banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jun 2025, 19:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 568 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 29  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Jun 2010, 12:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Nikol i Fenix pa zamjenite se za odjecu i rijesite problem.......samo ako nece te na istu svadbu :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 12:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Ja sam debela a ona je zgodna pa ne možemo napraviti rotaciju 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 12:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2008, 17:47
HugoLina je napisao:
Spagerice. :D

Divne su
Slika

Ne volim baš te pune pete nositi, al ove mi se baš sviđaju

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 12:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
@Nicole-k'o sebe da slušam. :wink:

@Ajkula: ideja je odlična ali nemam vremena sad da odem. Planiram ionako da odem do ZG bar za vikend, ali mi je sad nastala neka frka pa ne mogu cijeli dan da odvojim nikako. Kumujem na jesen pa ću morati da primjenim tvoju taktiku! :-* Ovo su sad "manje bitne" svadbe... :lol:

Što se boja tiče, može nešto, jedan komad odjeće, u bijeloj ili crnoj boji: npr. crna suknja ili bijele hlače, ali ne da budem komplet u crnom ili bijelom. Npr. šta ćeš ako je zima a ti imaš samo crni kaput? Vani minus beskonačno, ne možeš ići samo u haljini...

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 12:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
U kaputu ne sjedis na svadbi :D Pricam o haljinicama i kostimima.. I kad vidim cure da u farmerkama dodju na svadbu, kriza me hvata. U septembru imam bitnu svadbu, kupila sam vec 2 haljine, 1 stoji zadnje 4 god u ormaru, nikad obucena.. dva kostima.. i opet mi se cini da cu ici u kupovinu tik pred svadbu :D :oops:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 12:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Haljinice i kostimi ne. Jednom sam bila u crnim pantalonama, ali sam morala zbog ženskih razloga. Tako da nemam ništa protiv da neko ima jedan komad odjeće u crnoj ili bijeloj, ali biti potpuno u crnom ili bijelom, to je stvarno ružno.

Ajkulo, diši samo i polako... Sigurna sam da će to sve da izgleda super...

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 12:53 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Phoenix je napisao:

Slika

Me like....... :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hvala Zoka! :oops:

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 12:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kako su mi ove "espadrile" gadne :confused1:

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 13:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
kupila sam i ja nekidan ove špagerice, samo gore nisu platnene nego od nekog drugog materijala i to drečavo žute - florescentne :D živio h&m, jeftina obuća, obujem ih 2 puta i već se isplatile...

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Uopste ne volim sandale, a pogotovo ne stikle. Ali ove sa punom petom mi se svidjaju.

Neko spomenu oblacenje na svadbama. Gdje to pise sta i kako se treba oblaciti na svadbi kao gost?? Kakvi su to propisi? Ja oblacim ono sto mi se svidja. I bila sam na svadbama u crnoj garderobi. I ne razumijem sta to treba da govori...samo mi pada sujevjerje na pamet. :confused4: I nigdje ne pise ni da se na sahranama nosi crno (pa cak i godinama ljudi "zale" crninom :roll: ) . Sve narod izmislio. Jedna baba nesto kaze , i selo poprimi babinu glupost. Onda se ne treba ni crveno obuci na svadbi, odvlacis paznju i nije mlada u centru paznje. :confused3: i tako u nedogled....

Spoiler:
Na iducu svadbu imam u planu da obucem jeans hlace. Obozavam jeans. :D 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 19:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Od kad je svijeta i vijeka postojala su neka pravila koja nemaju veze sa "bapskim" pricama ili sujevjerjem nego su, jednostavno, dio kulture i odgoja. E sad, dobrim odgojem se ne moze bas svako pohvaliti :D

http://www.weddix.de/ratgeber/do-s-und- ... aeste.html

Procitaj, nece ti naskoditi. Covjek se uci dok je ziv :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 19:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Leona draga jesi ustala na levu nogu jutros :lol: :lol: :lol:

Postoje neka nepisana pravila koja se poštuju a ti ako ti volja žali u belom i idi na svadbu u farmericama.

...kao što moja poznanica sedne dečku za slavski sto pored kuma koji je stariji čovek, gospodin u odelu, u majici na bretele a grudi na izvol'te, što pola kolegica na ispit dođe u šorcu koji je veličine običnih gaćica, što na krštenja i svadbe polugole gospođe stoje kraj oltara i tako do u nedogled...
Sve je to stvar (ne)kulture i (ne)ukusa a za mene nepoštovanje osobe kojoj dolaziš na slavu, svadbu, krštenje, ispit.....

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 19:29 
Stara kuka
Stara kuka

Crna je boja elegancije. Sta sad ima lose u tome ako ja obucem elegantnu crnu haljinu na nekoj svadbi recimo? Mislim na decentnu haljinu gdje ne ispadaju grudi i gdje se ne vide gacice. :confused4:

Ovako nesto recimo

http://ecx.images-amazon.com/images/I/4 ... AA280_.jpg

i ove sandale (da budemo u duhu teme :D ) http://www.pinkmelon.de/wp-content/uplo ... easer1.jpg

Poslednji put menjao Leona dana 16 Jun 2010, 19:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 19:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@Leona
Bez zeze sad, ali meni je neukusno ići na svadbu u farmericama, to je za to dvoje ljudi veliki dan i pre svega svečana prilika i treba u skladu s' tim gosti da se i obuku. Za belu boju ne želim komentarisati imala sam priliku prisustvovati svadbi gde je kuma nosila belu haljinu i pale su mi roletne kad sam to videla :roll: E sad za crnu manje, više, sve zavisi od modela....

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 19:45 
Stara kuka
Stara kuka

Nicole je napisao:
Bez zeze sad, ali meni je neukusno ići na svadbu u farmericama, to je za to dvoje ljudi veliki dan i pre svega svečana prilika i treba u skladu s' tim gosti da se i obuku.

Pa dobro, ne bih ni ja bas isla u farmericam, zezam se malo , ...ali vidjala sam na nekim svadbama djevojke sa jeans hlacama skombinovano sa elegantnom majicom/tunikom i super je izgledalo. I nisu nimalo odudarale od ostalih gostiju. Naravno da ovi glavni kao sto su kumovi, djever, stari svat, sestra, majka, brat i ovi vazniji trebali bi da budu elegantno obuceni jer su u centru paznje, zbog slikanja, snimanja i ostalog...ali ako sam ja tamo neki stoti nevazni gost onda smatram da i nije toliko vazno da sad svaki detalj mora pasati. Ja inace ne skacem i ne vatam se u kolo i ne izlazem se javnosti, tako da je svejedno sta cu obuci. Ispod stola me niko ne vidi. :D
Inace nisam ni toliko "stroga " po tom pitanju i volim da nosim sta mi se svidja i u cemu se udobno osjecam. Po meni i vjencanica ne mora biti bijela.... i to nema veze sa odgojom , to je jednostavno stvar ukusa.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 20:39 
Stara kuka
Stara kuka

I naravno da nije lijepo doci u trenerci na svadbi. Zna se kad se sta oblaci. Evo recimo sad se furaju helanke, a i to kad obuce djevojka/zena koja je zgodna i uz to obuce adekvatnu tuniku, zna itekako elegantno izgledati. A neko moze reci "XY dosla u helankama na svadbu"... a kad se vidi komplet slika, onda to vec drugacije izgleda.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 23:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja nikada ne oblačim ništa što mi nije udobno i nešto samo za rad sveta. Sportski sam tip i baš mi je teško naći haljinu i štiklu da se meni sviđa i da mi je super ugodno ali zato kada nađem to stvarno lepo izgleda.
Na temu helanki ne želim ni da razmišljam to mi je odevni predmet dno-dna i još dublje :) u bilo kojoj varijanti kao i ove "espadrile" majko draga, ali to je sve stvar ukusa. Moja garderoba uglavnom vuče na sportsku i nema nikakvih iz vasione uočljivih detalja.
Još jedna stvar, na svadbi nema stoti-nevažni gost, ako sam te zvala znači da si mi jednako bitan kao i prvi i dvestoti i želim da na taj dan budeš sa mnom :wink:

Odosmo daleko od teme.. A kad se vratim temi setim se da nemam sandale za subotu :( Gde god sam ušla danas i pitala za sive pokazuju mi srebrne sa hiljadu, milijardu cirkona :roll:

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 23:35 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
A ti tražiš sa dvije milijarde?Baksuz jbg.......

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 23:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne _zoka ja tražim bez ijednog :cat:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 568 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 29  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]