E ovako ljudi, nove vijesti iz tabora benda
Novi materijal sadrzi 10 stvari.
,,Kada Bih'' je opaka stvar za koju se sprema snimanje spota krajem Novembra (ove godine

)........
Tako da bend udara u punoj ratnoj spremi, a album ocekujte 10.01.2002.
Pa ko voli nek izvoli, album sadrzi 10-11 stvari u nabijenom punk fazonu......A tu je zaposlen i covjek po imenu ,,Scarlet'' koji radi produkciju albuma, a takodje i gostuje u pjesmi ,,Sta Se Desava''.....tako da znate i da ocekujete album prvenac........
Gitare su malo nabijene, a bubanj je odradjen u najboljim uslovima, pa mozda cak i malo zvuci bolje nego bubanj kod
NOFX-a ......takodje na albumu, bass gitara mozda malo vuce na Maiden, zbog jebeno odradjenih solo-bas dionica.........
Vokal......hmmm....o tome ne bih jos da pricam posto je snimanje u toku, a mi ocekujemo najbolje.....
Sve u svemu, punk zvuk nije zapostavljen....uprkos cinjeici da sav materijal pomalo zvuci kao zadnji album
AGNOSTIC FRONT-a (Something Gotta Give).....
Ali ali ali,........SDSH ostaje na svome, sto znaci da nema losih kopija inostranih i domacih bendova!!!! ZVUK REPUBLIKE SRPSKE
hahahahahhahahahhahhaahhahaahahahahahhah
Od pjesama koje se nalaze na ovom albumu isticu se:
1.Kada Bih (jebeno dobro odradjena stvar)
2.Ja Postojim (Pomalo u Oi stilu..inace ova stvar ima svoj stav i opasan buntovnicki tekst)
3.Vase Mi Ne Treba (Anti-Politicki tematisana pjesma, sa opasnim solo dionicama i cvrstim HC-Punk ritmom)
4.Intropunktion (Stvar koja otvara ovaj album, tacnije instrumental kojem niko ne moze da odoli a da ne porazbija mamine cashe i vaze za cvijece..mozda cak i TV)
Eto ljudi to je to....ZA SADA!!!!!
PUNK'S NOT DEAD!!!!!!!!!!!
<font size=-1>[ Poruku promijenio/la: SDSH dana 2001-10-28 14:27 ]</font>
<font size=-1>[ Poruku promijenio/la: SDSH dana 2001-11-08 21:52 ]</font>