da će doći dvojica , to će biti ako se nađe para , a ja ne bi nikog dovodio , ali vjerovatno ako dođu neko će dobiti otkaz.
Možda Blanuša ... vidjećemo

Sto Blanusa treba dobiti otkaz?

I da...
Fino je bilo vidjeti pristojno popunjen Borik na kosarkaskoj utakmici. Ali ja bih pola seljacina (koji usput nemaju blage veze sa kosarkom) nabio nogom u guzicu i istjerao iz dvorane.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Flavoure-Flave je napisao:
I da...
Fino je bilo vidjeti pristojno popunjen Borik na kosarkaskoj utakmici. Ali ja bih pola seljacina (koji usput nemaju blage veze sa kosarkom) nabio nogom u guzicu i istjerao iz dvorane.

можеш ли ми појаснити на које сељачине мислиш? ја баш нисам опазио да је било неких гафова на трибинама...

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 22:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Šajin je napisao:
I da...

можеш ли ми појаснити на које сељачине мислиш? ја баш нисам опазио да је било неких гафова на трибинама...

Da mozda ne misli na tebe :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evropski Borac je napisao:
Šajin je napisao:
I da...

Da mozda ne misli na tebe :lol: :lol: :lol:

не знам стварно зашто би мислио на мене :)

мање више читаву утакмицу публика је била мирна и пензионерска, осим у неколико ситуација кад су звиждали приликом напада Босне. мада чини м исе да није било ни неке потребе за фанатичним звиждањем читаву утакмицу јер је Борац скоро сво вријеме водио са 20 разлике :)

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Mislim na masu starijih ljudi (prdonja) koji nisu ni gledali utakmicu vec su samo dobacivali Parezaninu, Damjanovicu i onim klincima iz Sarajeva kako ce da im "jebu Seherzadu", "jebo vas Lagumdzija" i slicno. Znam ja da se to isto desava kad Borac ode u Sarajevo, ali brate ide mi na kurac malo zesce, a ja sam tip koji je prilicno ponosan na svoju naciju i to ne krijem. Sve neke mudonje kad treba psovati familiju nekim klincima iz federacije.
Takvi tipovi kad obrate paznju na utakmicu, glavno im je "sudija pederE,konjE" i slicno. I onda ide klasicna..."uceraj tu loptu u kos".

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2011, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislim na masu starijih ljudi (prdonja) koji nisu ni gledali utakmicu vec su samo dobacivali Parezaninu, Damjanovicu i onim klincima iz Sarajeva kako ce da im "jebu Seherzadu", "jebo vas Lagumdzija" i slicno. Znam ja da se to isto desava kad Borac ode u Sarajevo, ali brate ide mi na kurac malo zesce, a ja sam tip koji je prilicno ponosan na svoju naciju i to ne krijem. Sve neke mudonje kad treba psovati familiju nekim klincima iz federacije.
Takvi tipovi kad obrate paznju na utakmicu, glavno im je "sudija pederE,konjE" i slicno. I onda ide klasicna..."uceraj tu loptu u kos".

хехе па шта јест има и таквих :)

јебига јест мал оглупо, ал истварно има људи који долазе само на тако те неке дербије против тимова из федерације и једва чекају да им јебу мајку и све по списку

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2011, 11:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

He he opet prica o Dragi...
Ajd sad mi samo nadji trenera koji bi dosao da radi za manje para. Kvalitetan trener kosta a i pitanje je da li bi preuzeo ekipu kad je to Karalic radio.
Ima Drago svojih bubica prilikom vodjenja tima i gresaka, ali trenutno Borac nema bolje rjesenje. U stvari rjesenja ima ali para za kvalitetnijeg trenera u ovom momentu nema

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2011, 10:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Кошаркаши Борац Нектара уписали су шести пораз у Лиги 13 БиХ. Бањалучани су у мечу 22. кола изгубили од тузланске Слободе резултатом 86:79 (16:25, 23:15, 25:11, 22:28), у утакмици у којој су домаћи кошаркаши питање побједника ријешили у трећој четвртини.

Почетак утакмице припао је нашем тиму, који је први период игре ријешио у своју корист са 9 поена више на свом конту (16:25). Међутим, у другој четвртини домаћини појачавају темпо и до одласка на одмор смањују вођство изабраника Драге Каралића на само један поен (39:40).

Кључна четвртина, већ смо рекли, била је трећа, у којој су домаћи кошаркаши имали апсолутну доминацију, те су, првенствено захваљујући доброј игри у одбрани, након 30 минута водили са +13 (64:51). Све што су "пивари" успјели да ураде до краја сусрета јесте смањење вођства Тузлака на коначних 86:79.

Најбољу партију у нашем тиму пружио је крилни центар Марко Јагодић-Куриџа, који је уписао трипл-дабл учинак (20 поена, 11 скокова и 10 асистенција), док је код Слободе бољи од осталих био Драшко Албијанић са 19 поена.

У наредном колу, које се игра сљедећег викенда, Борац Нектар на свом терену дочекује екипу Леотара.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 16:16 
Veteran
Veteran

:lol: Какав паћенички интервју. Чуј "Младост нас је једина надиграла", а овдје у БЛ Босна на полувремену губила 50-29... Да се нисмо спрдали било би на крају 30 разлике...
Још један мотив више да им се по*еремо у уста...

Citiraj:
''Mladost je jedina ekipa u Ligi 13 koja nas je nadigrala. To nam sutra treba biti dodatni motiv'', izjavio je pomoćni trener sarajevske Bosne Damir Zeljković na današnjoj konferenciji za medije.

Bosna sutra u Sarajevu dočekuje Mladost iz Mrkonjić-Grada, ekipu koja uz Borac i Čapljinu ima najveće šanse da se plasira u Ligu 6 za šampiona Bosne i Hercegovine. Uz Široki i Igokeu koje nastupaju u regionalnoj NLB ligi, u Ligu 6 će se plasirati četiri prvoplasirane ekipe Lige 13.

Bosna je trenutno jedina ekipa koja je osigurala učešće u Ligi 6, a svaka pobjeda u preostala četiri kola koliko je ostalo do kraja Lige 13 dodatno bi utvrdila prvo mjesto ''studenata''.

Bosnin krilni igrač Božo Đurasović smatra da se Mladost pokazala kao najkonkurentnija ekipa Bosni u dosadašnjem dijelu prvenstva, te da će sutrašnja utakmica biti dobar ispit za Bosnine mlade igrače pred početak Lige 6.

''Mladost je dobra, iskusna ekipa koja u svojim redovima ima dobre igrače. Sutra trebamo pokazati snagu i pobijediti. Imali smo nekoliko sitnih povreda u ekipi ali mislim da će svi biti spremni za sutrašnju utakmicu'', kazao je Đurasović.

Utakmica Bosna - Mladost je na rasporedu sutra u 16.30 sati u Dvorani 1 Centra Skenderija.

http://sportsport.ba/bh_kosarka/zeljkov ... rala/52826

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2011, 16:17 
Veteran
Veteran

:lol: Какав паћенички интервју. Чуј "Младост нас је једина надиграла", а овдје у БЛ Босна на полувремену губила 50-29... Да се нисмо спрдали било би на крају 30 разлике...
Још један мотив више да им се по*еремо у уста...

Citiraj:
''Mladost je jedina ekipa u Ligi 13 koja nas je nadigrala. To nam sutra treba biti dodatni motiv'', izjavio je pomoćni trener sarajevske Bosne Damir Zeljković na današnjoj konferenciji za medije.

Bosna sutra u Sarajevu dočekuje Mladost iz Mrkonjić-Grada, ekipu koja uz Borac i Čapljinu ima najveće šanse da se plasira u Ligu 6 za šampiona Bosne i Hercegovine. Uz Široki i Igokeu koje nastupaju u regionalnoj NLB ligi, u Ligu 6 će se plasirati četiri prvoplasirane ekipe Lige 13.

Bosna je trenutno jedina ekipa koja je osigurala učešće u Ligi 6, a svaka pobjeda u preostala četiri kola koliko je ostalo do kraja Lige 13 dodatno bi utvrdila prvo mjesto ''studenata''.

Bosnin krilni igrač Božo Đurasović smatra da se Mladost pokazala kao najkonkurentnija ekipa Bosni u dosadašnjem dijelu prvenstva, te da će sutrašnja utakmica biti dobar ispit za Bosnine mlade igrače pred početak Lige 6.

''Mladost je dobra, iskusna ekipa koja u svojim redovima ima dobre igrače. Sutra trebamo pokazati snagu i pobijediti. Imali smo nekoliko sitnih povreda u ekipi ali mislim da će svi biti spremni za sutrašnju utakmicu'', kazao je Đurasović.

Utakmica Bosna - Mladost je na rasporedu sutra u 16.30 sati u Dvorani 1 Centra Skenderija.

http://sportsport.ba/bh_kosarka/zeljkov ... rala/52826

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 09:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Вечерас сви у Борик у 18ч. против Леотара !

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2011, 10:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

како ми у задње вријеме не одговарају термини одигравања утакмица. не могу скоро ни на једну да стигнем ни у једном спорту :-?

а и слабо се некако рекламира. ајд ја се мало и распитујем, али има доста људи који уопште не знају.

да је макар правити оне позивнице на фејсу ако ништа друго

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 158  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]