banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 17:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 158  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Okt 2010, 00:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Imam stotinjak karata za nedeljnu utamicu Borac-Zrinjski pa ako ima neko ko ih moze podeliti ljudima koji bi isli na utakmicu neka mi se javi na pp da mu prebacim :wink:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2010, 09:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Hocemo otici na utakmicu? U koliko je sati?

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2010, 09:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
ja idem :D nedelja u 8

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 00:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Hertzog je napisao:
Hocemo otici na utakmicu? U koliko je sati?

Ja na zalost mogu odgledati samo prvo poluvreme pa gulim :(

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 22:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 15:34
pobjedismo Zrinjski!

Ona sestica mislim da se preziva Vranjes je prava igracina.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 22:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Јовановић, по обичају одличан, али онај момак Куриџа је право појачање... свака му част. Одиграо одлично.

Посјета, мало мање од 1 000 људи, по мојој процјени...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2010, 23:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Sep 2009, 11:40
Ал морам признат да сам се након баш дуго времена уплашио, наравно онај момак што се бацио за лоптом је разлог, а свака му част баш има срца, а Јовановић 29 поена ... Шта рећи него док се још мало уиграју па би се могло и на Ф4 :)))

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 02:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2009, 20:04
A kako je igrao Zrinjski, tko je bio najbolji? Kakva je inače utakmica bila???

Da li je bolje ispasti glup ili iz auta??

Ako umrete izgubili ste važan dio svoga života.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 12:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Pa ovako ... Prvo iznenadjenje publika, preko 600 ljudi sto je dobro posebno kad se zna koliko je bilo predhodnih sezone.
Igra . u prvom dijelu nismo mogli braniti ocekivanu pik igru Zrinjskog. Simonovic je odlican plej i oni su otisli na plus 12. Medjutim Ulaskom Nebe (Pavlovica) Trikica zaigrali smo jace i stigli. U tome periodu sjajan je bio Zlaja sa svojim trojkama. Kasnije smo dosli do plus 13 ali ishitrenim sutevima dopustili zrinjskom da se vrati Ekipa ima jos dosta prostora za napredak.
Vranjes za bacanje u zid :D svaka cast tako se bori imamo 12 igraca u rotaciji. Bice nesto ove sezone. Jagodic je inace nas igrac igrao je ovdje i prosle godine... Puno vise iskreno ocekujem od Jocka, Vranjesa i Djurkovica, kao i Palje u nastavku sezone.

Za Josipa / Zrinjski je odigrao jako dobro prvo poluvrijeme, ali kasnije nisu mogli pratiti ritam. Lazar je bio po obicaju najbolji dok je Sakic dodao 16 poena. Imali ste problema u defanzivnom skoku , jer su Perajica i Hajric imali problema sa licnim greskama

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 13:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
I mene je iznenadila posjeta ,sto je za pohvalu. Takodje iznenadili su me i dresovi stvarno svaka pohvala upravi! Mogli bi na F4 ,ali treba ici od utakmice do utakmice.
Sledeca utakmica Brotnjo u utorak tj,sutra i to moramo uzeti

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 13:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

He he kopiramo najbolje tj. Barselonu :)

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 13:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2010, 19:19
Brigate BL je napisao:
Pa ovako ... Prvo iznenadjenje publika, preko 600 ljudi sto je dobro posebno kad se zna koliko je bilo predhodnih sezone.
Igra . u prvom dijelu nismo mogli braniti ocekivanu pik igru Zrinjskog. Simonovic je odlican plej i oni su otisli na plus 12. Medjutim Ulaskom Nebe (Pavlovica) Trikica zaigrali smo jace i stigli. U tome periodu sjajan je bio Zlaja sa svojim trojkama. Kasnije smo dosli do plus 13 ali ishitrenim sutevima dopustili zrinjskom da se vrati Ekipa ima jos dosta prostora za napredak.
Vranjes za bacanje u zid :D svaka cast tako se bori imamo 12 igraca u rotaciji. Bice nesto ove sezone. Jagodic je inace nas igrac igrao je ovdje i prosle godine... Puno vise iskreno ocekujem od Jocka, Vranjesa i Djurkovica, kao i Palje u nastavku sezone.

Za Josipa / Zrinjski je odigrao jako dobro prvo poluvrijeme, ali kasnije nisu mogli pratiti ritam. Lazar je bio po obicaju najbolji dok je Sakic dodao 16 poena. Imali ste problema u defanzivnom skoku , jer su Perajica i Hajric imali problema sa licnim greskama

To onaj kapiten broj 12. svaka mu čast i pored ogromnog hendikepa za svoju poziciju pokazao je veliku borbenost i odigrao je kvalitetnu utakmicu.Zlaja je dobro odigrao ali previše igra sam , onaj Simonović mu je pokazao kako igra pravi plej , Vranješ odličan svaka čast za bacanje , a ko je Paljo ???

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 13:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Dobro Zlaja je morao preuzeti odgovornost jer je bio raspolozen.
Paljo je Sinisa Kovacevic broj 14
Simonovic je odlican igrac prosle godine su on i nas vranjes bili najbolji par u ligi BiH

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 13:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Da su imali jednog kvalitetnog centra , mislim da je Hercegovac mogao i u 4 prošle sezone , a što se tiče Kovačevića juče je loše odigrao , ali iskusan je on igrač , vrhunski defanzivac , a više sam očekivao od Tošića koji je promašio puno šuteva , ali biće to sve dobro nadam se

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 13:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Tosic se jos vraca, ali crnogorci su tu :) i Djurkovic moze puno bolje juce je imao 0-5 za tri ....
Ima jos prostora za napredak siguran sam

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 13:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Đurković je dobar , ali po meni je dosta bolji Jagodić-Kuridža , puno je jak , skočniji je od Đurkovića , brži ima bolji šut , mada i Đurković zna pogoditi ali čudan je lik , kad su igrali Igokea - Partizan pogodi tricu preko ruke , a odma idući napad podbaci , ali vidjećemo dobro je imati puno igrača u rotaciji jer se uvijek neko mora razigrati , juče je to bio Zlaja , sutra će biti neko drugi i tako , sviđa mi se ova ekipa

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 14:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:

To je konstantan problem.

Da li je to onaj Kovačević što je davno igrao u Igokeii i kasnije u Bosni??

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 15:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Josip321 je napisao:
Brigate BL je napisao:

To je konstantan problem.

Da li je to onaj Kovačević što je davno igrao u Igokeii i kasnije u Bosni??

Да, то је он...
Са моје тачке гледишта, Зрињски ме позитивно изненадио.. Јако озбиљна екипа и мислим да су, поред нас, главни конкуренти за прво мјесто...
Екипа која има "главу и реп" , и свидјело ми се како играју и да су прави спортисти... Оно у једном тренутку кад је Ђурковић пао и почео се копрцати као да га је воз прегазио, а играч Зрињског га уопште није толико ударио и одмах му је пружио руку... Мада, боље за нас... :D Хајрић је животиња, пар пута је разгрнуо ове наше поштено, али види се да је његов проблем што баш и не размишља превише, него иде све на сирову снагу...
И да, онај тренер вам има опасну шминка фризуру :D

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 18:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

a kakav je tek plej bio
Pa iskreno Josipe ovo sto sam gledao jaci ste od Capljine iako oni po imenima imaju bolji tim i boricete se sigurno za cetiri
malo ce sigurno navlaciti za Bosnu, ali sta se moze vidjecemo kako ce sezona ici dalje.
Mate je bio los vidi se da je van forme totalno

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2010, 18:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
a kakav je tek plej bio
Pa iskreno Josipe ovo sto sam gledao jaci ste od Capljine iako oni po imenima imaju bolji tim i boricete se sigurno za cetiri
malo ce sigurno navlaciti za Bosnu, ali sta se moze vidjecemo kako ce sezona ici dalje.
Mate je bio los vidi se da je van forme totalno

Kada bi Mate imao još 5-6 cm igrao bi najmanje NLB ligu. Ovako on sa 203 cm igra centra i ima previše kila da bi se mogao nositi sa centrima. Zato ne može proći niti ijedna sezona da on ne pauzira 2-3 puta zbog ozljeda koljena.
Ali kako taj lik igra leđima košu to je čudo. Predprošlu sezonu kada je ušao u formu Zrinjski je igrao mnoge akcije na njega. Sve se svodilo na to da se rašire ostali i ostave Matu jedan na jedan. I on bi poentirao bez imalo problema,

A čujem da je ove sezone Borac glavni favorit? Prošle ste bili katastrofa s obzirnom na ime. Zato mi je drago da ste se pojačali jer liga je počela propadati.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 158  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]