banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 14:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 158  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Dec 2010, 23:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Nije Drago K.za Borac :x
Dzakovic bi sa ovim timom bio 1.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2010, 23:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Мислим да нема претјераног разлога за незадовољство,ипак је ово Лига 13,није важно да ли ћемо бити први или четврти у њој,важно је само доћи до Лиге за првака у шта не сумњам.Наравно,као сваки навијач Борца волио бих да је мој клуб побиједио на овом гостовању,али шта сад...

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2010, 12:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

GanDra je napisao:
Мислим да нема претјераног разлога за незадовољство,ипак је ово Лига 13,није важно да ли ћемо бити први или четврти у њој,важно је само доћи до Лиге за првака у шта не сумњам.Наравно,као сваки навијач Борца волио бих да је мој клуб побиједио на овом гостовању,али шта сад...

Znam ali sto ne da udjemo u Play off a sigurno bi mogli :) Dobar je ovo tim

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2011, 15:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

70000 КМ дуга вратила управа :)

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 11:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jan 2011, 10:58
Šta predviđate za večerašnji susret finala kupa RS, kakav rezultat može bit sa Igokeom ? :bounce: Prijenos ću gledat sa RTRS na balkaniyum.tv online.Srećni vam božićni praznici ! Pozdrav od dijasporca iz Štutgarta. :occasion5:

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 11:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mauzer01 je napisao:
Šta predviđate za večerašnji susret finala kupa RS, kakav rezultat može bit sa Igokeom ? :bounce: Prijenos ću gledat sa RTRS na balkaniyum.tv online.Srećni vam božićni praznici ! Pozdrav od dijasporca iz Štutgarta. :occasion5:

Predvidjam da cemo pobjediti dodikov projekat :D i tebi srecno svi praznici :)

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 11:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jan 2011, 10:58
borac_sampion je napisao:
Mauzer01 je napisao:

Predvidjam da cemo pobjediti dodikov projekat :D i tebi srecno svi praznici :)

Hvala ! :D Hej ,vidim da su najavili i snimak prijenosa finala kupa RS (ž) - Mladi Krajišnik - Igman za 23.25h mada me ženska košarka toliko ne zanima.Ženski KK pa Mladi Krajišnik ? Valda Mlada Krajišnica ! :blob4:

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 23:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
izgubili smo od Igoke!
Glavni razlog naseg poraza bio je skok pod nasim kosem.
Ako neko imam statistiku nek postavi bas me zanima koliko je Igokea imala skokova.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 00:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Главни разлог нашег пораза је много дубљи од тог што си ти навео...

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 00:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19
Igokea je igrala onoliko koliko ima treba da se ne namuče a dođu do pobjede , imali su juče utakmicu imaju već sutra jer je prošla ponoć...
Kad su stisli na početku za naše je bio uspjeh da pogledaju koš a kamo li da daju nešto , onda smo stali u zonu pustili šut , a na one tvrde obručeve niko ništa ne pogađa , tako da je i njih stao šut i vodili smo na poluvremenu , ali opet su oni malo stisli i na kraju sigurno pobijedili 15 razlike.
Da su htjeli mogli su i na 30 lagano

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 01:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Не бих се сложио да су могли 30 разлике лагано. То, по мени, није ни изблиза тачно. Игокеа је екипа без главе и репа, иако је Миле довео звијезде и звјездице, шкрипи на све стране. Са оваквим Борцем у којем игра пола клинаца од 19-20 година и пар матораца они су се мучили добар дио утакмице. Сједио сам близу клупе Игокее и Клипа је пиздио, нервирао се, ротирао је све играче, константно вриштао на судију, тако да не стоји теза да су играли лагано и да су нас могли резбуцати да су хтјели.
То је екипа која има фантастичне индивидуалце, али нема хемију. Пратим их у НЛБ лиги, и једну утакмицу одиграју одлично, а онда другу се изгубе на терену.

Не говорим да смо ми нешто јаки, него да је Игокеа куртон с обиром на количину новца која је уложена.
Оно што ми се свидјело јесте борбеност наших момака. Фали им искуства, снаге, технике, али имају срце. Адамовић и Ковачевић најбоље одиграли код нас.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 01:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19
Ma realno ovo nije ni 50% Igokee , zamisli kako je njima kada između utakmica sa Zagrebom i Nimburkom moraju da igraju tamo neki kup Rs.
Mislim da im je volja bila na 5% , samo su se čuvali da se neko ne povrijedi.
A što se tiče njihove igre i hemije mislim da to napreduje iz utakmice u utakmicu , nekidan su lagano bez po muke dobili Olimpiju koja je dobila Cska u moskvi , Panatinaikos kući , a u gostima izgubili na produžetke iako su već skoro bili dobili...

I ne bih se složio da mi igramo sa klinkcima od 19-20 godina , tu su samo dvojica takvih koji su odigrali po 7-8 minuta , ostali su svi stariji , Adamović je 88 tu najbliži , a on je iz Aleksandrovca , i tu se vidi propust Igokee da jedini igrač iz njihovog sela što valja nema mjesta u tom klubu , kad su idioti

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 01:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Ono sto je mene iznenadilo veceras to je poseta...tacno se vidi da je Banja luka zeljna dobrog borca...sto se tice terena, Igokea sa pola snage odradila posao...kod Borca prolazna ocena za adamovica i jocovica ...

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 10:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Prolaznu moze dobiti i Kovacevic :) igrao je dok je imao snage , ove sezone me iznenadjuje zaista pozitivno

Inace nije mjerilo ali jedan igrac Igokee vrijedi kao nas tim, plus bas se vidi njihovo iskustvo i igranje NLB lige. Dobili su nas ne bas lagano, morao je Klipa vracati Cejs iako nije bio planirao. Steta sto nije igrao Vranjes zbog povrede imali bi vise rjesenje napadacki.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 11:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
GanDra je napisao:

navedi ga,koji je?

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 12:14 
Veteran
Veteran

Туга ме ухвати кад видим рају у Борику жељну добрих утакмица, а у селендри се игра НЛБ лига.
Атмосфера у Борику, која би вјероватно била појачана доласком најватренијих навијача би била фантастична. Био би Борац тежак противник сваком.
Овако, осим таворења у Бих лиги дуги низ година, ништа друго нам не преостаје.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 16:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Борац БЛ je napisao:
GanDra je napisao:

navedi ga,koji je?

Побједник се знао много прије утакмице,побједник у овим мечевима се зна унапријед већ годинама...Паметном доста...

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 17:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Egal na poluvremenu, onda gas i na kraju laganih +15. Objektivno i realno, onoliko koliko je Igokei bilo dovoljno, bez nekog pretjeranog forsiranja. Borac sa sadašnjim timom, trenerom i još pride bez Jovanovića u bh takmičenju, kad počne, u konkurenciji ovakve Igokee i pogotovo Širokog, jednsotavno nema šta da traži. A da se tim može praviti bez drastičnih ulaganja, pokazuje upravo pomenuti Široki, čiji se primjer, ne treba stiditi kopirati. Neko pomenu Borac u kontekstu da je mlada ekipa sa par matoraca. U tom slučaju, za Široki bi se moglo reći da je kadetski pogon, pojačan sa par iskusnih igrača, a ove sezone imaju osam pobjeda u NLB ligi.
Igokea je recimo i od njih višestruko skuplja, pa se na tabeli regionalnog takmičenja, nalati četiri mjesta iza... Čisto poređenja radi.

Citiraj:
Туга ме ухвати кад видим рају у Борику жељну добрих утакмица, а у селендри се игра НЛБ лига.

Mislim da nema potrebe za tim nipodaštavanjem i kačenjem bespotrebnih etiketa, tipa "selendra". U poređenju sa Banja Lukom, recimo i Novo mesto, Nimburk i Široki Brijeg su sela, pa su opet timovi iz tih sredina, itekako konkurentni u NLB ligi ove sezone.
To što Banja Luka nije više košarkaška sredina, može da zahvali prethodnim Borčevim upravama, raznim grebatorima, kurtama i murtama, koji su perušali klub i srozavali ga. Sad postoje sredstva, postoje uslovi za rad i ponovo će se raditi pogrešno, do nekog idućeg gomilanja duga i kolapsa...

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 17:50 
Veteran
Veteran

Nitro je napisao:

Citiraj:

Mislim da nema potrebe za tim nipodaštavanjem i kačenjem bespotrebnih etiketa, tipa "selendra". U poređenju sa Banja Lukom, recimo i Novo mesto, Nimburk i Široki Brijeg su sela, pa su opet timovi iz tih sredina, itekako konkurentni u NLB ligi ove sezone.
To što Banja Luka nije više košarkaška sredina, može da zahvali prethodnim Borčevim upravama, raznim grebatorima, kurtama i murtama, koji su perušali klub i srozavali ga. Sad postoje sredstva, postoje uslovi za rad i ponovo će se raditi pogrešno, do nekog idućeg gomilanja duga i kolapsa...

А Лакташи су кошаркашка средина? :lol: Дај, буди озбиљан. Да Миле није заграбио у народну благајну па направио дворану на сред ливаде, и довео 12 прескупих странаца, не би били конкурентни ни Борцу из Машића....
Пара врти гдје бургија неће...

А то што су у нашем Борцу радили "стручњаци", и што и данас раде "стручњаци", то је већ други пар опанака...

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 22:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Mozes sve kupiti osim pravog znanja. U Laktase se dolazi da bi te Mile vidio a ne da bi se gledala kosarka. Posto sam bio na svim mecevima o njihovom bilo kakvom kosarkaskom znanju bio mogao izdati zbirku viceva :lol: Ljudi ne prepoznaju kosarku, igra se kao u pozoristu a od kupovanja navijaca koji dolaze na te utakmice mi se povraca :angry4:
sinoc u Boriku ljudi su dosli iako su znali da ce Borac realno da izgubi i to treba cijeniti. Bilo je mi je drago sto su se momci borili... Nije nam niko kriv do nas samih sto se NLb igra dole a ne kod nas.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 158  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]