Behrija je napisao:
Za ostale inf. javi se Slavku ili jos bolje Sugarmamma jer se njoj jako dopalo Miskino i Acina razmisljanja na ovom podforumu.
Misko:1.Ajd vozi odavde. ... smaras isuvise
2.Ajd setnjaa... zagadjujes okolinu kontas
3.Ma nek radi sta hoce, samo nek ne zagadjuje forum
Aco:1.Pa normalno kad se razmnozavate do besvjesti. Bilo bi vas k'o kineza.
A asikovanje je kad behrija kovanim asovom ore (stija) bastu!
2.Ti razmnozavanje muslimana nazivas kulturom
3.Vi turci ste mnogo glupi i neobrazovani4.Vas IQ se mjeri decimalama i to 0.00…
Sugarmama, nisam znao da si tolika nacionalkusa. Uzas!
5.Sto se tice slanine, cvaraka i svinjskog mesa, ta hrana se mnogo vise koristi od vasih ljigavih pita. Uz to je mnogo hranjivija, boljeg ukusa i ne smrdi! Samo vi jedite vase pite, ja vam ne branim.
Behrijo, ti si nastrana osoba. To sam ja samo TEBI (i MD-u) govorio. Zasto petljas ostale ljude. Ti si me bio iznervirao svojim odgovorima i zbog toga sam ti to pisao! Ovo nije izvinjenje nikome nego moje misljenje koje ja imam od pocetka ucestvovanja u ovom forumu. Ko mene kamenom ja njega stijenom!
Neces uspjeti zavaditi ostale ljude tako sto ces rasirivati svoj nacionalizam! Pusti druge da zive a ti molim te napusti ovaj forum jer sve sto si ti napisao bilo je vezano za nacionalizam i mrznju!
Ja sam eto napustio politiku i ne svadjam se vise (na takav nacin) sa takvima kao sto si ti jer sam skontao da to ipak nije u mom nivou! To ce shvatiti i vecina redovnih ucesnika ovog foruma pa tvoje postove vise niko nece ni citati ni odgovarati na njih.