da se oglasim i na ovoj temi
prvo, sama parada ljudi koje jedino sto spaja jeste ista seksualna sklonost mi je nekako bezveze. ima toliko bitnijih ljudskih crta nego to s kim spavaju. drugo, sam naziv 'parada ponosa' mi je takodje bezveze. biti ponosan sto si peder ili lezbejka je jednako glupo kao i biti ponosan sto imas smedje oci. to je nesto na sta ne mozes da utices, pa prema tome nije nista sto se desilo tvojom zaslugom. pa i nema razloga da se bude ponosno.
s druge strane, to sto se meni nesto svidja ili ne svidja, sto mislim da je nesto bezveze ili nije nema nikakve veze. poenta je da su oni imali apsolutno pravo da odrze paradu, zato sto ta parada apsolutno nikoga nije ugrozavala. kome se nije svidjalo, nije morao da paradira, mogao je tih jebenih 20 minuta da ostane kod kuce, gleda tv, pije pivo, sta li vec stubovi srpstva i cuvari srpske tradicije i morala vec rade.
reci da su za ovo divljanje krivi pederi koji su izazvali jadan, posten i cestit svijet je apsolutno suludo i apsurdno. mlatiti policiju zato sto je iz budzeta placeno obezbjedjeje gej parade je potpuno sumanuto i krunski dokaz da je placanje obezbjedjenja bilo apsolutno opravdano. to je isto kao da se zalis na zlu drzavu zato sto ti ne dopusta da ubijes svakoga cija faca ti se ne svidja nego mu, o uzasa, jos garantuje bezbjednost od tebe.
izuzetno mi se gade oni koji kao paravan za svoju netrpeljivost uzimaju "cuvanje porodice" ili teorije "to ne valja zato sto nije prirodno". kao sto sam vec reko na drugoj temi, isti oni koji piju, tuku se, pljackaju, varaju svoje zene i djevojke i time se ponose i hvale uz pivo, preko noci se pretvaraju u cuvare morala i tradicionalnih vrijednosti. dakle, jedini razlog zbog kojeg bilo ko protestuje je njegova licna netrpeljivost i mrznja, a razloge za to zna samo on sam. petljati 'porodicu', 'nemoral' ili bilo sta drugo je izrazito glupo.
kao sto je neko vec gore napisao, ne postoji ni jedan nacin na koji gej parada sprjecava osnivanje porodice, ili neka takva glupost. tako da je ona slika klinca kako drzi tablu "ne zelim tatu i tatu" vrhunac idiotizma. osim ako se pederi ne zalazu za to da se brakovi i zajednice heteroseksualaca zabrane, a to mi bas nije poznato
na kraju, bilo bi bas interesantno vidjeti koliko je ovih dusebriznika i cuvara porodice i tradicionalnih vrijednosti uopste osnovalo svoje porodice? i da objasne razloge svog gnijeva i mrznje...
na kraju br. 2, koliko je cuvara pravoslavlja ovde uopste procitalo sveto pismo, a poglavito onaj dio kada se grupa ljudi skupi da kamenuje jednu 'bludnicu', a isus im kaze "ko je bezgresan, neka baci prvi kamen"
_________________ Zec: NEEEEEEE, RISE! Ris: Ma ne remse!
|