banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 18:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Sep 2010, 18:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
MonaLisa je napisao:
I kako molim te da 400 ljudi stane u prve redove? I kako napraviti šutku (mislim bez šutke je provod jednostavno nemoguć, kakav si ti čovjek i ljubitelj rocka ako ne voliš šutke?!) među stolovima i u hodniku ispred WC-a?

Mora da bude veeeeeeeeelika bina :lol: .....Ko još normalan ide u prve redove?

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
TaškoBL je napisao:
Je li to znaci da ni ja ne smijem reci kako se zovem?!
Ako meni ne smeta sto me zove imenom, onda ne znam sto bi smetalo nekom drugom... Znam da su to forumska pravila, govorim protiv njih, a ne protiv tebe...

Naravno da ne znači, navedi i matični broj ako hoćeš, ali to ne znači da neko drugi treba to da radi umjesto tebe i protiv tvoje volje.

Tema o Goblina zaključana? Nikad. Pročišćena da.
Veća sam ja budala što se raspravaljam...

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 18:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Svirka je bila predobra....ja sam dosao kuci kao sa bojnog polja....jedina zamjerka je na jacinu zvuka, apel Tikiju ako cita ovo ovde da malo to smanji, ono jednostavno nije normalno, da nisam bio u ekstazi vjerovatno bi otisao sa pola svirke....a sad cu da se oporavljam iduca tri dana....

I jedna bitna stvar : ne mora da se skace, dernja i suta ali bi barem trebalo da se zna sto si tu....ima ljudi koji su ljubitelji Goblina ali jednostavno ne vole sutku i nema veze, stoje sa strane, uzivaju u svirci, klimaju glavom i cirkaju pivo....ali doc na svirku zato sto je eto to sad popularno je malo bezze....

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka

Freak_on_a_leasH je napisao:

I jedna bitna stvar : ne mora da se skace, dernja i suta ali bi barem trebalo da se zna sto si tu....ima ljudi koji su ljubitelji Goblina ali jednostavno ne vole sutku i nema veze, stoje sa strane, uzivaju u svirci, klimaju glavom i cirkaju pivo....ali doc na svirku zato sto je eto to sad popularno je malo bezze....

Jest' da nisam nikad u toku dešavanja, ali od kad je to popularno otići na svirku Goblina? Ako me svirka ne zanima naravno da neću doći.

I da, moram i ja reći da je svirka bila odlična! :) A meni jačina zvuka nije smetala, ne znam kako je bilo ispred bine ali meni je bilo savršeno sve! Šteta samo što je toliko ljudi nagurano na mali prostor.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 18:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Neki smatraju ta je popularno biti viđen u DFK bez obzira ko svira...lično mislim da u tome nema istine, možda se varam

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 18:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa znas kako....imas dosta te neke populacije koja misli da je DFK neki urbani klub....a onda ista ta populacija kad cuje da se o nekom koncertu prica i puno ga najavljuju pomisli da je to nesto ultra urbano i ne smije se propustit....i onda dobijes ljude koji dodju a ne znaju zasto su dosli....to se desilo i na Block out-u....

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 18:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Možda je do mene, al ja ne mogu skontati koncept "odo na nešto što nemam pojma šta je, al priča se otome, pa tu moram biti urbani JA"...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 18:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2010, 19:14
To je sinoc bio moj prvi ulazak u DFK i ja se nadam poslednji (nece biti poslednji ako bude jos ovavih bendova iz naftalina).

I da Igore, oprosti mi, od sada si Tasko.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 18:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
jedina zamjerka je na jacinu zvuka, apel Tikiju ako cita ovo ovde da malo to smanji, ono jednostavno nije normalno, da nisam bio u ekstazi vjerovatno bi otisao sa pola svirke....a sad cu da se oporavljam iduca tri dana....

Meni jos uvijek zuji u usima... Ne sjecam se kad mi se ovako nesto desilo...

.to se desilo i na Block out-u....

i na Straight Jackin-u...

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 19:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Jul 2009, 21:29
Jos jedan od tisuce-milijarditih mediokritetskih punk-bandova, jos od onda od kada se punk pojavio, i u svim njegovim pod-zanrovskim emanacijama - ovo govoreci generalno, u 'svjetskom kontekstu'.
Ali, u 'domacem kontekstu' - sam vrh mediokritetskog domaceg punka, sto i nije los 'score'.

Cak i da mi je karta dana za dzabaka, opet ih ne bih gledao.
Nista licno, jos manje dvolicno - samo moje misljenje...

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 19:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
woolle_woo je napisao:
Jos jedan od tisuce-milijarditih mediokritetskih punk-bandova, jos od onda od kada se punk pojavio, i u svim njegovim pod-zanrovskim emanacijama - ovo govoreci generalno, u 'svjetskom kontekstu'.
Ali, u 'domacem kontekstu' - sam vrh mediokritetskog domaceg punka, sto i nije los 'score'.

Cak i da mi je karta dana za dzabaka, opet ih ne bih gledao.
Nista licno, jos manje dvolicno - samo moje misljenje...

Svako ima pravo na svoje misljenje... Ali meni je bilo odlicno na svirci!

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 21:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
E, o tome ja pričam - došla je gomila nakinđurenih klovnova a pravi zaljubljenici su ostali napolju znajući šta će da se desi.
I, pri tome, niko, od predstavnika balavurdije, nije rekao matorcima, koji su željeli da slušaju Gobline, između ostalog zato što su oni ovdje sad i ko zna kad (najvjerovatnije - nikad više), hvala vam matora đubradi što niste sebična govna i što ste se ćutke sklonili u stranu i napravili prostora za nas.
Kod nas nema elementarnog međugeneracijskog dijaloga. I to ne zbog nas. Zato ja kažem da ste balavurdija. Niko ni da spomene gomilu koja se nije pojavila a koja je stasavala slušajući taj bend. Niko od vas se nije ni sjetio naše žrtve. Znam da je neskromno što sada ističem - al' kako čovjek da razgovara sa vama... Kad ste balavurdija. :P

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 21:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ajde vjevo slusaj neki turbo folk....bice ti puno lakse u zivotu....neces ovde morat da se nerviras...a i neces ispadat toliki licemjer....

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 21:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ajde vjevo slusaj neki turbo folk....bice ti puno lakse u zivotu....neces ovde morat da se nerviras...a i neces ispadat toliki licemjer....

Čiča, u startu - ne mogu ispadati, već samo ispasti. Druga stvar, ja slušam i klasiku, čak i opere, al' najviše slušam bluz. Sad, šta da ti kažem, rok i pank su mi bliski isto koliko i turbofolk ili starogradska/sevdalinke... jedno vrijeme sam se zanimao i repom, negdje u srednjoj, al' me brzo prošlo. Kasnije sam slušao latino, pa sam, jedno cijelo ljeto, slušao razne horske izvedbe - uglavnom mješovotih horova. Slušao sam i gospel i soul... jbg, svašta sam slušao i ništa od toga mi ni danas nije strano. Dakle - nisam licemjer, ja, jednostavno, uživam u muzici.
Za razliku od tebe, ja ne živim muziku - ja je samo slušam.
Druga stvar, što se ti isfuravaš?

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Evolucija ove teme me fascinira.
Ne mogu reći da nisam očekivao, ali zaista je fascinantno.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 21:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Čekaj, jbg, sad sam ja licemjer što sam rekao da nisam došao da bih nekom drugom oslobodio mjesto, jer, eto svi znaju da je volim turbofolk???
Ja svašta slušam - zavisno od raspoloženja, prilika, situacije...
Ima dosta dešavanja u DFK na koja ne idem jer ne želim da budem u gužvi, u podrumu... jbg, ne osjećam se prijatno. Al, često se izmaknem i napravim drugima mjesta bez da riječ kažem, računajući da su mlađi, da im to više znači nego meni, i da i njima smeta gužva... pa se izmaknem. Međutim, imaš dosta montiranih likova koji su svjesni svega što sam napisao ali koji ne ustupaju mjesto drugima već se guraju po klubovima iako im se tu ne bude. Što sam ja licemjer?

Poslednji put menjao Vjevoricinus dana 05 Sep 2010, 21:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 21:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Grozni ste majke mi............
Aj se jos malo raspravljajte........zabavljate me strasno.......
Btw koncert je bio presavrsen......ne pamtim kad mi je bilo bolje :)

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 21:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2010, 19:14
Shabban je napisao:
koncert je bio presavrsen.

Potpisujem.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
MonaLisa je napisao:
Aha, a u koju kategoriju spadam ja koja sam stajala na sredini kluba, neku srednju, nedefinisanu? Kakve gluposti! To ako neću da se šutam i guram nego da poslušam koncert grupe koju volim i da se provedem na sebi svojstven način, znači da nisam fan Goblina nego sam došla specijalno u BL i u taj DFK ne bi li me slučajno neko prepoznao u tom full cool clubu. A pogotovo to što neću da rušim stolove oko sebe dok slušam pjesme koje volim dovoljno govori o meni! Jao, jadni mali panker koji nije uspio da dobije kartu zbog mene.

Priznaj da nisi trvv, priznaj! Stajala na sredini, pih :D

Elem, j*bale vas po hiljadu puta ponovljene dosadne priče urbani vs. ruralni i trvv matorci vs. fake klinci! Koga briga za bilo čija lična osjećanja, karte su se prodavale od ponedjeljka, tako da, ko kuh'o kuh'o, ko poj'o poj'o. Meni je čak drago što je mlađa populacija pokupovala karte buđavim matorcima, jer to automatski znači da je na koncertu bilo više lijepih mladih djevojaka. A lijepo je rat ratovati sa lijepim djevojkama!

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2010, 23:49 
Stara kuka
Stara kuka

Popokatepetl je napisao:

Priznaj da nisi trvv, priznaj! Stajala na sredini, pih :D

Priznajem. Ne volim ništa što vole mladi. :P
Raspoložena sam pa ću ovaj nered sutra tek da počistim. A i vidim Freaku nije ni palo na pamet da to uradi. Pih, muškarci!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]