banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 18:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Okt 2010, 19:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Ma ništa nije sramota zbog drugih, nego zbog sebe..."učini bar jedan pogrešan korak, da lakše ooodeeem od tebeee, lako ću lagati ljudeee, al kako da slažem sebeeee" :lol:

Metallica poslije albuma iz 1996 je laž i obmana.
Pro pain nije vrijedan spomena.
Jednom sam uzeo Agnostic front-best of da preslušam, nisam našao ni 1/3 dobre stvari.
Ajd dobro, o ukusima se ne raspravlja...kao...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 19:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
tensSa je napisao:
Ja sam mislio da ce neko napisati:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SaKGbbiJWlg[/youtube]

Busted! :oops:

:lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 19:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
tensSa je napisao:
Ili ste od onih sto su "odrasli" pa ne slusaju vise to?
Mislim da je najvise ovo u pitanju....

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 19:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Mah, tema je glupo naslovljena, cuj stidim se.
Ja koji sam izdao 0 albuma (pa zapravo jedan sa rajom ali teski andergraund i zajebancija, loveless trebao bi posluati :D ) nasao da pricam kako se stidim ljudi koji su napravili karijeru i izdali albume i pravili koncerte.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 19:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2005, 14:27
Freak_on_a_leasH je napisao:
tensSa je napisao:
Ili ste od onih sto su "odrasli" pa ne slusaju vise to?
Mislim da je najvise ovo u pitanju....

Ne u Loveless-ovom slucaju.

On je npr. jedino mogao doci u to vrijeme do tih ploca, jer u CD sopovima nije bilo da se kupi normalnih CD-ova.

Npr. u onom CD shopu u Shopping Centru, imali su celu DT diskogragiju, npr., a nista od, sta znam, Dinosaur Jr. Tako da je Loveless znao jos dok je to slusao da je sranje, ali drugo prosto nije bio u prilici da cuje. A ne zato sto je "odrastao"

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
loveless je napisao:
Ne u Loveless-ovom slucaju.

On je npr. jedino mogao doci u to vrijeme do tih ploca, jer u CD sopovima nije bilo da se kupi normalnih CD-ova.

Npr. u onom CD shopu u Shopping Centru, imali su celu DT diskogragiju, npr., a nista od, sta znam, Dinosaur Jr. Tako da je Loveless znao jos dok je to slusao da je sranje, ali drugo prosto nije bio u prilici da cuje. A ne zato sto je "odrastao"

O majko, novi Radomir Antic :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 19:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne znam sta bi ti rekao na to....jedno je sigurno...uvijek sam slusao ono sto mi pase....ni dan danas se ne stidim toga...ni INXS i UB40 koje mi je kao klincu pustao stari, ni Queen i U2 koje sam slusao u osnovnoj, ni Iron Maiden i Metallice koje sam slusao krajem osnovne i pocetkom srednje, ni Korn i Deftones koje sam slusao na izlazu iz srednje, pa ni Incubus ni Pearl Jam koje slusam sada.....plus jos vagon nekih pravaca koje sam slusao tokom svih ovih godina....

Da se razumjemo....svu muziku koju sam slusao kroz zivot smatram dobrom....ima gomila muzike koju smatram dobrom al je ne slusam jer jednostavno nije moj ukus ali je postujem....samim tim nemam se cega sramotit....da nesto od toga ne valja pa da sad kazem da me sramota kao ovo sto je tensSa naveo....al nije....prema tome....naravno da kad odrastes ukus ti se promjeni, puno manje slusam npr Machine Head, ali i dalje ih nekad volim poslusat i ne mislim da su smece niti me sramota sto sam ih slusao....

EDIT: stvarno ti je bezveze sto o sebi govoris u trecem licu....to je odraz bahatosti....

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 19:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne znam sta bi ti rekao na to....jedno je sigurno...uvijek sam slusao ono sto mi pase....ni dan danas se ne stidim toga...ni INXS i UB40 koje mi je kao klincu pustao stari, ni Queen i U2 koje sam slusao u osnovnoj, ni Iron Maiden i Metallice koje sam slusao krajem osnovne i pocetkom srednje, ni Korn i Deftones koje sam slusao na izlazu iz srednje, pa ni Incubus ni Pearl Jam koje slusam sada.....plus jos vagon nekih pravaca koje sam slusao tokom svih ovih godina....

Da se razumjemo....svu muziku koju sam slusao kroz zivot smatram dobrom....ima gomila muzike koju smatram dobrom al je ne slusam jer jednostavno nije moj ukus ali je postujem....samim tim nemam se cega sramotit....da nesto od toga ne valja pa da sad kazem da me sramota kao ovo sto je tensSa naveo....al nije....prema tome....naravno da kad odrastes ukus ti se promjeni, puno manje slusam npr Machine Head, ali i dalje ih nekad volim poslusat i ne mislim da su smece niti me sramota sto sam ih slusao....

EDIT: stvarno ti je bezveze sto o sebi govoris u trecem licu....to je odraz bahatosti....

Machine head jeste postao smeće. Kao i Fear factory :)

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 20:07 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
loveless je napisao:

Mislim da si se ovim zamjerio jednom forumašu....Primi moje iskreno saučešće.....

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 20:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Unbeliever je napisao:
Machine head jeste postao smeće. Kao i Fear factory
Mislim da si promasio poentu....igrom slucaja sam naveo Machine Head (inace od njih volim samo albume Burning Red i Supercharger)....mogao sam npr da stavim The Fugees...poenta price je da ne vidim razlog za pljuvanje po tim nekim bendovim...Korn se pokvario, ok, slazem se, ali isto tako je do odredjenog momenta bio genijalan i to ne bi trebalo umanjivat...ista stvar vazi i za Metallicu...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 20:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Unbeliever je napisao:
Machine head jeste postao smeće. Kao i Fear factory
Mislim da si promasio poentu....igrom slucaja sam naveo Machine Head (inace od njih volim samo albume Burning Red i Supercharger)....mogao sam npr da stavim The Fugees...poenta price je da ne vidim razlog za pljuvanje po tim nekim bendovim...Korn se pokvario, ok, slazem se, ali isto tako je do odredjenog momenta bio genijalan i to ne bi trebalo umanjivat...ista stvar vazi i za Metallicu...

Ovo što sam rekao je moje mišljenje koje sam predstavio kao činjenicu i zbog toga ne mislim da sam promašio poentu.
Burning red je dobar album, ali je negdje do ramena prvom albumu Burn my eyes, Supercharger je pucanj u prazno, moje mišljenje.

Stvar je u tome, da nabrojani bendovi u muzičkom i tekstualnom smislu godinama nisu izdali ništa novo, ponavljaju se, žive previše dobro da bi imali pravo da se bune i deru i samim tim dižu glas i prazne svoju negativnu energiju na račun slušalaca koji za to plaćaju, pa i ako ne plaćaju, ako kradu preko interneta, poklanjaju svoju pažnju i vrijeme slušajući njuhove ponovljene priče...ti snimaš albume i zarađuješ milione, puniš me negativnom energijom, pišeš tekstove koje ja treba da živim hiljadama svjetlosnih godina daleko od tebe, dok se ti dereš na tehničara zato što nema Sprite-a u frižideru, samo pivo, kokakola i fanta...da prerastao sam takve gumenjake...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 22:01 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Zašto bih se stidio ijedne grupe koje sam slušao?Ma koliko glupo izgledala iz ove perspektive.Da li bi se onda trebao stidjeti i djevojaka sa kojima sam izlazio?Drugova sa kojima sam se družio?Knjiga koje sam čitao?Sve je to na jedan način dio mene i dio moga odrastanja.Svaka pjesma koju sam preslušao je na neki način utkana u ono tkanje koje čini mene osobom kakva jesam.
Postoji muzika koju sam slušao,a više je ne slušam jer mi nije interesantna ali ne stidim je se.Nije me sramota ni najvećeg smeća koje sam slušao....

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
_zoka je napisao:
Zašto bih se stidio ijedne grupe koje sam slušao?Ma koliko glupo izgledala iz ove perspektive.Da li bi se onda trebao stidjeti i djevojaka sa kojima sam izlazio?Drugova sa kojima sam se družio?Knjiga koje sam čitao?Sve je to na jedan način dio mene i dio moga odrastanja.Svaka pjesma koju sam preslušao je na neki način utkana u ono tkanje koje čini mene osobom kakva jesam.
Postoji muzika koju sam slušao,a više je ne slušam jer mi nije interesantna ali ne stidim je se.Nije me sramota ni najvećeg smeća koje sam slušao....

+1

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 23:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Big black, buthole surfers, dinosaur jr., jesus lezard, sonic youth, mudhoney.... i mnogi drugi :lol:
Ne mogu da vjerujem da mi se nekad sviđalo to smeće :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2010, 23:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Okt 2010, 23:04
eugene of savoy je napisao:
Big black, buthole surfers, dinosaur jr., jesus lezard, sonic youth, mudhoney.... i mnogi drugi :lol:

Ovo je kao neki vrhunski cinizam, sta li... nazivati genijalne bendove smecem.. dobro, Mudhoney jesu smece :)

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2010, 10:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rock_bottom je napisao:

Ovo je kao neki vrhunski cinizam, sta li... nazivati genijalne bendove smecem.. dobro, Mudhoney jesu smece :)

Sonic Youth smeće može reći samo neko ko je prošao s one srane dobra i zla i vidio sumrak idola...

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2010, 14:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Okt 2010, 23:04
Unbeliever je napisao:
rock_bottom je napisao:

Sonic Youth smeće može reći samo neko ko je prošao s one srane dobra i zla i vidio sumrak idola...

wtf?

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2010, 15:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Unbeliever je napisao:
rock_bottom je napisao:

A pošto je dotični mrtav (reko Bog), znači ne može niko.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2010, 16:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ili Vuk Bojović možda!

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2010, 17:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Citiraj:
bendovi/izvodjaci koje sam nekad slusao a sada ih se stidim

jel' se zacrvenis malo il' ti je pravo nezgodno?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]