banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 18:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: RAT BENDOVA 2010
PostPoslato: 19 Dec 2010, 22:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2010, 23:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
U jbt,nisam gledao, iz razumljivih razloga,je li neko krepo večeras ?

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2010, 23:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2009, 20:04
Dobra je to grupa ali nisam se nikako nadao njima. Možda oni i imaju ono nešto kako Zele keže ali nisu po mome ukusu. Odnosno nisu mi za pobjednika. Mislio sam da će pobjednik biti netko od EKG ili Livio Berak Trio. Prije njih najveći favorit mi je bio Full House.

Da li je bolje ispasti glup ili iz auta??

Ako umrete izgubili ste važan dio svoga života.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2010, 23:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U svjetlu informacija i predviđanja koja su se pojavljivala na forumu, ne iznenađuje me što Liviu nisu dali uglavnom zasluženu pobjedu.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2010, 23:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ko je ispao ?

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2010, 23:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Gotovo je, Supernova pobjedila.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2010, 23:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Što bi rekli Fadil i Dario, donijeli su odluku da u finalu niko ne ispadne :)
Dobila Supernova.
Fender pojačalo Livio, Fender Stratocaster Ogi Supernova, jedan motor (valjda bez cure) Larva, drugi EKG, dobio i gitarista EKG neku pedalu iz Leskovca koju je Zele nahvalio, valjda zato što su njega naslikali na njoj :D

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 00:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

hahahahaha,nafurani rokeri iz Novog sada,tetovaže ,đinđuve ,lanci i preseravanje....hahahhahhaaa

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 00:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bili na početku Santos Brothers, poslije mi se nije dalo ni gledati, pogledao uvodne nastupe i vratio se za proglašenje.

Santosi su glavni.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 09:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Znači, Supernova? :D
Gledala početak, nisam kraj. Dalo se pretpostaviti (bar za moj ukus) da će pobijediti ili EKG ili Supernova.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 09:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2009, 21:36
Ja sam kon'to da ce EKG uzeti glavnu al jbg. Znao sam da ce gio dobiti fendera lik extra svira mada nije ni los i cupo iz SN

Bio jednom jedan djecak, koji je zivio u jednoj staroj kuci u sumi.On je svaki dan isao da sakuplja lisce za svoju ovcu Kicu. I tako je on sakupljao i sakupljao, kada je sakupio otisao je na Tahiti da se okupa, jer je smrdijo. Umro je on.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 13:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
http://www.serbian-metal.org/index.php/ ... ndova.html

Sasvim zasluzeno Supernova. Ok je EKG, ali pevac bi trebao da se drzi Scorpionsa, da hoce da se posveti i skupi muzicare i napravi real tribute to Scorpions, mogao bi evropski i svetski postati poznat (kao sto su GNR Tribute iz Zemuna). Odlicno izvedena Blood Polution takodje, sve u svemu, dobar bend. Larva je isto super, drugacija prica, ali definisan bend skroz.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 13:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Livio na kraju ispade najveći luzer. Jedni dobiše motore, drugi gitaru i pobjedu, on pojačalce od stotinjak evra. Sinoć su mi svi bili kilavi i neubjedljivi, čudno je da su svi birali pjesme na kojima nisu zvučali najsigurnije, osim Livija, koji je očigledno čuvao jake adute za kraj. I opet ćorak, bez obzira što je sinoć bio najbolji. Mada, to svakako ništa ne znači, čini se da Zele više voli vizuelni identitet i muzičke preferencije momaka iz Supernove, u čiju pobjedu skoro da nisam ni sumnjao.

Šta bi na kraju sa pričom "da će se u finalu svirati autorske stvari"? Trla baba lan, izgleda...

Kad sve saberem (ovu sezonu nisam pratio redovno kao prošlu, nekoliko emisija sam propustio), i pored raznih idiotizama, neprofesionalnosti i traljavosti, zaključujem da je bolje da postoji ovakva emisija, nego da ne postoji. Naravno, da ona nema veze sa "povratkom rokenrola" (zar je negdje bio otišao?), sa oživljavanjem scene, čak ni sami bendovi neće imati veće koristi od toga da će dobijati nešto više ponuda za tezge.

Ako bude sljedeće sezone, mislim da bi trebalo malo da izmijene koncept, jer je ovo postalo baš dosadno. Trebalo bi da se postave kriterijumi koji će važiti od početka do kraja, i kojih će se držati, a ne ovako, gdje su oni mijenjani iz emisije u emisiju. Dovesti par stručnih ljudi, koji ne moraju biti u žiriju i donositi odluke, ali koji će ljudima davati konstruktivne primjedbe i savjete, uz pomoć kojih bi se ostvario napredak u toku samog šoua. Da se to ne svodi samo na "vi ste meni za proć", "vi ste bend koji dolazi" i slične gluposti. I uvažiti koncept napretka, što će reći, ako je bend bio truba, ali su oni "vidjeli nešto u njemu", pa se popravio, ne izbacivati ih sljedeći put na foru "mi gledamo učinak u svim dosadašnjim emisijama", jer onda bilo kakvo poboljšanje nema previše smisla. Postavljati bendovima kojekakve zadatke, isfurati konačno priču sa tim autorskim stvarima, čisto učiniti stvari interesantnijim.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 14:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
http://www.youtube.com/watch?v=nzxM5EB4 ... re=related

pogledajte od 6min, extra... haha :)

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 15:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Popokatepetl je napisao:
Livio na kraju ispade najveći luzer. Jedni dobiše motore, drugi gitaru i pobjedu, on pojačalce od stotinjak evra.

Ovi što su dobili motore dobili su kinesko govno iz "Robota" koje košta 1500 KM, vjerovatno je livio dobio što je htio, jer preći sa gibson les paul studio koji mu savršeno dgovara na stratokastel koji je dobar ali ipak bi to bilo sa konja na magarca, možda je šapnuo zeli da bi više volio ono pojačalo, možda mu je potrebnije, elem, Livio je dobio najviše i postigao što je htio, kao iskusni gažer obezbedio je sebi gomilu dobrih gaža u kojima se neće kompromitirati kako u HR, tako i u SRB, BiH, a i šire.
Pobjednici su poput vukašina iz rijalitija OT i na takvim svirkama će i nastupati, oni su karina od benda i rokeri koliko i Fuad Backović deen kome je zele jedino i bio producent, pa vjerovatno i traži takve likove da nastavi u istom stilu.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 16:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

kajsemenetiće ovo je truba..supernova..hahahhaaaa......truba.....

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ono je pojačalo za kućno vježbanje, ne vjerujem da ga je Livio baš nešto silno htio. Kad sam rekao luzer, mislio sam čisto u nekom finansijskom smislu, jer su zaista dobili najmanje vrijednu nagradu. No dobro, u pravu si što se gaža tiče, dobra reklama, nažalost, većini će to biti vrhunac "karijere".

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 23:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Livio je pojeo one shredere za dorucak, a onaj propali smecar pravi face u kameru kao "nije ovo nesto" ..... Meni je bilo ocigledno da se satrao na kraju svirajuci za gitaru .... Solidan gitarista sa malo vjezbe moze odsvirati sve sto su ona dvojica "sprzili" ...... nekoliko arpedja i shreding po skali .... jbte, kao da je to nesto posebno .... Ali isti taj gitarista treba muda da otegne do poda, krampa ion (neodredjen vremenski period) da odsvira ono sto je Livio odsvirao sinoc .... Zele bi mogao malo na casove kod njega ......... I na kraju mu uvale ono smece "sa osmicom (??!!!!) zvucnikom i puno efekata(????????!!!!) koje je sam probao" ....... Kao da ga je pljunuo jer nema nitne, tetovaze i dugu kosu ...... Jesam ja sad malo pijan pa me boli q.... sta neko misli o mom izboru rijeci ali bi onog prodanog retarda tako rado nabio nogom u dupe ........ Svjestan da je to samo smecarski show jedne smecarske, pilicarske televizije, ne mogu a da ne budem razocaran promocijom debilnih pozera uz pricu kako smrde pozeri koji sviraju narodnjake dok ti isti sto lafo pricaju o "kulturnom genocidu" Deenu pisu pjesme za 50 000 evra ne potpisujuci se da ne ugroze svoj "kredibilitet" ..... A ovo velika zemlja pa se nista ne sazna ...... Retardirana "velicina" koja je svoju "originalnost" pronasla u mesa bugiju od 7 000 KM i polutonovima u debilnim solazama koje zvuce kao da su iscupane iz pjesama Serifa Konjevica ........ Nafurani licemjeri, nabijem ih .....

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 23:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

opa ,počelo je sine !

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 23:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Uh, brate, baš jesi pijan :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]