Ljudi, vjerujte mi da upravo ja najviše želim da se organizuju psy partiji na kojim će se slušati alternativni pravci ove muzike, kao što su goa, darkpsy, forest psy, suomi itd... pa i oldschool naravno... a mnogi znaju kakvu ja muziku vrtim po žurkama i za šta se zalažem.
Radi se o tome da smo se, zbog nekih razmimoilaženja u mišljenjima, dogovorili da se u budućnosti organizuju, uslovno rečeno, 2 tipa žurki; ova žurka u najavi će biti "mainstream" varijanta (puštaće se full-on, full-power, morning, progressive i sl.), a s druge strane biće žurki na kojima će se slušati isključivo alternativni pravci koje sam ranije nabrojao. Ovo važi za manje žurke, a kad se bude radilo nešto veće (open air ili nešto jubilarno) biće ponovo svih pravaca.
Citiraj:
hehe,razumiju se dripci u pravce koliko i ja u kvantnu fiziku i Balticku knjizevnost
Znam to, ali se radi o tome da ako masi od 200 ljudi u BL pustiš recimo progressive ili full-on, ostaće svi na žurci zbog čistog zezanja... a ako istim ljudima pustiš neki dark ili oldschool, vrlo brzo će da se raziđu jer im je takva muzika očigledno preagresivna ili preduboka... ostaće samo 20-ak die-hard ljubitelja takve muzike, koliko ih ustvari ukupno ima u ovom gradu (a ti ljudi se, sasvim logično, isfuravaju na full-on žurkama)

Problem je što nemamo scenu u BL, nemamo dovoljno ljudi koji slušaju tu muziku zato što je vole i to je ista priča već 5 godina koliko radimo ovo... Meni je stvarno drago kad se javi neko ko hoće da čuje darkpsy ili gou na žurkama, mogu da obećam da će takve muzike biti na narednim žurkama, pa se nadam da će ljudi koji stvarno to slušaju biti spremni da podrže i ispoštuju sve to

Da ne tupim više, slobodno mi se javite kad bude ova žurka, pa ćemo o svemu pričati uživo...